44

AПВ

преди 10 години

НЕКАДЪРНИЦИ,УБИИЦИ, ВИЕ (РЪКОВОДСТВОТО НА МВР) УБИХТЕ КОЛЕГАТА СИ РЕДОВИ ПОЛИЦАЙ!ВИЕ, ЛАКОМИ ЗА ВЛАСТ НЕКАДЪРНИЦИ СТЕ ЗА ЗАТВОР БЕЗ СЪД.НА БОРИСОВ МОЖЕТЕ САМО ДА МУ МИЕТЕ КРАКАТА И ДА ПИЕТЕ ВОДАТА!ОСТАВКА И ЗАТВОР!!!

43

V

преди 10 години

Всички правила са спазени виновни няма .А отговорност за това момче кой ще поеме питам кой ,кой? Не ме карай да мисля,че СОБТ не могат да го извадят без жертви.

42

АЗ

преди 10 години

Бре не разбрахте ли че този е трябвало да бъде лишен от оръжията още през 2012г? ама и Йовчев крие нещо и сега само обяснява и се оправдава как всичко уж било спазено и тези 4-мата били уж инструктирани как да действат...

41

хаймана

преди 10 години

Некадърници!

40

Колев

преди 10 години

Това си е жива самоотбрана, бе! В 05.30 ч да ти нахлуят 4 в къщи ще стреля разбира се!

39

Анонимен

преди 10 години

След дългите среднощни инструктажи, накрая разбрахме, че плана бил много "сложен"-пред вратата на психопата като кажем "Полиция! Предай се!" да оповестим присъствието и намеренията си, за да може той да се разходи спокойно из дома си, да си приготви и зареди оръжията. Пълен абсурд е, че при "спазване на всички нормативни документи", както вещо каза Йовчев, как след вече произведена стрелба и ранени хора, този наистина "спец" отряд доверчиво е повярвал и се е появил отново, като жива мишена.

38

недоумявам

преди 10 години

"Многократно са правени опити той да предаде това оръжие доброволно."Аман-заман, много ти се молим!Така ли действа полицията!?

37

Янко

преди 10 години

Законите ни са калпави, а които ги има не се спазват.

36

Анонимен

преди 10 години

Май всички в нашата държава станахме враждебни и емоционално нестабилни от добро управление и перспективен живот.

35

ВЪЗМУТЕН

преди 10 години

Има алогичност в обясненията и действията на полицаите.Като се е знаело,че е агресивен,нестабилен,притежава оръжие и знае как да го използва,как е възможно да не изпратиш полицаи с бойно снаряжение?Не ме интересуват процедурите,а фактът,че полицаите не отиват обезопасени при невменяем.Каквито и обяснения да се дадът,един живот си е отишъл,семейството е почернено.Интересно е какви въпроси ще задават удобните журналисти.Но каква е истината,знаят само участниците и свидетелите.

34

Джедай Мастър

преди 10 години

Как ще са спазени процедурите бе, червен ***? Четири жертви при акцията от SWAT частите. Да не би срещу Командо да са се изправили. Предполагам, че са подценили ситуацията и са се разходили все едно са на пангара с черните очила - готини сме, пичове сме и така е станал сакатлъка..

33

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА НЕЗАБАВНО,АКО СЕГА НЕ СИ ТРЪГНЕШ ТОВА ГРАНИЧИ СИ ДЕБЕЛООЧИЕ ГОЛЯМО.КАК ЩЕ ПОГЛЕДНЕШ РЕДОВИТЕ ТИ КОЛЕГИ.ОСТАВКА ВЕДНАГА.

32

Анонимен

преди 10 години

Пак ще ни съдят в Хага заради простотията на полицията ни!

31

И..

преди 10 години

Не защитавам Борисов, но си спомням случая с Чакъра.....За тези които не знаят, въоръжен мутряга стреля по полицаите с калашник.Полицаите бяха инструктирани да прекратят преговорите, след което стрелецът беше взривен с грантомет. Вярно, осъдиха България в Страсбург, но полицаите са си живи и здрави, и се даде ясен пример на психопатите с оръжие, че аванта няма.Трябва по-твърда ръка в подобни ситуации и адекватна подготовка за спец частите.

30

muuuhaa

преди 10 години

До странникStreleca prosto ne e bil deputat, che da si nosiat dospehite.

29

Анонимен

преди 10 години

Стрелецът от Лясковец - враждебен и емоционално нестабилен Айде,бе!Тоя ако наистина е такъв.... То какви сте тогава вие!? Цялата терористична ***, която се кичи с наименованието - политици!

28

axxaxaxa

преди 10 години

Abe da vzememe da mineme s edin kalashnik v parlementa ta da vidime koj ne bil stabilen.

27

Анонимен

преди 10 години

"Многократно са правени опити той да предаде това оръжие доброволно." Представям си ги тези опити: - Моля те, Петко, предай оръжието. - Не. - Ама моля те, бе Петко. - Няма пък. - Ами добре, Петко. Знаем, че си с асоциално и агресивно поведение от 2011 и разрешителното ти е изтекло през 2012, но любезността не ни позволява да изземем оръжието по друг начин. Имаме да пазим дупедади, кво ни пука за някакви си деца.

26

Анонимен

преди 10 години

Министъра - враждебен и емоционално нестабилен, но и напълно некъдърен!ОСТАВКА!

25

странник

преди 10 години

Дори и за лаик е видно, че операцията са я планирали пълни и диоти!!!!Полицаите, които до скоро вардеха пред НС бяха въоръжени до зъби и покрити от горе до долу със всякакви каски, шлемове, жилетки и прочие.... И то без да има каквато и да било заплаха за живота им от протестиращите мирни граждани! А там отишли с голи ръце да ловят явно луд и въоръжен човек!?! Просто акъла не ми го побира къде са им били мозъците!? И дали изобщо са разсъждавали!?