42

До 44

преди 9 години

Явно си объркал партиите.При ГЕРБ са послушковците-там собствено мнение членовете на същата нямат.Винето като изкомандва снесената му от Америка заповед,всичко там кузерува и изпълнява!Страшни мъже са там да знаеш дупят се както им го покажат.

41

йхк

преди 9 години

За за за защо и ку ку ку куга Пелтека ще наследи Серго?

40

възмутен

преди 9 години

До Бля ба ба ба ба - Жалко е, че се подиграваш на недостатъка на един човек! Смятай що за дребна душица си! Щом се гавриш със заекването на този човек, представям си как се подиграваш на инвалидите в България! Жалки сте!

39

Андрешко

преди 9 години

Апропо , Мая Манолова също ......

38

Андрешко

преди 9 години

Стойнев е логичния приемник на Станишев.Имат много общи неща - пет букви във фамилните си имена.

37

До големият меч

преди 9 години

Чуждото по-сладко нали?Явно ти харесва по-вече като те Е.БАТ Американците!

36

se

преди 9 години

БСП трябва да се саморазпусне! Смесицата между олигархия и социални призиви е нелогична . Поради това многохора не припознават БСП като лява партия. Прехода безкраен и мъките на човечеца обезвериха хората да вярват и в тази партия! Дясното също е страшно след Костовисткия период но никой не застана и да каже Голямата истина за прехода и фалита на БГ.Да потърси сметка за разграбването и разбиването на икономиката! БСП трябва да се архивира!!!

35

Анонимен

преди 9 години

До Анонименколега много добре ги знам.още от соца...

34

Анонимен

преди 9 години

До аноЯвно не си разбрал какво представлява БСП. Там не се избира най-умния, а най-зависимия и послушния. И най-наивния, за да могат зад гърба му да си правят каквото искат.Лидерът в БСП и една формална пионка, лобитата и групичките са важни.

33

Анонимен

преди 9 години

НАДЯВАМЕ СЕ ДА ФАЛИРАШ ПО СЪЩИЯТ НАЧИН И БСП КАКТО ФАЛИРА НЕК ЗА НУЛА ВРЕМЕ !

32

ано

преди 9 години

абе червени, що не изберете Кадиев. Той поне е по умерен.Това ви е печелившия ход.Всичко друго ще ви закопа.Особено ако изберете кюстендилската слива.

31

nedkodd

преди 9 години

Прости суциълисти,а бе вие толкоз ли сте прозтииии,кът маанете гея сергееевич,слънце няма да видим,как мислите,че ще съмне??? А маанете сержъхерсонско-моникуф-вагинуф ще настане черна нощ над бесепету и държавата ни...

30

До Чоки

преди 9 години

Чоки ,ти да не би да си от групата,че толкова автентични данни даваш?

29

Анонимен

преди 9 години

И магаре да предложат и то ще бъде избрано за председател на БСП ЩОТО СА СИ ПРОСТИ

28

величко

преди 9 години

сергей е велик човек,за разлика от простата тиква от село банкя

27

Чоки до Василев

преди 9 години

Остави човека на мира ! С празно черно и мътни мисли е за това гласува и за БСП .БКП отрочетата като разбраха че краденето на кинти в ЕС е сложно и може да посетят затвора запяха друга песен ! Сега искат евразийският съюз за да могат да лапнат тапаците! А за там се гласят Турция и Индия ! Влезнем ли в този съюз считайте че сме станали турски протекторат а Боко *** велик везир по жизнено ще лъщим и мизеруваме

26

Анонимен

преди 9 години

Ама този Стойнев, както казва другарката Татяна Дончева - няма връзка с главния мозък!! И е за успокоителни хапчета

25

Бен Гъзара

преди 9 години

Аз, Бен Гъзара мисля, въпреки моята некомпетеност в управление на държави. Че! ще съумея да навредя много по-малко на държата и шепата хора в нея (България+Гърция) = центърът на Истанбул), отколкото комунистите които са КОМПЕТЕНТНИ.

24

Чоки

преди 9 години

Стойнев е посочен от Станишев .Същите са и интимни приятели !Светата троица СерГей , Криси Вигенин и Драго Стойнев . Да видим кой още ще лъсне

23

Наум

преди 9 години

Не слагайте каруцата пред коня. Нека първо Серго Монински си подаде оставката и я гласуват , та после избирайте. Тато на времето я подава 2-3 пъти но не му я гласуваха.... Ревяха със сълзи два реда сополи колко е ценен и незаменим и той оставаше.... Тоя цирк сме го гледали....