8

защо

преди 9 години

Какви са тези простотии - защо държавата, т.е. всички трябва да спасяват една частна институция на един престъпник Ц.В. Да му се продадат имотити, самолетите, колите и да се плаща на "спестителите" Има закон и той е написан да се рилага - защо за тази банка трябва да се прилагат специални правила??????????????

7

Анонимен

преди 9 години

Има закон и той е 100 000 евро ГАРАНТИРАНИ!Всичко друго посъдебен път и това е!

6

АНТИМУТРА

преди 9 години

стига глупости!Цветан Василев е търсен за престъпления ще се говори тук за спасяване!Но каквото и да стане то ще е след изборите!~

5

Даааааааа

преди 9 години

5:Правилно! Нали тези, които са вложители в тази банка са хората, които постоянно ни съветват за всеки наш проблем, че е нерешим защото трябва да има върховенство на закона.Е нека сега тези с лесните заплати, които освен, че нищо не работят, но са и много алчни и търсят леснотийката с високи лихви си платят за лекомислието. Разбира се Искров в затвора за груба безстопанственост плюс още дестина текста от НК. А чиновниците загубили парите си нека знаят - откъдето е дошло, там е отишло.

4

Аспарух

преди 9 години

Че как ще я оздравяват, нали тогава боко тиквата, дебелия и пашата ще трябва да си връщат кредитите...това едва ли копоя на боко тиквата, служебния министър председател, ще го допусне...Българският народ си е заслужил всяка секунда от управлението на боко тиквата! Всяка!

3

нещастна държава

преди 9 години

за *** тихо платиха 1.5 млрд и всеки мълчи за КТБ като се каже да се даде лев и се реве, *** народ и жалък завислив закривай страната а земята да даем на турция аз напуснах яд ме е че напуснах и съжалявам но тук с това мислене нямам място и затова не се връщам

2

Анонимен

преди 9 години

Некадърника (т.е. по-вероятно - продажника) Искров - в затвора!

1

Анонимен

преди 9 години

хахахахахааххаах