115

Тошко Застраховката

преди 9 години

До АнонименНяма начин, Гражданска отговорност, не покрива подобни щети. Само пълно каско ....

114

ала- бала

преди 9 години

Всичко за кемтрейлс са глупости! Да, нормално е летящи на високо самолети да оставят следи след себе си. Това са елементарни физични закони,които ако 'конспираторите' знаеха нямаше да ни пълнят главите с глупости!Виж, за HAARP нещата може и да са истина донякъде...но до къде - не се знае и едва ли ще разберем.

113

Рали1

преди 9 години

"Спешно трябват 3000 ракети за борба с градушкитеЗапасите от снаряди ще свършат след 3 дни. Една ракета срещу градушки струва 300 долара. Ако държавата не отпусне 2,5 милиона лв. за закупуване на нови ракети, хиляди фермери са обречени." - 25.06.2014 г. БЛИЦКакви ракети сте чакали да изстрелят, откъде пари ?Ако над София не можело над Монтанско каква е причината?Няма пари- няма ракети! Господ да пази и българите, и българското земеделие!

112

kristko67

преди 9 години

Моля се на Бог да се смили над нашите грешни,злобни души и да не ни подлага на такива изпитания,че няма кой да ни спаси в тая скапана страна!Амин!

111

До 132

преди 9 години

Кой беше ти, че ще даваш оценки?

110

до Биологично оръжие

преди 9 години

"Биологично оръжие кемтрейлс СЕ СИПЕ над България повече от 8 години" - единствено болния ти мозък сипе простотии. Най вярващи в тия глупости са хората които навремето не са учили. Въпросните конспиративни филмчета се правят за малоумната американска публика, но гледам че в България имат все повече последователи поради тоталното оглупяване на нацията.

109

Анонимен

преди 9 години

Здравейте Аз също да попитам къде са ракетите против градушкаАйде сега да го попитам министъра а?Поздрави

108

Анонимен

преди 9 години

Сънувах тази буря преди да се случи и гледайки през балкона чаках да започне.Отначало облаците започнаха да се движат много бързо и се завъртяха едни малки облаци пара, след това задуха силен вятър вдигайки прах от земята формирайки върхушки и тогава заваля.Беше много страшно.

107

Биологично оръжие

преди 9 години

Биологично оръжие кемтрейлс СЕ СИПЕ над България повече от 8 години и българите си мълчат. Клатят главите невярващо и правят знака, че било лудост! Да, ама не е! Сега сме "луди", че говорим за кемтрейлс, после ще сме хубави, но ще е: "твърде късно либе за китка". Е, как да повярват - те самолетите са над главите им всеки ден, даже български компании ГО РЕКЛАМИРАТ, може би СЛУЧАЙНО!? И т.н. българино! Сега спиш, но когато си отвориш очите нещата ще са други и назад няма да има!

106

az-

преди 9 години

Много ми е любопитно къде пак потънаха парите, които плащам като данък и къде са дремали ония хунвейбини от Агенцията за борба с градушките!В случая май ще е справедливо оня льохман от МЗ да покрие щетите от своя джоб. Щото за оставка няма смисъл, те и без това са пътници!

105

дядо поп

преди 9 години

Остава сега и едно земетресение да ни тресне и 'идилията' ще е пълна...После пак ни убеждавайте,че всичко е случайно и че било налудничави теории на конспирацията...Всичко си има причина. Ние наблюдаваме само последствията!

104

Баш Майстора

преди 9 години

Обърнете внимание колко зле е отводняването на улиците! Съгласен съм с това,че отводнителните шахти се затлачват от падналите листа, но не може от 10 шахти само 3 да са в състояние изобщо да източват водата и то при условие,че не се задръстят с падналите от пороят и градушката листа,,, Не е ли време вече Соф община да се погрижи за прочистването на ВСИЧКИ отводнителни шахти, защото не плащаме данъци за да плуваме по улиците и да си чупим колите... Айде, моля ви се!...

103

Йог Содот

преди 9 години

Стегнете се, удари ни лошо, но вижте какво се случва по света: хората преживяват немислимо по-сериозни бедствия!!! Главите да са здрави, ламарини и стъкла се купуват!

102

Анонимен

преди 9 години

На бедната и измъчена България само това й липсваше!

101

nimportequi

преди 9 години

Столичани събирайте леда и в хладилника, като идвате на морето да си имате какво да слагате в уискито.

100

Гунчо

преди 9 години

До апокалипсисПич, градушки, земетресения и вулкани е имало и преди динозаврите. Кого е наказвал всепрощаващия, любящ и мъдър бог тогава?

99

Трудовакь

преди 9 години

Нали никой не мисли, че такава градушка може да се изсипе в Москва. Там за 9 май и Парада на победата дори дъжд не е валяло от десетилетия. Защо там такива явления са изключени, поне в столицата и големите градове? Защото там има държава, защото си имат мислещи управници, а у нас не могат да поддържат нивото на готовност и ефективност за борба с градушките поне на равнището от ерата на Тодор Живков. Всичко се изчерпва с оправдания от рода на: "ами то не може", "не става", "няма пари" и др. под.

98

ДА СВИКВАМЕ И ...

преди 9 години

ДА СЕ ОПРАВЯМЕ САМИ! НЕПОСРЕДСТВЕНО ОЩЕ СЛЕДВАЩИТЕ ГОДИНИ ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО-ЗЛЕ ! КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ ЩЕ ВОДЯТ ДО ДРАСТИЧНИ СЪБИТИЯ! ЗА БГ ИМА И ДОПЪЛНИТЕЛНО ПЕРМАНЕНТНО БЕДСТВИЕ - НАРИЧА СЕ ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА (ВСЪЩНОСТ БЕЗКЛАСИЕ), КОЯТО ЩЕ УВЕЛИЧИ В ГЕОМЕТРИЧНА ПРОГРЕСИЯ ПОСЛЕДСТВИЯТА!

97

до Гочо

преди 9 години

Щом хората си плащат Каското,застрахователите ще поемат щетите!

96

Биволъ

преди 9 години

Днес Мая Манолова е занесла в Прокуратурата сигнал, че Б.Борисов с бездействието е причинил на София тази градушка. Другаря Цацаров веднага е изпратил 12 прокурори начело със другаря Сарафов да разнищят случая и ако няма доказателства поне да обвинят Ц.Цветанов. Хвала на такЪва прокуратура.