21

Анонимен

преди 10 години

Волен Сидеров Премиер! Време е да се присъединим към Русия. Долу Пеевски и ДПС!

20

Анонимен

преди 10 години

Spokoino si beshe v Doneck , az se vurnah predi 1 mesec ot tam .Imam poznati , koito ve4e se strahuvat ,znaqt 4e ako ima vlizane na ruski voiski ,nqma da mine kakto v Krim.Anketite pokazvaha ,4e horata iskaha da si jiveqt v Ukraina.

19

Ъц

преди 10 години

Горкиту украинци, смениха едни олигарси и ги замениха с други! ))))))Както се очертава, Майдана ще се превърне в перманентно състояние в страната и в емблема на Украина!

18

Яшар Бек

преди 10 години

Ахмет Ахмет а шерият няма ли да въвеждате скоро във ''вашата'' Украйна.Да не четем скоро и за тебе,че си при Алах заедно с Дуку да маате сантасе.

17

до Нагорни

преди 10 години

Говориш за мизерстващи русофили,а я ме просвети колко % от икономиката ни зависи от тая Русия?Русофил,русофоб за нас е икономически важно да има мир и да няма санкции дето да ни навредят на икономиката.За тебе може да са малко пари ,не те знам ,ама вече не сме като едно време да прощаваме дългове от 3 милиарда.Аз си гледам интереса ,ако руснаци и украйнци не идват на морето ще е гладна зимата за доста хора.

16

Анонимен

преди 10 години

Защо навсякъде из медииното пространство, а и не само, начичат гражданите на Донецк, Харков, Луганск проруски СЕПАРАТИСТИ ?!

15

Анонимен

преди 10 години

"А тук в бедна България някакви мизерстващи русофилски мишоци пишат несъстоятелни коментари под статиите в новинарски форум"Всъщност единствените несъстоятелни коментари са на тези като теб, докато Украйна част по част се присъединява към Русия, а САЩ и НАТО бездействат, само вие неадекватно размахвате пръст на Русия от името на Запада и говорите за "пирон в ковчега на Русия", а реалността е друга.

Още един пирон в ковчега на руската фашистка пропаганда. Лично поддръжник на Янукович се застъпва за украинската територия. И то не кой да е, а най-богатият човек, най-влиятелният. А тук в бедна България някакви мизерстващи русофилски мишоци пишат несъстоятелни коментари под статиите в новинарски форум и се гордеят колко са велики, колко са прави декларират "огромна си победа" над Запада. Усещат ли русофилите как ги подигравам мощно или не са дорасли за толкова сложни съждения?

13

до 6 от 5

преди 10 години

Аз съм неграмотен, ама много интилегент !Я направи разбор на думата " КОЛТ ура " на английски Colt's Manufacturing Company

12

Анонимен

преди 10 години

До 8: Я малко се позапознай, човека е най-големия предприемач и плаща най-големи данъци в Украйна, аман от смешници .. Кисело е гроздето май, не всички богаташи са алчни измамници.. Предприятията на Ринат Ахметов давали двойно по-големи заплати на работещите отколкото другите в Украйна.. Не че навярно няма и той нещо гнило в богатството си, но поне човека не е алчен *** като много други...

11

до 10

преди 10 години

Тея не са ми забавни ,аз с брад'чедите им македонисти си хортувам ,ама и тея не падат по-доло.

10

Шоп

преди 10 години

А какво казват от другата страна Алишер Усманов и Вагин Алекперов?

9

до 5

преди 10 години

Недей така бе човек, сороските плазмодии само за комунизъм могат да говорят що се отнася до Русия през 2014-та. Сега като им махна комунизма от устата ще млъкнат, защото трябва да говорят за съвременна Русия, а това означава че ще трябва и да МИСЛЯТ, а това е над възможностите им. Да накараш сороски *** да развива собствена мисъл, означава, че ще водим монолози, докато те се опитват да сглобят някакво смислено изречение.

8

въй

преди 10 години

Много ме кефи, как в този сайт е пълно с червени драскачи :D Добре им е дошло на днес.бг - постоянни импресийки си текат...не се оплакват, а и лошо няма ;)Драскачите...ами след изборите какво ще правите? Тогава ще ви изпосъкратят...де ще го крепите тогава? :)

7

do 3

преди 10 години

"Донецк, както и Крим са си 100% украинска територия"....тва къде го прочете, на доларчетата в пликчето от амбусито ли ?...или го гледа по дискавъритУ

6

въй

преди 10 години

До до 3"кОлтуро" спри, недей!Збогом ;)

5

до 3

преди 10 години

Направи ми връзка Комунист и Руснак в 2014 година?Липсата на обща колтура ,историческа и политическа информираност не е оправдание!

4

неразбрал

преди 10 години

Какво е това "Украйна", някаква област в Русия ли?

3

Анонимен

преди 10 години

Донецк, както и Крим са си 100% украинска територия, но законите не важат за комунистическите ***

2

Анонимен

преди 10 години

При това е етнически татарин , проруски настроен, без обаче да изпада в крайности за отцепване или независимост ...