12

Анонимен

преди 10 години

След толкова много гафове не е ли логично да си ходи ?

11

анастасия

преди 10 години

Какво сега един с друг се защитават. Е, хайде народа не е толкова ***.

10

Анонимен

преди 10 години

*** цяла седмица мълча, срещата изобщо не беше вписана в програмата му, Шишковиц напълно отрече за срещата въпреки снимковия материал, който я доказва... и изведнъж се разприказваха.Не е необходимо много, за да се досетя, че тоя кавал е продал държавата си за пореден път, що се крие като мишка. Още малко и всичко ще излезе на бял свят.

9

ккк

преди 10 години

На тоя му е нужно - бой, сръбска музика и решетки!

8

аха

преди 10 години

Ема тва е еманация на наглост и отношение като към екваториална колония.Президента крие като мишка за няква среща,народа в държавата да е на заради надписани сметки,самата компания се възползва от монополното положение дадено от едни *** щото е такова върху една трета от България.И да се появиш,20 дни след това в стил..."гледайте си работата",да издразниш нацията.

7

Анонимен

преди 10 години

Мършата смърди от към главата - да си чувал тая поговорка ***.Тая зима беше топла, но следващата може да ви докара украински синдром. Нали се сещеш офшорко че пърия сноп ще бъдеш ТИ.

6

ааа

преди 10 години

ЖИНААА

5

Анонимен

преди 10 години

"След като Атака поиска временна парламентарна комисия да провери срещата на президента Росен Плевнелиев с изпълнителния директор на EVN AG Щефан Шишковиц във Виена, от дружеството обявиха, че ръководството му е имало срещи и с други държавни глави."Забележете чак кога се разприказваха, когато ги притиснаха. Почвам да се чудя защо решиха да изпреварят резултатите на комисията, явно нещо, което ще излезе покрай срещата, ги притеснява.

4

Хадес

преди 10 години

Имаш борч към България ***!

3

Анонимен

преди 10 години

Тоя мазен лобист е президент на всички други, но не и на народа си.

2

лобизъм

преди 10 години

"Ръководството на EVN се е срещало с много президенти"И сигурно всички ви срещи са били точно покрай прекратяването на лицензиите, нали? Не, не, било е чисто съвпадение, просто са имали "работна" среща. И какво работихте на тази среща, или по-точно за Кого работихте?

1

???

преди 10 години

ГОСПОДИ ! Прибери си верисиите!!!!