145

Анонимен

преди 10 години

Значи хич не ме интересува кой на кое място е по рейтинг, но това да харесваш Борисов конкретно, трябвя да си кръгъл. Явно ги има много в Бг и се множат.

144

Винету

преди 10 години

Ачо, ачо, значи когато резултатите са добри за нас, всичко е наред, когато са лоши - изследването е поръчково и платено. Колко удобно.

143

Анонимен

преди 10 години

От заглавието не става много ясно,какво е дръпнал Борисов на Станишев.Да не би да е оная му работа.

142

мдааа

преди 10 години

Точно така, трябва масово да се гласува - иначе ни чака още по-тежка *** и турцизация/ислямизиране на България, ако про-*** БСП и про-турската ДПС продължават да са на власт!Тежко на етническите българи, в момента едни малцинства тероризират мнозинството........

141

СС

преди 10 години

Предлагам всички социологически агенции да бъдат закрити за да не промиват мозъците на хората и да не им внушават за кого да гласуват.А на изборите е ясно кой ще спечели-който плати повече.

140

Ачо

преди 10 години

Колко ли е платил Буда за да му спретнат такъв резултат?В това отношение той няма проблем,не си ги вади от джоба.Четири години на работниците и пенсионерите не дадоха нито лев,а сега откраднатите от нас пари щедро се раздават на протестъри ,социолози и журналисти.А народа пак ще духа супата който и да спечели.

139

Анонимен

преди 10 години

Имам чувството, че политиката е на път да се превърне в олимпийска дисциплина, тези социолози все едно спортно мероприятие коментират ... или просто тролят!

138

факт

преди 10 години

Само масово гласуване ще ни избави от тумора БСП/ДПС.....!

137

ехо софия

преди 10 години

как си личи, че проучването е правено само в софия и пак провинцията е без мнение- ужасно, а България не е София

136

Анонимен

преди 10 години

На следващото изследване съсела и местан,ще си го дръпнат напред.

135

Иван

преди 10 години

Утре слънцето ще изгрее на запад, според представително социологическо изследване за моя апартамент. Нищо ново - когато има реална заплаха за ГЕРБ излиза социологическо изследване даващо голяма преднина на ГЕРБ с идеята да млъкнат и се уплашат всички които не вярват че мутромилиционера ще дойде отново на власт.ГЕРБ е с големи букви, поради програмата за корекции на оравописа с която аз не съм съгласен - тя игнорира очевидни грешки, но държи ГЕРБ да е с големи букви - примерно държавен ГЕРБ

134

dragko

преди 10 години

Всичко си го нагласят както им е угодно!Тия агенций са създадени да правят пари от политически поръчки!Не мога да им вярвам,най-малко след като чета коментарите на хората в интернет!

133

Кирчо

преди 10 години

Какви жалки манипулатори !!!Я се скрийте някъде в Банкя бре менараджии!!!

132

Анонимен

преди 10 години

До *** и *** 158Колкото *** и *** да си, когато Радева го предрече преди изборите, беше истина, която никак не хареса на ДС/БСП/ДПС и веднага спретнаха театъра с Костинброт! Ако си извадиш главата от тъмното место в което си я наврял и ти ще го разбереш !

131

Анонимен

преди 10 години

Кой пък ще гласува за тази проядена черупка РБ?Дае ЕКзакта отчита големия им спад - почнаха от 8 процента

130

Анонимен

преди 10 години

ЕКЗАКТА - бившото НЦИОМ - Станишев ги закри и те си отмъщават, давайки повече данни за Бойко.

129

Анонимен

преди 10 години

ТРЯБВА ДА СИ НАИСТИНА ПЪЛЕН*ЗА ДА ОТИДЕИШ И ДА ГЛАСУВАШ ЗА ПЛАТЕН ПРОЕК, КАКЪВТО Е БАРЕКОВ.КОЙТО БИ ГО НАПРАВИЛ МАЙ ИЗОБЩО НЯМА ИДЕЯ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА.А АКО ЗНАЕШ ЗА ЧИИ ПАРИ СТАВА ДУМА И ОТИДЕШ ДА ГЛАСУВАШ ЗА БАРЕКОВ ЗНАЧИ, ЧЕ СЕ САМОУНИЖАВАШ

128

социолог

преди 10 години

В този сайт е разрешено само публикуването на резултати от червен Кольо, който за пари и майка си продава. Та според него обединената партия БСП-ДПС ще спечели. Да ама не. Народа мисли по различно от опорните точки , които изпълняват тъпите *** от Позитано 20. След метежа и преврата, който направиха БСП-ДПС-Атака-ДС и взеха незаконно властта сега ще си го получат.

127

Анонимен

преди 10 години

Ako Barekov vleze v parlamenta Balgarskia narod e narod ot ***

126

Анонимен

преди 10 години

ей Тиквата най после се сети да си плати за да изпъкне.колкото до М.Радева тя някъде се унодва и още нищо не може да каже