45

Анонимен

преди 10 години

Абе то и снайперистите от Майдан уж бяха от десен сектор, но следствието доказа, че това са срелци от Русия на които се е заплащало по 40 хиляди долара на ден за отстрелване на демонстранти и украински милиционери.

44

neni4a

преди 10 години

До до 52 Абсолютно. С лапачи на всякакви к*рове,само и само да приказват против Русия не искаме да имаме нищо общо. Не че Русия е кой знае какво,ама е по-добре от западните духачи. Може да са бедни,ама имат малко самоуважение.Дори и руските ку*ви не са евтини като наште. А гледам нарочно се отклоняват темите от писачите,щото инфото не се харесва на шефовете им. Особено тоя с ника капиталист е най-отвратителен,дето си copy-paste ва простотиите си във всяка тема

43

Смях

преди 10 години

До азНе знам кой е *** но от самолет се вижда кой е платения :))) И когато се опитваш да манипулираш се информирай, така че да бъдеш частично обективен ! Относно опорните точки спуснати от ЦИОНСКИТЕ МЕНТОРИ пропусни частта със обидите и директните нападки те не работят !Относно от къде се е появило оръжието все още има действащи агенти от СБУ във Крим...Как този непълнолетен бандит е минал на кримска територия, там все още няма паспортен контрол а преминаващите се проверяват само за оръжие

42

Анонимен

преди 10 години

Ах колко е удобно за руската пропаганда снайпериста да е от десен сектор. Явно че и тази "информация" е пълна руска дезинформация. Отдавна не се информирам от ИТАР-ТАСС "информационната агенция" за полирани комунистически мозъци.

41

Анонимен

преди 10 години

Предлагам да компенсират Украйна с Косово.....:)

40

Анонимен

преди 10 години

За партенки ...no comment !

39

xv

преди 10 години

Айде тъпите русфили да си дадат \"умните\" коментари сега!! Кой е агресора??? *** или въздържащите се от провокации украинци??? *** русофили необразовани!! Набийте си го в кофите-Раша винаги е била АГРЕСОР !! Прочетете малко за задкулисните игри на нашите "осободители" и как България е била разпокъсана с тяхно съгласие за сметка на Сърбия и Румъния!!! ЧЕТЕТЕ неграмотници, за вашата *** Русия, свикнала да извива ръцете на всеки несъгласен с нея -чрез природnите си ресурси!!

38

муню

преди 10 години

какво мунчовци има не е истина.Е.ават майката на България те се занимават с путини - мутини и вся'кви простотий

37

Bai Hoi

преди 10 години

Kakvo mi cukate minusi ve fashistki k*rvi samo da mi padnete sha vi prusna zadnicite !!!

36

Какакъв е Българина?

преди 10 години

Има само един велик роман писан от на великият Български писател ИВАН ВАЗОВ. Там виждаме същотото като сега, НАРОД ГЛЕДАЩ С ВЯРА НА ОСВОБОДИТЕЛЯ РОСИЯ, НАРОД КОЙТО СЕ ПРЕКЛАНЯ ПРЕД МАТУШКА РУСС, И *** стефчовци които бягат да доносничат и плюят всичко Българско и родно..Така е било и сега е същото.

35

аз

преди 10 години

До СмяхАбе, ***?! Що вярвате на такива дивотии! Едно 17 годишно дете ще премине не знам колко десетки (вероятно дори стотици) километри в окупирана от руснаци територия с постове на всеки километър с пушка в ръка без да го заловят?! Вие сте ***, ако мислите, че това е възможно! Ха кажете ми от къде е взел оръжието?! Няма как да го е пренесъл сам до там!Дори и до границата на Крим никой да не го беше претърсил и спрял - след това няма как да е продължил! НЕПЪЛНОЛЕТЕН?! С ОРЪЖИЕ?!

34

аз

преди 10 години

До ккНе е така! В 1939 г България е една от петте най-развити икономики в света!

33

i=n=

преди 10 години

Решавайте:БГ в Русия или БГ в Турция! Повярвайте,след няколко години други алтернативи няма да съществуват!!!

32

кк

преди 10 години

До капиталист: Някога преди Руския окупатор България беше най-изостаналата кап. страна в Европа. По време на Руския окупатор бяхме най-изостаналата соц. страна. Сега след Руския окупатор сме на-изостаналата млада демокрация и най-бедната страна в Европа. Хайде, приятели, най-после да престанем да търсим все някъде причината за състоянието си, а да погледнем дълбоко в нас си. От криворазбран патриотизъм се страхуваме да бъдем реалисти. Има нещо сбъркано в нас. Хайде да го открием!!!!

31

До № 16

преди 10 години

"Богад народ", били сме слаба, изостанала държава. Всичко друго са митове и легенди. И съзнателна лъжа, дезинформация! Има още живи хора, които помнят. Има богат фонд на снимков материал. Има картини (ама ти кога си гледал картини, в коя галерия?) на които се виждат селяни на софийския пазар, къщи, улици. Боси или с ***, опърпани, голямпросперитет, няма що!

30

Не намь, не намь..!

преди 10 години

" Gazeta"-та започна ни взема всички за "мужици" !

29

украински фашизъм

преди 10 години

ни подсети за *** които преди години правеха лампи, корабни въжета , злато и какво ли не от човешка плът, от женски коси от зъбите избити в концлагерите, ДЕЦА ЗАТВОРЕНИ В УККРАИНСКИ БУНКЕРИ ЗА КРЪВ НА ОФИЦЕРИИ ОТ SS. ЗА ТОВА ЛИ ПЛАЧИТЕ ПАК ***, ЗА ТОВА ЛИ СЕ СЪБЛИЧАТЕ ГОЛИ И ВЛИЗАТЕ В ЦЪРКВИТЕ И ПРАВИТЕ ИЗВРАЩЕНИЯТА СИ. ЗА ТОВА ЛИО СЕ ГЪРМИТЕ ЕДИН ДРУГ ЗА ДА СЕ СЪВКУПЛЯВАТЕ КАТО *** ДА НЕ ПРИЗНАВАТЕ ДЕТЕ ЛИ Е? МЪЖ ЛИ Е ИЛИ СТАРИЦА.. ***..

28

Анонимен

преди 10 години

Затвор докато направи 18 и публично обесване!

27

Смях

преди 10 години

До Анонимен 25Ами ония снайперисти на Майдана бяха във Украйна !!!!!! А този *** е на Руска територия !!!!Явно западните му ментори са подценили Руския спецназ който има ГОЛЯМ ОПИТ във контратерористични операции във Кавказ !!!!

26

Янко

преди 10 години

До hahahaПо ника му ще го познаеш (Библията)! Ти си хахо, човече! Това за снайперистите на Майдана го разбраха всчки, освен теб. Необходимо ти е лечение. На първо място клизма, тримирене (обяснявам - три дни никаква храна!), строг пост, никакъв алкохол, успокоителни. Даже грозницата Аштън разбра от естонеца кой е стрелял.