57

Анонимен

преди 10 години

То бе тръшкане за оставка, то бяха гевезъци от страна на Бойко и компания, Атака и сие; то не беше Европейски съюз, то не бяха посланици, на които Бойко козирува, но не бяха кафета с протежето на Доган и най-накрая събориха правителството и се разбраха за парите. Е, сега народ гласувайте за Бойко тъпака и пийте кафе......................

56

Анонимен

преди 10 години

Не мога да разбера тия които подкрепят това недоразумение с интелект на амеба.То не беше Мишо бирата,футболисти , певачки, ***,крадене на милиарди,лош материа.Накрая го изгониха с камъни и сега тоя *** пак се напъва.Луди ли сте та пак гласувате за тоя ***.Вярно че *** не са стока ама тоя после не знам с какво ще го гоните.

55

Анонимен

преди 10 години

Пишете простотии пишете -- още малко остана и ще бъдете безработни ! Ще питате тогава къде с....ат гладните щото в червените кратуни имате само 100 годишни паяжини!!!

54

Анонимен

преди 10 години

"Иституцията парламент вече девалвира" благодарение усилията на ГЕРБ начело с Борисов

53

Анонимен

преди 10 години

Аман от тоя Бойко Борисов. Какво са тръгнали тъпите журналисти - какво мислите по този въпрос, ами по оня въпрос - ами целунете му *** на Бойко като ви хареса толкова много. и без това опростелия народ с любезното съдействие на ДПС ще му даде властта отново. И какво следва? Отново мутренско управление. Край на преследване на дивотиите на Цветанов, слугинстване на ЕС и САЩ . Е га ти дрържавата и народа.

52

смех

преди 10 години

Мутрата се "ядосал"- смех, смех, смех!

51

Анонимен

преди 10 години

И аз не искам да работя за минимална работна заплата като 40лв. са ми данъци за да ви издържаме и вие в парламента,който лежите на мизерния народ .И вместо да работите вие за нас ,а вие хем не ви се работи ,но и работите против нас, а за олигарсите който ви диктуват какво да правите за да ни унищожавате

50

анонимен

преди 10 години

долен,мръсен безхаберник,със стабилно комунистически измами с служи верния член на БКП ДРУГАРЯ борисов.

49

РУМЕН

преди 10 години

До Анонимен: В РУСИЯ ОТИДОХА ДА РАБОТЯТ БИВШИ КМЕТОВЕ НА СДС ,ИЗПРАТЕНИ ТАМ ОТ ВЪРХУШКАТА НА БСП ! А ,ТАКИВА КАТО ТЕБ, СЕ ПРЕБОЯДИСАХА НА ГЕРБЕРИ И НЯКОЛКО ПЪТИ ВЕЧЕ ГЛАСУВАТ ЗА БЕЗХАБЕРНИКА И ПАРТИЯТА МУ ! ВСИЧКИ ПОЗНАВАТ БЕЗХАБЕРНИКА ,НЯМА ДА МУ КАЗВАМ ИМЕТО !

48

НИКОЛА

преди 10 години

ТОЯ БЕЗХАБЕРНИК ЯКО СА ГО "МЛАТИЛИ" И ОБУЧАВАЛИ В САЩ ,КАК ДА РАЗСИПВА РАБОТЕЩИ ПАРЛАМЕНТ И ПРАВИТЕЛСТВО ,КАКТО И РАЗСИПИЯТА НА БАНКИТЕ ! ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР КАКВО ЧАКА ,ЧЕ НЕ ГО Е СТРОИЛ РАМО ДО РАМО СЪС ЗАТВОРНИКА - НА БОКО ! ДВЕ ПОСЕЩЕНИЯ В САЩ САМО ЗА ЕДИН МЕСЕЦ ГОВОРЯТ ТОЧНО ТОВА ,КОЕТО ПИША ПО ГОРЕ ! СЛЕД БАТКО МУ КОСТОВ ,ТОЗИ ДЕМАГОГ Е СЛЕДВАЩИЯТ ЛИКВИДАТОР НА ДЪРЖАВАТА !

47

Инж+

преди 10 години

Такива "тикви" като Боко девалвираха парламента! Щото мечтае да е Путин2, ама не му стиска :)

46

АНОНИМЕН

преди 10 години

Прав е Борисов когато затиснеш змията ,тогава най хапе.Какво правят и приемат в парламента само те зи знаят ,явно е ,че следващото правителство ще бъдат сапьори и миночистачи на червените лапачи.

45

ОТВРАТ

преди 10 години

Нормално за тиквата. Простия избирател се кефи на *** водач. Достатъчно му е да слуша - "долу *** " . Въпреки , че "спасителя" не е бил никога друг. Той си е мутро-комунист. Да ви е честит ***.

44

blv

преди 10 години

bez bg referendumi za majoritarni izbori - buksuvane i boxuvane naesen?!

43

Росица

преди 10 години

Няма по-девалвирала тиква от тази на снимката! Изгнила отвсякъде, най-вече морално!

42

Анонимен

преди 10 години

Борисов и Станишев на съд за Белене!Срам и Позор!Тази централа беше нужна на България, не сега да правим милиардери Костовските Американски ТЕЦове и ВЕИ Канибали, с които те подписаха договори за задължително изкупуване на тока!!!Съд!! Съд !!Съд и за Костов!!Борисов Станишев Царя и Костов!!!Кой??Кога ???

41

бсп

преди 10 години

ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ ПИСАРУШКИ В ЗАТВОРА.ИЗТИЧА ВИ ВРЕМЕТО.

40

Анонимен

преди 10 години

Държавата е във фалит и безизходица, институциите не работят, милиарди заеми са окрадени, болниците са пред затварянеОрешарски трябва незабавно да влезе в затвора, за да се успокоят хората

39

Анонимен

преди 10 години

По антибългарски изцепки Борисов надмина и ненадминатата Кунева!!! РОДООТСТЪПНИЦИ И МАЙКОПРОДАВЦИ!!!

38

го бразил

преди 10 години

Парламента девалвира и благодарение на ББ.Видяхме какви уникални депутати е имал години наред-синчето *** на ботевградския кмет ,Емо Фаса и др.Сещам се за документите за далавери които Фаса е депозирал при нотариус.Няма ли закони в България които да изискат тези документи и всички да разберем какво се е случвало.