176

Tррррръц - 2

преди 10 години

Дмитрий РОГОЗИН: США могут за несколько часов уничтожить до 90% нашего ядерного потенциалаКрайне печальные перспективы в случае войны с США обрисовал вице-премьер РФ Дмитрий Рогозин, выступая в пятницу на научно-практической конференции Быть сильным: гарантия национальной безопасности России. Кроме того, он назвал пять видов угроз для нашей страны и констатировал отставание по ряду критических базовых технологий от ведущих стран Запада по некоторым направлениям до десятков лет.

175

Анонимен

преди 10 години

До 53"...по време на социализма МЛАДИТЕ ЩЯХА ДА СЕ ЧУВСТВАТ В ПЪТИ ПО-ЕВРОПЕЙЦИ .." Щяха, като оглеждат витрините на CORECOM, където техните парички спечелени с пот на челото не вървят, като децата им заплачат и се чудят този татко, толкова ли е некадърен, че не може да печели парички, които да вървят и в CORECOM! Щяха да се чувстват по-европейци, като чакат докато остареят, за да им дойде редът за Ладичка, или Москвич, като на петата година от работа в предприятието, останат сами ...

174

Анонимен

преди 10 години

До Спонги Именно - толкова бързо се появиха тези "самоотбраняващи" с еднакво телосложение, еднакви униформи и оръжие че просто е изключено да е "спонтанно' както твърди Вова Путин... А кой стреля на майдана - сигурен съм само че беше нарочно за да се предизвика насилие. Но дали бяха хора на Путин или Обама - това само те двамата си знаят, но няма да си признаят никога..

173

Белоруский партизан

преди 10 години

Немската компания RWE възобновява доставката на газ за Украйна чрез Полша на стойност 100 долара по-ниска от руската.Доставката е до 2017 година при 19 млрд.куб.м. годишно.

172

Елке млък!

преди 10 години

Смърт на фашизма и османизма.

171

Анонимен

преди 10 години

Шефът на "Газпром" Алексей Милер е уверил еврокомисаря по енергетиката Гюнтер Йотингер, че руската компания е надежден доставчик на газ за европейския пазар и ще остане такъв занапред, съобщи Ройтерс, като се позова на изявление на "Газпром".----------------------- Tрррррррръъъъъъъъъц, могъщата руска икономика не може без еврата плащани от ЕС - ХА ХА ХА ХА :)

170

Медведев

преди 10 години

,,Россию втягивает в искусственньiй кризис''-Белоруский партизан.Т.e. -Да обвиним някого за кризата в икономиката на Русия на базата на високия рейтинг на другаря Пу.Просто и ясно.Затова и окупираха Крим,затова и искат да нахлуят в цяла Украйна.....Муддис-Икономически ръст на Русия-1,3 за тази година.Наздраве.

169

Анонимен

преди 10 години

Единственият, който се опитва да разпали война в Украйна е Рас...Путин, адското изчадие.

168

притеснен

преди 10 години

Някой знае ли дали Путин харесва музиката на Чайковски...щото той е бил гей, а както знаем Рассия мрази гейовете, та се притеснявам да няма някаква колизия тука.

167

Анонимен

преди 10 години

XUNTATA V KIEV OSTAVKA

166

Анонимен

преди 10 години

Наистина тъжно другарю Медведев. Ако не беше вашата фашистка клика в Кремъл, нямаше да има нито майдан, нито кръв, нито гражданска война. Даже вашия посланик в България имаше наглостта да каже , че кани суверенна европейска държава, като България, да стане член на евразийския съюз. Що за безочие. Вярно, че в момента имаме едно продажно правителство, което е готово да се разкрачи на Москва. Вярно е, че много пари давате на Атака и Бареков да ви коленичат, но българите не сме толкова глупави.

165

до 190 анонимката

преди 10 години

Кьорав ли си бе че праснал тия големи букви? И си инсталирай кирилица и тогава пиши в БГ сайтове!

164

Анонимен

преди 10 години

До Спонги Остави ги, на тях мозъчетата им са спрели в първи клас, когато в час по "Родинознание" ни говореха за "Българо-съветската дружба между народите"... има и не малко платени *** дето пишат каквото им подаде лентата. Нещата в Украйна се случиха твърде набързо - много рязко и бързо "силите за самоотбрана" се озоваха с еднакви униформи, еднакво телосложение и еднакво оръжие - сигурно един Х ги е правил, а шивача им е като руска ракета :)

163

Анонимен

преди 10 години

USA ARMIQTA E NESPOSOBNA ZA SUXOPYTNA VOINA I TOVA E FAKT.VOINICITE SE NAEMAT OT LATINOSI NEGRI I KVI LI NE SRE6TU GRAJDANSTVO I TE NE ISKAT DA SE BIQT.FAKT E 4E V AFGANISTAN SA DEZERTIRALI 7000 ZA DESETT GODINI SRE6TU 700 RUSNACI ZA 10 G.VERNO IMA MODERNO ORYJIE NO ZAD NEGO STOQT NEMOTIVIRANI GEI SEMEINI DVOIKI.NARKOMANI, I KVI LI NE BOKLUCI.

162

Анонимен

преди 10 години

Православието ни било спасявало като народ...верно е...караш ме да се замисля, затова ли комунистите се опитаха да ликвидират религията ни, била опиум за народите, нямаше Коледа, Великден...те всъщност са се опитвали да ни ликвидират като народ, та да станем после 16 република или част от федерацията на южните славяни...ясно.

161

Анонимен

преди 10 години

Няма проблем, вложете по 5 милиарда долара в Донецк и Луганск, за да си ги вземат руснаците и тях. *** американско *** не може да осъзнае, че с всеки свой ход прави подаръци на Русия.

160

Анонимен

преди 10 години

скоро много скоро престъпната държава САЩ ще бъде в забрава Бог ще ги накаже за всички злини сторени по цял свят малко им беше ал кайда божия гняв ще се стовари върху тях

159

до 180

преди 10 години

Нещо грозно се случва и познай кой мъти водата между руснаци и украинци. Федерация с три букви.

158

Анонимен

преди 10 години

До Киро Сигурно са преплували до Измир, където е най-близката база на ВМФ на САЩ че да си подават оставките, нали? Хахаххаха, ***, във всяка професионална армия войниците са на договор - като изтече - прибираш се в къщи, до тогава - "няма не искам, няма "недей", нито има понятие като "оставка"...

157

Анонимен

преди 10 години

РУСНАК ДА СЕ БИЕ С УКРАИНЕЦ!!!!ТОВА Е ВСЕ ЕДНО НИЕ БЪЛГАРИТЕ ДА ТРЪГНЕМ ДА СЕ БИЕМ С РУСНАЦИ КОЕТО Е НЕЛЕПО!!!!КАЗВАМ ВИ НЕЩО ГРОЗНО СЕ СЛУЧВА!!!