119

Анонимен

преди 10 години

До neni4aЕ точно,Само *** руснак може да хвърли 50 милиарда за нещо което струва 5 милиарда и то пак не работи На това се казва КОМПЛЕКСАРЩИНА

118

Мунчо

преди 10 години

До Анонимен 144Как ги сметна тези 1300 години, дето сме се оправяли? Май 700 от тях други са ни оправяли! И още щяха да ни оправят, ако не бяха *** през 19 век! Ама не е късно - като гледам, Ердоган има да пооправи още малко бакии у дома и после ще си ни прибере пак да се оправяме под крилото му - далеч от *** и млядове... хехе

117

Анонимен

преди 10 години

ПРЕДИ ДА ДОЙДАТ РУСНАЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО ТУРИЗЪМ. ПРЕЗ ТУРСКОАбе ,всички вече се превиваме от смях като ти четем простотиите.В момента ги разпращаме на приятели които не вярват че може да съществува човек с интелект на амеба.Значи руската *** е основала туристическия бранш в България,може би не веднага но скоро след Освобождението от турско,дори има запазени гравюри на ген Гурко по бански.В кое село ви отглеждат такива чернобилски мутанти?

116

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 140 Фалирала,фалирала,ама хвърли 50млрд за Сочи и всички дърти ЕС чанти като Меркел позеленяха от яд.Да не говорим за Обама,който горкия ,до съкращения в армията стигна. Хайде стига с подобни простотии. Дори и наш Плевнелиев остана със зяпнала уста,въпреки че е инстуктиран да бъде строг Ти кога си чувал фалирала държава да прави толкова успешна олимпиада а ? Кажи бе ?

115

Анонимен

преди 10 години

Не бе, това не е изнудване, не е. И нас в никакъв случай не ни чака нещо подобно.

114

Voice of Russia

преди 10 години

THE VOICE OF RUSSIA"ANONYMOUS UKRAINE RELEASES KLITSCHKO'S E-MAILS SHOWING TREASON. Според Anonymous- Украйна-Кличко е предател,който е платен (за извършване на преврата срещу конституционно избраното правителство)Те призовават за независима Украйна неподчинена на ЕС или воден от Русия съюз и против разполагане на бази на НАТО в Украйна.

113

до 136

преди 10 години

Ама за да не фалира някой, който наливал бетон, та се забравил, сега да пуснем всякакви бимбинистанци, калмики и дагестанци да живеят тук ли? Как не са се сетили италианците да им махнат визите? Там винаги има 20% свободни места в хотелите. Ще фалират търговците на фланелки с щампа: КГБ и сърп и чук, като тая на Росен Петров.

112

Анонимен

преди 10 години

До до 104 от славянинБрей,ти да видиш.Преди да дойдат твоите ***,в България не е имало туризъм.Боже как са се оправяли през изминалите 1300 години тези прости българии без живителната воня на руски партенки.Русофилията -висша форма на олигофренията.Тези на *** 20 от психиатрията ли ви набират?

111

Анонимен

преди 10 години

До sostinПикочи командващи света,а ние щото сме все най-най за това и г...вете си не можем да командваме.

110

ама двоен аршин

преди 10 години

От еврейската идеология комунизъм ме втриса.Сега искам да видя обаче какво ще стане ако паметника на Червената армия (в която е имало около 500 000 евреи)открит в Израел през 2012г.бъде подобно свален.,като борба срещу комунистическото минало. jpost/Video-Articles/Video/Putin-to-inaugurate-Israels-Red-Army-monument

109

Алекс

преди 10 години

Много ми е интересно защо когато падне граница *** винаги "защитават" пазарите си от гнилия капиталистически продукт. Как така не потриват доволно ръце "сега ще им покажем що е качество". Щото нормалния човек не го боли за 15 милиарда дето и без това ще потънат в джобовете на минимален кръг хора, а дали има читав телевизор на добра цена, дали има хубава кола, дали в мазагина има каквото иска. Нали от тоя гнил капитализъм ни предпазваха до 89-та и се криеха хората да ходят до корекома.

108

работещ

преди 10 години

До до 104 от славянин:Ами, селянче-"славянин", те, хотелите и агенциите за недвижимости на нашето море са все на комунисти, какво лошо има да фалират, да ги купят по-читави хора и да започнат нещо като нормален туризъм и продажба на жилища, без дупедавство пред руските "купувачи". Не виждам нищо лошо, това е нормалният процес. Друг въпросе, ако ти там си си заложил ***. Е, ще ти го пълнят.

107

до 113

преди 10 години

Само руснаци, румънци и българи се навиват да идват на такова мръсно море: водорасли и канализация. Персоналът е индийски. А курортите натъпкани на 110%. Това са бедни руски селяни. Идват, защото им е позната азбуката (не знаят бъкел инглиш). Искат да опипат почвата: да бягат от Русия у нас. Никой не бяга от БГ в Русия. Най-малко Съсело.

106

Анонимен

преди 10 години

Koito si misli ,4e Russia I USA sa protinici - da si udari glavata v stenata .

105

Анонимен

преди 10 години

До до 112как ви дават дипломки "у ваше село"Южна Осетия не е Тбилиси,а грузинците бяха пожертвани от нещастника Шрьодер,който за благодарност отиде да работи в Газпром.

104

Анонимен

преди 10 години

Защо европидалите във форума така са се озлобили, нали си получиха мИчтаната дИмокрация в Украйна??! Нормалните държави си защитават икономиката и имат мита, само вие *** се гъзите на големия EC брат напълно безплатно :) Разликата мужду вас и *** от преди 90те, е че сте си вилнали задниците в друга посока, болил ли, по злобота се познава, че боли много.

103

работещ

преди 10 години

Къде сте бе, червените "икономисти"-фалшификатори? Защо не коментирати цифрите от постинг 128? Докато чакате указания от "Позитано", само да напомня, че САЩ произвеждат и мноого царевица (вкл. и ГМО). Хайде, заревете сега, как на САЩ пшеницата била ГМО, пък на Русия - най-естествена и качествена в света.

102

до 113

преди 10 години

Ходят само в БГ и Турция. А в Албена руснаците съсипват курорта. Там няма да стъпя повече, докато идват само румънци и руснаци. Шум поцяла нощ, ТВ на руски навсякъде: до нас, под нас, във фояето. Нахални лелки се бутат и грабят от ол-инклузива, взимат цели дини, мъжете им - по 10 кюфтета и мръвки. А "бизнеса ни" не печели, просто се гарантира напълването на хотелите на 110%. Парите отиват в Руски Туроператор и АЕРОФЛОТ. И по 10$ за детски играчки. А вредата е огромна.

101

До 112

преди 10 години

До АнонименНе господинчо, когато 2-те фрегати се появиха нещата бяха приключили. Американцитв само констатираха случилото се. Ама на тях това им е любима тактика да печелят чужди войни. Прословутия десант в Нормандия широко рекламиран и до днес, се прави от Американските *** когато практически Германия е разбита. 54000 американчета в Нормандия. Германия губи 700000 войни само при Курск. Ха задай си въпроса какво щеше да се случи на Янките, ако 700000 Шваби ги бяха посрещнали радушно.

100

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПосе*ко позитански това са фактите.Знам че ви довеждат до бяс,но и сто пъти да изквичиш опорните си точки реалността е друга.Две американски фрегати се появиха около бреговете на Грузия и руската агресия спря.Това е !И никой позитански *** не може да го промени!