22

Анонимен

преди 10 години

не... от зъбобол е починала...

21

До 19

преди 10 години

Изобщо не е това важното в случая, а фактът, че кучето е имало възможност да нападне. А кучетата, особено бойните, нападат когато им е кеф, така че и да е била виновна бабата, не значи, че е нямало да се случи и на по-невинен. случва се постоянно.

20

4

преди 10 години

До teoКучето никога не напада просто така. Винаги причината е в хората - било защото някой го е малтретирал да се озлоби, било защото е обучавано да напада, било защото се е почувствало застрашено.Гарантирам ти, че ако прокуратурата си свърши работата със сигурност ще се установи, че най-вероятно собственика специално се е погрижил да станат агресивни.

19

Анонимен

преди 10 години

има много по сериозни и страшни неща които се случват в тая държава.Кучетата са ни последния проблем.

18

онбашията

преди 10 години

До хмнека продължим да бъдем обективни. добре, бабата подразнила кучетата и те са я изяли, в природата им е. нас пък обаче ни дразнят кучетата дето ядат хора, и ще ги убием. това си ни е в природата, нищо не можем да направим, сори.

17

Анонимен

преди 10 години

До хм Пий си лекарствата ненормалнико!

16

meri

преди 10 години

sobstvenika na pitbula v pandiza za6toto ako be6e slogil namordnik babata 6te6e da e jiva,vse pak ne epresko4ila ogradata,za da gi drazni nali,a kastratsiata ne predpazva otnapadenia

15

хм

преди 10 години

Само искам да подчертая с риск да ме нападнете , че историята си има две страни. Бабата по думите на свидетели е подразнила кучетата с бастуна си, и разбира се те са и се нахвърлили.Всяко живо същество когато се почуства застрашено напада. От личен опит казвам че понякога възрастните хоратипично за тях си се заяждат за щяло и нещяло било то с хора или с животни. Че собственика си е виновен виновен е, но нека бъдем обективни. Всеки ден загиват хора. Кофти.

14

jane

преди 10 години

Не, не си противореча, не можеш да си купиш питбули, да ги зарежеш при бабата ти на село и когато стане белята да се скриеш зад полата й! Това е грозно и немъжко поведение! Ако си дадеш колата на пиян човек и той убие човек, ще ви съдят и двамата. Това е същото. Никой не е длъжен да ти гледа кучетата, аз като съм си взимала куче, съм си правила сметката как ще го гледам. Няма такъв филм днес се гъзареем с питбулчета, утре баба да ни сърба попарата щото ни обича. Това е толкова жалка постъпка!

13

Анонимен

преди 10 години

Има породи, които са генетично подготвени за борби, а не за домашни любимци!

12

jane

преди 10 години

А защо разследването се води срещу "62-годишната А.К.", а не срещу собственика на кучетата? Сигурно изобщо не са регистрирани на негово име и съдят собственичката на имота, все едно тя си ги е купила тия питбули. Аз съм "кучкарка", но смятам, че също като с колите, всеки трябва да си носи отговорността. Ако се случи нещо на пътя, никой не те пита за най-добрите ти намерения. Съдят те, наказват те и това е положението. С въпросният собственик трябва да е същото. Да е мислил като ги е купувал!

11

Анонимен

преди 10 години

Това е най-тъжната и скапана държава.

10

Анонимен

преди 10 години

Кучкарите трябва да се научат да слагат намордници на кучетата си.

9

Анонимен

преди 10 години

Да съдят кучкаря до дупка.

8

Анонимен

преди 10 години

кучкаря на въже

7

ФТГ

преди 10 години

Трябва всички бойни кучета: ротвайлери, питбули, аржентибски догота и всякакви подобни да бъдат забрснени в България, както е и в Западна Европа. Който има вече да си предаде песа за евтаназия до 1 месец, ако закъснее -глоба и затвор. Всички улични *** - за евтаназия също.Тогава вече който иска да гледа куче, си купува едно нормално: кастрира, чипира, плаща данък и разхожда с каишка и намордник. Който кучкар протестира - в ареста или лудницата!

6

Анонимен

преди 10 години

До MiB И какво като го кастрират, то няма да те е...е, а ще те хапе! Най- малкото солидна глоба за стопанина, разхождащ песовете без каишка и намордник!

5

анонимен

преди 10 години

До MiBА на теб кой ти каза, че кастрираните и паспортизирани кучета не хапят???

4

МРАЗЕЩ КУЧКАРИТЕ

преди 10 години

Сега като забълват кучкарозащитниците, как бабата е нападнала мастиите и как те " горките", "милите" са се отбранявали и без да искат са я оръфали, чам ми идва да "заплача от умиление" към " милите животинки"!

3

teo

преди 10 години

КЪДЕ СЕ СКРИХА ПАЗИТЕЛИТЕ НА КУЧЕТА, КОИТО ПОЛУЧАВАТ ПАРИ ДА ПАЗЯТ ТЕЗИ УБИЙЦИ И НА ХОРА???? АКО БЕШЕ УМРЯЛО НЯКАКВО КУЧЕ, ЩЯХА ДА ОРЕВЯТ ОРТАЛЪКА, А СЕГА НЕ МОЖЕШ ДА ИМ ЧУЕШ ПЛАТЕНОТО ГЛАСЧЕ!!! ТЕЗИ ЗАЩИТНИЦИ СА ГАДНИ ***, ДОСТОЙНИ САМО ЗА ЗАТВОРА, КЪДЕТО ТРЯБВА ДА ОТИДЕ СОБСТВЕНИКА НА ТЕЗИ БОЙНИ КУЧЕТА УБИЙЦИ!!! КУЦАРОВ КЪДЕ СИ??? АКО ТИ ПОПАДНЕШ ПРИ ТАКИВА УБИЙЦИ , ЩЕШЕ ЛИ ДА МЪЛЧИШ???