9

Анонимен

преди 10 години

*** на "хуманен" съпун ☺

8

нова политика

преди 10 години

Защита да получатНо и да се знае,че каквото е повикало,такова се е обадилоАко ония хора са си развалили спокойствието и са станали да ги бият,значи,че *** и там са се опитвали да крадат и да безчинстватЕвропа търси по-ефикасен начин за интегриране на ромитеСлед като 20 години плаща луди пари за ''ромско включване'' сега обръща другия крайНаричат политика на ''моркова и тоягата''

7

6

преди 10 години

Например този човек на снимката със зеленото яке си прилича на българин отвсякъде.

6

до Гочо

преди 10 години

Нямате право да наричате човешки същества с наименованието ***. Знаете ли че българите сме с доста *** тен като цяло. Но ние сме хора, също като ромите. Всеки който е с расистки предразсъдъци и ги изявява публично би следвало да отговаря пред закона за действията си!!!

5

Анонимен

преди 10 години

Бийте ги, да ви уважават!

4

Смешници!

преди 10 години

Алоо Амнестито, що не дойдете да поживеете един месец в някое българско село, че да видите кой има нужда от защита и кой упражнява насилие?! *** си правят каквото искат в тази разпасана държава! Айде елате да изследвате българите, има ли кой да ги защитава!ОТ КАНЦЕЛАРИИТЕ ЛЕСНО СЕ ПЛЯМПАТ ГЛУПОСТИ! ОТИДЕТЕ ДА ПОЖИВЕЕТЕ МАЛКО ДО НЯКОЯ *** МАХАЛА!ПАЛЯЧОВЦИ!

3

ЖАЗМЕН

преди 10 години

КОГАТО СТАНАТ НА ХОРА, ЩЕ ГИ ОПАЗИМ

2

Гочо

преди 10 години

Не може тези *** само да раждат,да въртят кючеци,а цяла Европа да работи и храни тези ***,те само да крадат и ние да треперим за правата им.

1

Анонимен

преди 10 години

А кой ще защити вропа от ромите? Ай сиктир! Да ви *** амнести-то!