13

До този момент

преди 9 години

бългaрскaтa общественост не е видялa нито един договор кaсaещ икономически и финaнсови отношения между Бългaрия и Русия. Не сaмо чaст от договор, кaкто е с aмерикaнскaтa стрaнa, a дори еднa буквичкa не е покaзвaнa нa бългaрите относно договореностите зa Белене, или пък Южен поток! Твърдо ЗA 7- ми реaктор в Козлодуй съм с нaдеждaтa, че рускaтa мaфия ще бъде принуденa дa нaпусне Бългaрия. Нужнa ни е държaвa с открит и прозрaчен бизнес, a не руско мaфиотизирaно гaсудaрство!

12

анонимен

преди 9 години

Браво бе!!!!Престъпници.Играете комбина с Стойнев.По колко си разделихте за да подпишете договора в 12 без пет.Къде са останалите страници.За вашата далавера трябва прокуратурата да се самосезира -ако има такава.Или ще платите и на Цацаров.Не ви ли е срам от хората.Мястото на цялото ръководство на АЕЦ воглаве с Стойнев е в ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ ЗАТВОР ЗА НАЙ-МАЛКО 20 Г ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО !!!!!!!!!! В ЕДНА КИЛИЯ ДА НЕ СКУЧАЕТЕ !!!!!!ЗА ПАРИ ЩЕ ПРОДАДЕТЕ И МАЙКИТЕ СИ!! ДАНО ВИ ПРИСЕДНАТ!

11

Монархист

преди 9 години

Кое му е прозрачното на това, при положение, че липсват цели пасажи и там може да е най-важното и точно това, което трябва да се скрие от обществото? Да ви п------- на прозрачността!

10

Тео

преди 9 години

Принципно съм ЗА ядрените мощности.Споразумение с Тошиба е още един плюс.Основно правило в бизнеса е да не зависиш само от един доставчик.Когато са два можеш да договаряш цени и отстъпки,които са ти дадени от отсрещната страна.За това 6+.Ако може и след 15 години да затворим Мариците и да си построим Белене ще е най-добре.Единия блок е готов, руски,ако се споразумеем за втори с Уестигхаус ще е ок.Виждаме,че заради ситуацията в Украйна Русия няма как да изпълни задълженията си - трябва бекъп!

9

Спете те ще ви е....

преди 9 години

Те го вдигнаха тока с около 20% от 1 юли сляпи ли сте вижте си сметките или сте просто роби на МАФИЯТА!

8

Анонимен

преди 9 години

Един реактор на цената на два Руски.

7

Анчо

преди 9 години

14 милиона е регистрационния капитал, не разходите по проекта.

6

Анонимен

преди 9 години

14 милиона долара за 1 реактор е измама.

5

Анонимен

преди 9 години

Има подписан свръх секретен договор.Никой не знае за какво става дума.Само Днес Бг знае че има празни странициевалла на днес бг. ЦРУ ряпа да яде.

4

Анонимен

преди 9 години

Ако падне цената на тока, ще е добре и няма значение дали е АЕЦ Козлодуй или АЕЦ Белене. Всичко друго е предателство спрямо България.

3

няма значение

преди 9 години

ей за тва няма оправия в БГ......всеки разбира от всичко.....червената кърма води до ментално разстройване на личноста :)

2

Анонимен

преди 9 години

Сега слушах Захариева да плаши с режим на тока, ако народът не приеме да му се вдигне цената. Вдигайте цените, ние цървулите пък ще вдигнем тоягите и да видим кой- кого!

1

Анонимен

преди 9 години

Е хубаво от целият договор се знае че стойноста на нещо си е 14 милиона долара.Всичко останало е тайна.Е да го бяхте писали и тия 14 милиона тайна и нямаше смисъл да се трудите въобще да показвате каквото и да е било.