20

Анонимен

преди 10 години

Това се казва наглост.От болната глава на здравата.Но така е това са комунистите.

19

Think

преди 10 години

Били се съмнявали лидер ли е Борисов.. - ХАХАХАХХА . Вашият лидер , какъв е някъв мишок дето бяга от потъващия кораб.Излага се пред цяла Европа, а пък вас направо ви погреба!

18

Анонимен

преди 10 години

Другари , да не пускаме Станишев в Брюксел. Той ни трябва тук в България.

17

УУУ!

преди 10 години

Омитайте се от парламента бе узурпатори! Айде под ръка с дружките ви от ДПС и Атака и да ви няма! Наглеци! Цяла година ще се мъчат да управляват против волята на Народа! Всички ви видяха, че за нищо не ставате! Само празните приказки и краденето ви се удава!ОСТАВКА!СЪД!

16

аз

преди 10 години

кой е пък тоя ...?

15

ganeva

преди 10 години

БСП да не се занимава с глупости, а за подаде оставката на това безумно правителство и да се свие в черупката си, белким се пречисти.

14

Анонимен

преди 10 години

Ти пък от чие име говориш,бе,г-н Мерджанов.Такова разногласие и единомислие има при вас,че човек ум да му зайде от умници,дето все подават объркани послания.Всички управляващи системи ви крепят в момента,но тоталната излагация няма как да се скрие.Важно е милионерите без морал,сътворени от БСП/ДС да бъдат разобличени и една променена съдебна система да ги осъди по законите на истината и справедливостта.Нароихте измамници от различен ранг и калибър във всички ваши съдружници,но Видовден дойде.Вън

13

МЕРДЖАНОВ

преди 10 години

МЕРДЖАНОВ ТОВА СЕ ОТНАСЯ ЗА ВАШИЯ ЛИДЕР ТОВА ЧЕ СТЕ МАЙСТОРИ ДА ПРЕХВЪРЛЯТЕ ОТ БОЛНАТА ГЛАВА НА ЗДРАВАТА НЯМА ЛИ ЕДИН ЧОВЕК СВЕСТЕН ОТ ВАШАТА ПАРТИЯ ДА МИСЛИ ПРЕДИ ДА ГОВОРИ

12

ден на щастието!

преди 10 години

ДЕНЯТ , В КОЙТО ТОВА ЗЛОВРЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО СИ ОТИДЕ,ТРЯБВА ДА СТАНЕ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК.

11

Иржи Потник

преди 10 години

Лидер ли е или не , имат си го официално в герб , а вие решихте ли вашия Сер-гей какъв се пада на червените бордюри , другарю ?!

10

Анонимен

преди 10 години

БСП и ГЕРБ се карат, ДПС печели. С новите български гражданства на 300 000 турци ДПС си гарантира минимум второто място, а защо не победа. Българите както не гласуват ще предоставят властта на ДПС.

9

ХА ХА

преди 10 години

Скрийте се бейде бе нещастници! Гледайте си скапаната престъпна партия, не се занимавайте с ГЕРБ! Смешници!

8

Рали1

преди 10 години

Здравейте, циркаджии! Къде е Волен, на него се сърдете ?Не може блокиран парламент и правителство пред оставка да приема толкова важни закони!Къде бяхте цяла година?Разтуряйте си групата от детската градина,че е време за летни ремонти!Постъпете отговорно към държавата си и не се месете в работата на другите партии-нали си имате своя и то столетница!

7

Нов

преди 10 години

Депутатите от ГЕРБ имат право да решават сами, как да постъпят. Не са като депутатите от БСП, да ги строяват като пионерчета, начело с дружинната ръководителка МАЯ. ГЕРБ ви побеждава досега и пак ще ви победи на следващите избори. Разумните хора подкрепят ГЕРБ.

6

П.Петров

преди 10 години

Е нали уж е демократична партия уж, няма лидер-само председател. Хахахаха. Борисов освен в цирк може и в театър да играе. Хахахаха.

5

ето го и този!

преди 10 години

Мерджанов,парламент НЯМА,не го ли разбрахте?Да идваме ли да ви посочваме изхода?НЕ ВИ ЖЕЛАЕМ! ВЪН,престъпници?

4

БУДА-ла

преди 10 години

Не ходят на работа, а получават пари?!...Ясна работата - за Някои е дошъл Комунизма - получават пари без да работят.Всички живеем в паралелни светове, а уж било Демокрация:Някои живеят в първобитно-общинния строй - разходете се в някои махали...Други живеят в робовладелския строй - в доста частни фирми е така.Трети са във феодалния строй - в села и частни фирми.Четвърти отдавна си живеят в Комунизма, макар че се пишат за "Демократи".Партиите са Измама! - Просто - Борба за по-добър Живот!

3

Мхм

преди 10 години

Айде чао бе, ***...

2

Анонимен

преди 10 години

Аз пък се питам, Станишев лидер ли е на БСП или вече не е ? И каква работа има той в Брюксел като все още не е евродепутат !

1

анонимен

преди 10 години

Другари, бесепари! Вие си гледайте БСП и недостойния ви лидер Станишев, и не правете разбор на ГЕРБ! ГЕРБ ви би поне 3 пъти!