40

Анонимен

преди 10 години

Само оставка на президента и нови избори ще спасят положението. Странно защо никой не говори за това? Какви промени могат да се очакват докато президента продължава хитрува. Нещо повече, тръгнал е по пътя на Чаушеску.

39

Анонимен

преди 10 години

Много червени ***, много нещо бе! Ще разорите Партията бе!

38

Анонимен

преди 10 години

Русия има голияма вина защото в Европа има много хора които са против политика на USA ИСПАНИЯ САМ ГОВОРИЛ С ХОРА КОИТО СА ПРОТИВ ПОЛИТИКА ПАЛНЯТ УМИЩЛЕННО ЕВРОПА С ИМИГРАНТИ ОТ АФРИКА И АЗИЯ ХОРА ОТ ГЕРМАНИЯ,ГЪРЦИТЕ ВСИЧКИ ГОВОРЯТ ЕДНО БЕЗ ДА СА СЕ ВИЖДАЛИ В БЪЛГАРИЯ Е САЩОТО ХОРАТА КАЗВАТ USA ЦИОНИСТИТЕ са виновни за това Русия трябва да помогне с оражие и да се почва воина в Европа да итласкаме ТЕРОРИСТИТЕ USA oт Европа

37

Юли

преди 10 години

САЩ - ЗАВЛАДЯВАНЕТО НА ИЗТОКАгледайте това филмче

36

Рускинята

преди 10 години

В Украйна все още има мислещи политици и това е видно.Да се отречеш от огромния пазар на Русия и да се подложиш на откровен мазохизъм като член на Евросъюза, доброволно да приемеш препоръките за унищожаване на собствената си икономика, енергетика и селско стопанство... да позволиш да ти налагат измислените си ценности...да обречеш народа си на гибел...това само продажни политици като нашите могат да приемат.То и затуй вече се самозапалваме от бедност...ЩОТО КАТО НАРОД НИ ПРЕВЪРНАХА УЖ В ЕВРОПЕЙЦИ...НЕЩАСТНИ ГОЛИ И БОСИ НО УЖ ЕВРОПЕЙЦИ, АМА ПЪК СЪС ЩАСТЛИВИ КОКОШКИ, ПРАСЕТА...И ОЩЕ ПО-ЩАСТЛ

35

Министър

преди 10 години

Не допускайте американците да завземат Украйна. Това искат западняците. да окупират страната и да ограбят средствата за производство

34

Анонимен

преди 10 години

До АнонименСценария за БГ е ясен... осман реджеп го сърбят ръцете да "приобщи" източна Румелия обратно към неговата империя, и с най-голямата армия в региона и *** на САЩ и НАТО - нещата не изглеждат никак розови...

33

Анонимен

преди 10 години

даите да видим какъв ще е сценарият за България ако продалжават да влизат *** и талибани под натиска на ЦИОНИСТКА USA ВЪВ ВИД НА ПОЛИТИЧЕСКИ ИМИГРАНТИ

32

Анонимен

преди 10 години

До ЧИСТБЪЛГАРИНруснаците не можаха да се справят с една шайка разбойници през 1917 г, какви лидери могат да са те сред православните- НИКАКВИ !

31

Анонимен

преди 10 години

До АнонименХитлер е направил доста за Германия преди да бъде атакуван от Франция от Великобритания. Войната е можела да свърши много по рано и без почти никакви загуби ако останалите "суперсили" просто можеха да живеят с факта, че Германия е силна и независима.

30

Циника

преди 10 години

до 41, всеки управник, който допусне анархията да властва и улицата да диктува политическия ред в страната, която управлява носи отговорност пред своя собствен народ.

29

Анонимен

преди 10 години

до 38, Хитлер е много добър пример.Да не забравяме,че той получава званието "мъж на годината" от "Таймс".Но да оставим настрана Хитлер - аз пак поставям въпроса: Защо след като Янукович е диктатор и сатрап, ЕС не последва принципите, върху които самият той е изкован, и не даде политическо убежище на всички желаещи укпраинци?

28

Анонимен

преди 10 години

Вече е свършено с диктатора Путин. От тук на татък ще станем свидетели на постепенно оттегляне на западни инвестиции от Русия, изтегляне на техните капитали които са над 300 милиарда долара. Намаляване покупките на газ и нефт на запада от Русия, последвано от мощно недоволство сред руснаците и в крайна сметка ликвидация на омразния за цял свят диктаторски режим на Путин.

27

Анонимен

преди 10 години

Сценария е следният -още малко ще се помлатят след това ЕС и Русия ще си я поделят на сфери на влияние и ще я оформят като конфедерация.И това е .Като не могат сами да се разберат други ще ги заставят на компромиси.

26

Анонимен

преди 10 години

До ЦиникаВсеки управник, който избива населението си, за да запази властта е диктатор !

25

rumen72

преди 10 години

конфиликта и сбъсъците продължават докато Кличко и компания не прекарат държавата през Хиперинфлация, следват МВФ и Световната банка за консултанти, заеми от тях и извиване на ръцете, за украинския народ бедност като нашата. някой ако си мисли чее събитията у нас през 96/97г. не са предизвикани умишлено жестоко се лъже и живей в илюзии.

24

Циника

преди 10 години

драги ме правителства от ЕС: ако твърдите, че Янукович е диктатор, много моля да се опрете на своите собствени принципи за защита на преследваните по политически или други убеждения хора и да дадете на украинците незабавно статут на бегълци. Много моля в такъв случай да си отворите границите за 50 млн. украинци и хич да не ви минава през ума,че ще изядат хляба на западноевропееца.Западноевропеецът поставя ценностите пред някакви си икономически подробности,нали така:))))

23

Анонимен

преди 10 години

До ЧИСТБЪЛГАРИНРусия не може да бъде лидер сред славяните, а още повече сред православните, имаха тази възможност в миналото на няколко пъти - провалиха се !

22

Анонимен

преди 10 години

Щом Янукович е диктатор, какви ли са непряко избираемите пeдитd от Европейската комисия, а да демократи :)

21

АН

преди 10 години

СЛЕД ЯНУКОВИЧ ИДВАТ ВСЪЩИ ***