114

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До ..,,Приказките че видиш ли, Путин ще реши за Украйна, просто издават собственото ви чувство за малоценност и желанието да живеете в тирания в която никой не ви пита. Разберете, Украйна е на украинците, а не на Путин.''A TИ РАЗБЕРИ ЧЕ ПОНЕ 20 МИЛИОНА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ТЕЗИ ЗЕМИ СА РУСНАЦИ,МАЛОРОСИ И НЯМА КАК ДА СЕ ИЗТРИЕ РУСКОТО ИМ САМОСЪЗНАНИЕ КОЛКОТО И ДА СЕ ИСКА ТОВА НА НЯКОИ ПРОДАЖНИЦИ.ЗАТОВА УНИЩОЖАВАТ И ТЯХ И ЖИЛИЩАТА ИМ И ВСИЧКО СВЪРЗАНО СЪС РУСКИЯТ ЕЗИК-ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО Е ТАМ В МОМЕНТА

113

До 146

преди 9 години

Така му стана ясно на целия свят, че те наблъскаха с минуси.

112

..

преди 9 години

На горнобанския аналитик много му харесва да работи със зони на влияние - онези отгоре да решават, кой къде ще е. Светът не е такъв момчета, излезте от любимата ви 1945-та, и елате в 21ви век - вече хората решават как ще се развиват страните им, а не някой на маса я в Ялта, я в Малта. Приказките че видиш ли, Путин ще реши за Украйна, просто издават собственото ви чувство за малоценност и желанието да живеете в тирания в която никой не ви пита. Разберете, Украйна е на украинците, а не на Путин.

111

Анонимен

преди 9 години

Абе к`во стана с официалния доклад за малайзийския самолет? Ако не ме лъже паметта май още он`я ден трябваше да бъде оповестен... или от Вашингтон и ЦРУ са решили друго?! Платените американофилчета - нямате ли някаква информацийка!

110

Анонимен

преди 9 години

Имa 3тa воювaщa групировкa. Признaли сa и опълченци и aрмия.

109

33333

преди 9 години

ДО 131СРЕЩАТА В МАЛТА СЕ Е СЪСТОЯЛА ПРЕЗ 1986Г. НА КОРАБА "ГОРКИ" КРАЙ БРЕГОВЕТЕ НА ОСТРОВА. ТОВА БЕ СРЕЩА НА ДВЕ ЕВРЕИСКИ МАРИОНЕТКИ, ТАКА ЧЕ ТЕ КУКЛОВОДИТЕ СА ЗАДАЛИ ДНЕВНИЯ РЕД.

108

голф

преди 9 години

До 132 Пич, не знам къде и какво си проверявал, но според alexa, Днес.бг е на 7 -мо място за август !!! А аз съм проверявал за лятото са още по назад.

107

Естет

преди 9 години

Все приятни снимки - вдясно - на красавицата Йолка, ведра и лъчезарна. Основната снимка - укротанк със събути ***, пардон гъсеници, което в случая е все едно - ще му го нафърфорят! Абе, тази работа няма да се размине, докато украинците сами не си избесят Яйцинюк, Турчинов, Коломойский и вся остальная ***. Жалко за стервата с плитката! Кличко да оставят на Кубрат!!

106

Леле че народ

преди 9 години

До Анонимен 132 Ха,че с много богати спонсори как няма да е на 4 място? Но новините тука,специално за Украйна са дооста изопачени и откровенно популистки,което значи,че някой налива ако пара ,че да се бълва анти-руска пропаганда Кат огледам,*** Василева е гушнала доста "дарения" че да преписва откровенни глупости Тук-там има някоя статия малко по-обективна,ама са доста малко

105

А ако се случи

преди 9 години

"Три танка са се отправили към пункта, но после бързо са завили наобратно, съобщи репортерът на Франс прес."Така правят европейските дупедавски войници и наемниците им в Киевската армия. Работят за пари, а не за ценности и при първият обстрел завиват обратно. Нищо след ден два пак ще съберат смелост и пак за парички ще тръгнат в атака, при което съответно ако има обстрел пак ще се върнат. Просто думите "ако такова, ако онакова" има много значения във всичките им смисъли за силите на Киев и ЕС.

104

Анонимен

преди 9 години

Сайта е на 4 място в топ 100 на българските сайтове. Проверих преди 20 секунди. Анонимката сигурно си рестартира рутера и чисти кукитата на браузера. Ама много бързо го прави. За 1 минута 2 плюса си слага. Има нещо странно тука ;)

103

Оня с коня

преди 9 години

Преа 1989 г. СССР и САЩ се срещат в Малта и правят това което са направили в Ялта през 1944 г. поделят си сверите на влияние. Русия се отказва от Латвия, Литва и Естония и получава православната част на Югославия, + България и Румъния, и разбира се останалите страни от състава на СССР. Малко след това САЩ започват нежни революции и в противоречие на договорите от Малта откъсват доста от сверата на влияние на Русия. Сега русия си стъпи на краката и на САЩ това не им харесва.

102

На сийка свекър и

преди 9 години

До 121,122,125 Е за това ,това сайтче е извън десетката на новинарските сайтове последните месеци...сещайте се.

101

Анонимен

преди 9 години

Сложил си е 17 плюса и поне 4 минуса. Значи има около 20 компа в залата. Но едва ли. Сигурно има друг начин. Ако някой знае да пише.

100

До 122

преди 9 години

Сигурно има игрална зала с компютри та цъка плюсове от тях

99

Анонимен

преди 9 години

до 125 Съгласен. Въпроса е как анонимката си слага сам плюсове и минуси на воля ;)Това може да окаже сериозно влияние на общественото мнение. Как наистина става това? Някой има ли идея?

98

офицер на F-6

преди 9 години

До коментар 121 На мен направо са ми трили коментари, не се учудвай, ....адм. адм. там са и плюс и минус...

97

до 122

преди 9 години

Всички са анонимни, да не би да си мислиш, че като слагат някакви измислени имена за никове вече не са анонимни?!

96

Анонимен

преди 9 години

Една малка част от Сепаратистите са криминално проявени лица-украинци, купени от руснаците, основната част са преоблечени в камуфлажни униформи руски войници на които са дадени украински пари за да могат да си пазаруват водка!

95

Анонимен

преди 9 години

ахаха анонимката взе да си слага и минуси сам ;)Кажи как го правиш де анонимка ;)Не бъди скрънза ;)