59

До 60

преди 10 години

Извадят ли ти *** от ***, подмий се и сменяй дилъра сидерастче.

58

Анонимен

преди 10 години

ТОЙ ДОГАН ТАКА ГИ НАЦЕПИ И ТОЗИ И СТАНИШЩЕВ ,ЧЕ ЩЕ ИМ ДЪРЖИ ВЛАГА ,НЕ ГИ ГЛЕДАЙТЕ ,ЧЕ ПАК СЕ ПЕРЯТ АМА ИМ ПАРИ ПОД ЛЪЖИЧКАТА ,ЧЕ АКО СИ ИДАТ ЩЕ ЗАПОЧНАТ СЛЕДВАЩИТЕ ДЕЛА СЛЕД ТЕЗИ НА ЦВЕТАНОВ ЩЕ СА НА ТИЯ ДВАМЦАТА И ЕДНОТО ДЕЛО ЩЕ Е ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА !

57

Анонимен

преди 10 години

НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ ! КЪДЕ Е БЕНОВСКА ДА МУ ЗАДАДЕ ЕДИН ВЪПРОС НА ТОЗИ НАГЛЕЦ ПРЕД ШУЛЦ. ДА ЧУЯТ КАК БЪЛГАРИТЕ НЯМАМЕ ТЪРПЕНИЕ ДА ГО ВИДИМ ГОСПОДИН ЗАДЕН ВХОД !

56

Не еничар

преди 10 години

Орехче ще трябва да си платите и вече плащате голямата турска любов.

55

444

преди 10 години

Браво на премиера!!! Изказване точно на място!!!

54

2-Депутат

преди 10 години

Депутат!Депутат!Щом закъсаш, мили брат,сам приготвиш си проектс някой подпис за ефект,а след тоя жест велик гюндулукът ти за мигето го увеличен с двеста левчета на ден!Депутат! Депутат! Туй е Божа благодат!Без усилия и мъка сам нареждаш си айлъка!Не ти трябват мини златни,нито сделки неприятни цялата хазна пред теб чака като топъл хлеб!Тома Измирлиев , Утро, 5809, 27.Х.1928 г. - брат на Христо Смирненски, написано в далечната 1928, толкова актуално и днес.

53

1-Депутат

преди 10 години

Депутат!Депутат!То е чудо занаят!Спиш и дремеш си рахат,а омръзне ли ти,брат,станеш-взимаш важна поза,понапсуваш този-онзи и си дремнеш пак благат, верен на дълга си святДепутат!Депутат!Мил и сладък занаят-чест,пари,имунитет,в трена-без пари,билет,а на всичко туй отгоре,щом от скука се умориш,хайде,братко,във Парижна държавен гръб вървиш.

52

До 61

преди 10 години

Вземи си хаповете, сложи си памперса и лягай. до като сънуваш столетницата може и да не се събудиш.

51

Анонимен

преди 10 години

БРУТАЛНО, НАГЛО И АЛЧНО ЗА ВЛАСТ ЖИВОТНО, КОЕТО Е ЗАСЛЕПЕНО ОТ СОБСТВЕНИТЕ СИ КОМПЛЕКСИ ЗА ВЕЛИЧИЕ И "КОМПЕТЕНТНОСТ". САМО СУПЕР БЕЗЧЕСТИЕ И ГРОЗНО НАХАЛСТВО НИ ДЕМОНСТРИРА, НО ВЪЗМЕЗДИЕ ВИНАГИ ИМА И НЯМА НЕНАКАЗАНИ ЗЛИНИ И ТО СРЕЩУ ЦЯЛ ЕДИН НАРОД!

50

един от многото

преди 10 години

С какво право !? Та вие взети заедно бсп и дпс не правите и 40% от ГЛАСУВАЛИНЕ не от целия народ .... как така ще взимате каквито и да било важни решения!? Не подкрепям НИКОЯ ПАРТИЯ да не си помислите нещо НИКОЯ !!! Но за мен като гражданин плащащ си всичко НЕ искам да взимате такива решения сами. Така и така сте алчни *** всички поне всички да си носите кръста. Да имате повече от 51% съм съгласен, но до тогава ОБЩО решение трябва да е заедно с другите алчни ***.

49

Веско

преди 10 години

Какво ли е да си най-мразения индивид в една страна, тоя човек наистина е опериран от достойнство.

48

До 57

преди 10 години

Ти не мислиш на теб ти нареждат от позитано. Ако можеше да мислиш нямаше да пишеш тези глупости. Аз не искам да ми трупат кредити за да ги дават на такива несретници като теб.

47

az sam

преди 10 години

Сега остава да предложат големият специалист Пеевски за еврокомисар.Все пак той се отказа от мястото си в Европарламента на някаква цена.Може би това ще е цената....

46

Анонимен

преди 10 години

ЕЙ, АНАЛНОПОДАТЛИВЯ ***, АКО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА МЕ ТРИЕШ *** *** ЩЕ РАЗГОНЯ, *** ГЕРБЕРАСТКИ - ЩЕ СРИНА САЙТА И УТРЕ ЩЕ ТЕ УВОЛНЯТ И ЩЕ СЕ ПРИБЕРЕШ НА СЕЛО ДА ПАСЕШ ОВЦЕТЕ НА БАЩА ТИ, *** *** !

45

Анонимен

преди 10 години

Олигарски, много скоро ще си първия премиер влязал в затвора.

44

политолог

преди 10 години

Видно е отвсякъде , че БСП-ДПС-Атака-ДС са вредни за България. Единственото , което направиха за една година е да изтеглят 7 милиарда лева заеми и да ги откраднат , без нищо съществено да се направи за обществото. Каквито и да са ГЕРБ и РБ те просто умеят и работят за България. Това в момента е реалното нещо в Държавата. Другите партии са *** ми дойди ми , и няма какво да ги коментираш.

43

Понякога мисля

преди 10 години

E кво.Това си е тяхна партийна загуба.И да подаде оставка и да не подаде все едно.Другата алтернатива ква е ?ББ който обяви,че трябва да се правят още много магистрали и ще стяга колана на българите.Явно този път желае да гледа повече самоубийства със обесване вместо със запалване.. Или пък другият психар - Бареков.Пичът не е добре нещо и доста му личи.Турчулята не ги коментирам те са ясни.Турция,ислям и така нататък... Та от всичките гнили ябълки коя е най-малко гнилата?

42

скачени съдове

преди 10 години

БСП колкото губи, толкова ДПС печели. Така сумата на гласовете за БСП и ДПС си остава същата.

41

КЪМ ПОЗИТАНСКИЯТ ТРО

преди 10 години

До АнонименПОПИТАЛИ РАДИО ЕРЕВАН КАКВО Е ЧЕРВЕНО,***,НЕКАДЪРНО ,АЛЧНО И НАГЛО? РАДИОИ ЕРЕВАН ОТГОВОРИЛ : КОМУНИСТ ! ПОНЕЖЕ ТОЗИ ЧЕРВЕН *** НЕ СЕ ТРАЕ ,ЦЯЛ ДЕН ПИШЕ ЕДНО И СЪЩО МУ ОТГОВАРЯМ ПОДОБАВАЩО !

40

варо

преди 10 години

А откога правителство съставено от комунисти ,турци и фашисти подкрепено от същите само 10 процента трябва да съсипва държавата, кажи бе червен ***,колко пъти ви бие Бойко нямате ли срам да говорите,то бива наглост ама вашите "работодатели" МИНАВАТ ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ!!!!!!!