34

Анонимен

преди 9 години

Кога ще стане ясно на всички,че България няма да бъде атомна сила в Европа ,няма кои да ни пусне на масата с парсата.От нашите мижави политици не зависи нищо,освен да си договорят комисиона,жалки политици ,жалка държава,но най-вече жалко за тези заблудени червени активисти-деца и внуци на червените олигарси,които силно подкрепят стратегията на комунизма.Единствено защото откраднаха и обраха бедната ни държава - АМИН

33

Патаран

преди 9 години

Имах "удоволствието" да гледам откровенията му по бтв тази сутрин. Много думи - нищо смислено и креативно, да не говорим за професионализъм. Всъщност за последното, май не съм много прав! По отношение на лакърдиите и на полза себе си може и да е повече от експерт.

32

АРХАНГЕЛдо Мунчо

преди 9 години

Не, не ми е достатъчна! Герб беше на власт почти цял мандат! Какво направи за този мандат? Нищо! 100 км. Започната магистрала, която НИ струваше 3 пъти по-скъпо от нормалното и на втората година някой участъци са за ремонт! Освен това....не беше ли именно това правителство свалено с протести и не се ли самозапалиха хора???

31

Анонимен

преди 9 години

Абе то България векове наред си е страна на робите,така че нищо не може да се промени !

30

Човек

преди 9 години

*** развързаха кесията за мазните и долни ***,отново са в нета

29

Мама

преди 9 години

Докога тези които бягаха от църквата и преследваха друго мислещите ще са най-верните вярващи.Аман от комунисти и социалисти,съсипници и убийци на българския народ

28

INFO.

преди 9 години

До ГринчОТВОРКО!!КАЖИ МИ ПОНЕ ЕДНА АТОМНА ЦЕНТРЛА В СВЕТА КОЯТО ДА Е 100% ЧАСТНА

27

Кой-Той

преди 9 години

Единствената полза и изгода от атомната енергетика е дебелата комисионна за долните продажни и крадливи комунисти.

26

Как бе?

преди 9 години

До бай ХТе само това успяха да направят за една година! Една ограда! На парламента!И сега като си тръгваха, си я прибраха!НЕКАДЪРНИЦИ!

25

мунчо

преди 9 години

До АРХАНГЕЛПричина:Другите по не стават от ГЕРБ!Достатъчна ли ти е причината?

24

ХА ХА

преди 9 години

Смешни сте бе, крадци и лъжци! Само на празни приказки нямате равни!Специалисти по разрушаване на държави!

23

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Писах и пак ще го напиша- дайте ми една основателна и аргументирана причина защо ще гласувате за герб! Поне една! Питах в друг форум и само един интеуигент ми отговори с 'ДГД'!!!

22

Анонимен

преди 9 години

До АРХАНГЕЛЧе говори глупости рано сабалем с тон на мъдрец и въобще като какъв се изказва?

21

Гринч

преди 9 години

до info.....провери си инфо-то, объркал си се с частен и държавен контрол над енергетиката. От европейските страни само Франция би имала наистина държавен контрол над ядрената си енергетика, останалите са частници всички по веригата. Държавата се явява гарант и регулатор, просто в България всичко е наопаки и "регулатора" го раздава частник, понеже "работи" в името на народа - дрън дрън.

20

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Чудя се някой хора тук как изобщо могат да си гледат суратите в огледалото! В какво обвинявате Стойнев? За кое ви е виновен? Кое не е истина от написаното? Или и вие, като лидера си тиква искате само да рушите? Орешарски и министрите му нямаха и миг покой от атаките на винету! И защо? Как защо? От голата лакомия за власт и пари!

19

анонимен

преди 9 години

Другари споко.Б.Б.обеща че сделката с Уестингхаус няма да мине при него.Енергетика няма да има,отново ще строим магистрали

18

горчива истина

преди 9 години

този колко е смешен и жалък....всъщност що за народ трябва да е управляван от такива ***...

17

Монархист

преди 9 години

Ние отдавна сме страна на моловете и промоциите. Всеки гони промоции, а после реве по форумите, че това не работи, онова не работи.

16

бай Х

преди 9 години

Скрий се, бе, Стостойнев, за една година една ограда не можахте да направите, само зулуми!

15

анонимен

преди 9 години

Стойнев това ти какво искаш,няма значение,айде бе,шЪ развиваме енергетиката!!!..........ама питал ли си Бат Бойко? Батя Бойка иска съвсем друго нещо.......аграрно-бананова република с 6 млн. послушници,които да садят картофи и да не задават неудобни въпроси