31

Анонимен

преди 10 години

Путин спечели Крим,а загуби Украйна.Кон за мисирка.

30

Анонимен

преди 10 години

Даам 500 години робство много зле са ни се отразяили.Явно като народ обожаваме да се кланяме на някой.Караницата е само на кой.Не е по-малко гей да се дупиш на изток от колкото на запад.

29

Анонимен

преди 10 години

В крайна сметка Русия=Америка.Няма такова нещо като добра суперсила.Всеки си гледа интереса.

28

Анонимен

преди 10 години

До до 32 от славянинВъпрос на гей-вкусове за мъже.Тебе щом те кефи сериозен мъж, бивш самбист, бивш охранител на Брежнев, мутра и наркотрафикант.На следващите ни избори гласувай за Бойко.Като две капки вода са.

27

Анонимен

преди 10 години

САЩ и ЕС които не спряха да бомбандират различни държави, ненаселени с европейци и американци говорят за агресията на Путин, който анексирал руския Крим с референдум и избор на 90% от жителите, в това число и българи, които ще могат свободно да говорят на езика си. Егаси бълвоча, колко трябва да е плиткоумен човек за да се вживява в западната пропагандна машина.

26

fen

преди 10 години

Само да питам Меркел докога ще се крие зад Българския гръб.Като иска санкции да ги обяви какви и зашо и който е съглаен с нея сам да се присъедини а не по КОМАНДА.

25

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен Ха ха ха...Децата им учат в английски и американски университети,но да не забравяме, че там преподавателите са руски професори

24

Наблюдател

преди 10 години

Британците да си траят.Толкова години Северна Ирландия искаше да се присъедини към южната си половинка,но те и до сега се разсейват.Ами войната с Аржентина за Фолклендските острови, което си е чиста агресия от стрна на англичаните...Нагли са

23

Чиновник

преди 10 години

Различията в ЕС са непреодолими. Този съюз е пред разпадане.

22

Анонимен

преди 10 години

Разни""продължават да се прехласват по новия диктатор,оплюват европейските ценности,но децата им учат в Европа,а не в Русия.Пътуват в европейския свят,наслаждават се на европейската демокрация.Милиони българи се прехранват в европейските държави прогонени от управленци,хрантутници и *** на Русия.Стига лицемерие,стига долнопробно поведение.Бъдете сигурни,че щом има луди има и мъдри.Никога повече Желязна завеса,никога повече Студена война.

21

Анонимен

преди 10 години

"Да преодолеем различията в ЕС".Колко лесно звучат демократичните фрази на един лондонски демагагог и колко трудно се изпълняват!ЗАЩО,ще попитате?Защото има страни членки на ЕС и НАТО,които са на 500 км от Украйна и Русия има и такива на 2500 км.Колкото си по-далече от даден конфликт,толкова по-лесно даваш указания за справяне с него!!Санкции-ОК,но загубите кой ще ги претърпи?Този,който е на 500 или този който е на 2500 км от Русия!Със ВЪНШЕН ЗАЕМ ли ще покриваме загубите си отново "партньори???

20

до26

преди 10 години

ми айде хуквай към Русия като те радва бе...един откачен по-малко..

19

Анонимен

преди 10 години

Американците дадоха милиони за подкупи и терористи за да може руснаците да си приберат Крим.Гениално.Руснаците са много по умни

18

Анонимен

преди 10 години

А защо ЕС мълчи за турската окупация на Северен Кипър?

17

Анонимен

преди 10 години

Путин пак победи! Спечели Крим,загуби Украйна

16

Анонимен

преди 10 години

Путин пак победи!

15

Анонимен

преди 10 години

Победата в Крим ще бъде пирова победа в дългосрочен план.

14

****

преди 10 години

Путин такъв шамар изплющя на света,че ще има да им държи влага,и ще го помнят това много дълго време,а като чуят името путин,на сън ще подскачат.

13

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 8 А твоя идол ББ е *** пожарникар. Видя се и от изказванията им. Всички дето почват да пишат за Кърджали ,са просто гербери.Точка. Та ЕС е безсилен и нищо не може да направи,което да не води до неговото окончателно разпадане.Италия вече си каза,че няма да налага никакви санкции на Русия. Руснаците казаха ,че могат и сами да си строят Мистрали и Франция ако много се прави на ербаб,ще си има два неплатени кораба лежащи в доковете й на стойност милиарди

12

Анонимен

преди 10 години

до 7: за имперските рефлекси на Кремъл има винаги оправдание !