50

Анонимен

преди 9 години

49 Кой те излъга , точно напротив , ако търсиш клюка и интрига отивай при Бареков , а ако търсиш сериозна политика то то това е Реформаторския блок.Е Бареков ще ти отвори 1 000 000 работни места за 260 000 безработни / официално и още толкова неофициално /

49

Анонимен

преди 9 години

ЛИЦЕМЕР!

48

Райков

преди 9 години

Изглежда Реформаторския блок успява само в клюката и интригата. За сериозни неща не ги търсете.

47

Анонимен

преди 9 години

Тия реформатори и те се надяват да влязат в парламента. Със сигурност гласа си за Доган бих дал, но никога за тая измислена седесарска групичка.

46

българин

преди 9 години

кънев - седесар-костовист,теб ли да харесва,на теб ли да разчита,ни се водиш,ни се караш,но се имаш за върха на всичко.вие сте по лоши от най- лошите,хора с изключително самомнение,тежкарите на българия ,обединени с ислямисти........но никой не ви вярва,не ви иска,защото сте подли,нагли......................... всички ви знаят,и се пазят

45

Божо

преди 9 години

Реформаторският блок е единствената смислена политическа формация за тези избори !!! Бойко Борисов е десен, колкото Доган е либерал, колкото сидеров е националист и колкото Миков е социауист !!! И Борисов, и доган, и Миков, и сидеров, и бареков са от една партия - ПОПУЛИСТИ !!! Всички тези младежи лъжат безогледно, а след избори променят позициите си по пет пъти дневно в зависимост от интересите на партийната мафия !!! Успех, Реформаторски блок !!!

44

Анонимен

преди 9 години

раданчо много жалка картинка си бе човече? След изборите не те виждам защото сте от кол и въже мърльовци...

43

Го4о

преди 9 години

Всички "лилипутчета" разчитат да се качат на гърба на ГЕРБ! Но накрая ГЕРБ ще управлява САМОСТОЯТЕЛНО, защото ГЕРБ ГО МОЖЕ!

42

Анонимен

преди 9 години

кЪНЕВ А НА ТЕБЕ НЯКОЙ РАЗЧИТА ЛИ ?

41

Синове и дъщери

преди 9 години

РБ - много малки партиики сабрани в едно - ама ваобще не се знае кой трябва да коли и беси народа след това , първо, второ , болшинството от тази измислена коалиция са си синове и дъщери на доказани масови убийци и лидери в БКП ! трето , някой от тези малки партиики бяха доста големички преди време и какво направиха? Дърво , ей това! ГЕРБ е най - добрата дясна алтернатива. Германия , Белгия, Франция и всички западни странни седят зад нея ..естествено е заради интереса но това не ми пука!

40

Радан Костов

преди 9 години

УМНИЯТ Раданчо за пореден път показва че е нищо повече от махленската клюкарка чиято единствена цел е да одумва какво говорят съседите. Много голямо разочарование е Раданчо и сприхавият му двуличен женски характер отблъсква много. Изключително подъл и долен. Но след като Костов го командва какво да очакваме друго ... освен да гледаме сеира на Реформаторския Блок.

39

Анонимен

преди 9 години

38 Бае ходи пиши по статийте на *** , тук не е за теб , прекалено си ***

38

Анонимен

преди 9 години

37 Ако става дума за местни избори по принцип е така , но за парламентарни , няма как да бъде така още повече , че се размесиха общностите , примерно в София никога не е имало турци , знам това със сигурност , но днес не е така . Лошото е друго , лошото е че ДПС влезе много яко сред *** и не само това исляма и то радикалния намира почва сред тях . Честно да ти кажа като малък не съм знаел дори че има мюсулмани *** , софийските са си християни ,а тези нинджи в Пазарджик са си *** .

37

бай иван

преди 9 години

раданчо, радианчо, радиацията ти е дошла в повечко. ти се радвай все пак, че на 4% може да разчиташ все още. мамин той. наредил се и той на опашката като сидероглу да прави политика.

36

до 36

преди 9 години

Не знам до колко са верни процентите ти,но да ги приемем за истина. И все пак при наличие на едва 10% от населението значи ли да има във ВСЕКИ регион представител? Знаем си географските ширини,знаем и къде е нормално да има такива представители , но в никакъв случай не съм съгласен да има почти навсякъде. Ако има в 1-2-3 окръга ок , но когато са в почти всички ми мирише на "да имаме навсякъде човек да контролират нещата". Това си е моята логика

35

Анонимен

преди 9 години

35 Как защо след като 10% от гражданите на Република България са турци нормално е и в партийните листи да има турци , ненормално е да има чисто турска партия , през целия 25 годишен период единствено десните са се опитвали да разбият модела ДПС , защото е съвсем естествено сред турците да има ис леви и с десни убеждения , а палитрата в България от партии е пребогата .Одисей 1

34

...

преди 9 години

Аз си признавам ,че съм объркан избирател. Не знам за кой трябва да гласувам. Онзи ден се спрях на Реформаторския блок. Само че аз се имам за горе-долу мислещ и влезнах в сайта им,за да направя спобствено проучване. Влезнах в листата им с депутати. Във всеки голям окръг,а и повечето малки...абе почти във всички окръзи има минимум по 1 турчин! Няколко от тях написах в Гугъл ,за да видя истина ли са моите опасения...ами имали са общо с ДПС. Не знам вече на кого да вярвам? Защо са им тези турци?

33

Наслука!

преди 9 години

Факт е че България все още има хора които се опитват да променят нещата. Факт е че тенденционно от години се прави всичко възможно народа да е ***.Кой от вас би заковал пирон в стената със собствената си глава? Сигурно малцина.А колко от вас биха избрали отново хора които са ги докарали до бедност и просешка тояга?За второто ставаме свидетели, години наред. Всеки е свободен да направи избор сам за себе си без разбира се да обижда другите, защото това е грозно и недостойно.Желая успех ви успех!

32

Анонимен

преди 9 години

31 Точно така Оставиха ченгетата като Петьо ПУ , Тошо Тошев и остабалата плеяда от измислени герои като Пеевски и сие ад ги води цели 15 години след 2001 защото Царя си беше проект на комунистите от БСП те знаеха много добре че не могат да бият СДС и го вкараха нарочно като спасителен пояс ,а той им се отблагодари като задейства измамата Белене , така страната се развиваше по инерция до 2008 ,а после какво се случи с ББ , кой подписа за Южен Паток , на думи е антикомунист но на дела си е една п

31

Анонимен

преди 9 години

Богатсвото не е порок , престанете със сиромахофилството си