53

anonimen

преди 10 години

и как ще го направиш...............като сакращавате и пенсионирате всеки ден ПОГОЛОВНО...........полицаи...............това ли са ви НОВИТЕ РАБОТНИ МЕСТА???

52

xx

преди 10 години

Този се прави на моряк, но е завършил за политически офицер.Тези дето агитираха колко е готин социализъма,слухтяха и донасяха колегите си.И нали си е учен на комунистическа пропаганда, сега дава социалистически обещания-от тези дето никой,никога не изпълнява. Страната се тресе от престъпност , те на цветанов подметките гризат.Такъв онакъв но ЦЦ беше много повече в час и много повече работа свърши от този некадърен дърдорко.

51

Изнасилена бабичка

преди 10 години

Хвала на такъви органи!

50

Мрете ГЕРБерасти!

преди 10 години

Цветан Цветанов е обвинен в това, че като министър на вътрешните работи съзнателно е допуснал подчинените му директори на СД ОТО МВР да извършат престъпление да не изпълнят задълженията си по защита на класифицираната информация и разпоредбите на Закона за специалните разузнавателни средства. От действията му са настъпили тежки последици, като създаване на условия за нарушаване на конституционните права на български граждани и тежко уронване на престижа на МВР. Деянията на Цветанов са съставомерни по чл. 285, във връзка с чл. 387, ал. 2, вр. ал. 1 от Наказателния кодекс.

49

Гражданин

преди 10 години

Аз тоя проблем го реших преди 7 години....вижея в кооперация в София, след като ни рабиха 3 пъти за 2 месеца мазетата на всички, на 4тия път ги сбарах 3ма - единия не извади късмет, прострелях го с ловна пушка в кракат (дребни съчми) падна, 2рия го млях с приклада, 3тия избяга...от 7 години, никой не е припарвал да си помисли дори да обира! Полицаите викаха че си ги знаят, но на мене ми писна...тоя втория много го млях, ама и пуста дупка си направих във вратат на гаража - разбира се ***!!!

48

бг

преди 10 години

Кви ги говори тоа.Ей сега ще видиш бум на престъпност с 2000 униформени /които до вчера бяха на улицата /по малко.Сега всички чиновници,чантаджии, отделаджии на улицата да се борят с битовата престъпност.

47

Емигрант

преди 10 години

В България се справят като не завеждат преписките. В РПУ Драгоман изобщо отказват да идват, нямали бензин. И това е държава? Това им е справянето, склоняват те да не подаваш жалба!

46

MAFIA

преди 10 години

Подготвят по селата бабаити за Кметове съответно после Обштински , Областен и накрая Депутат , как да нема КОРУПЦИЯ после , от всяко дърво *** не става . Трябва да се спре тази СХЕМА Кмет-Депутат

45

ьььь

преди 10 години

ЗАКОНИ НЯМА !!!

44

Анонимен

преди 10 години

По паркингите започнаха пак да се крадат лайсни и чистачки, тоя щял да спира престъпността.Овчев, *** вече имат отработени тактики за ограбване на цели влакове, бе, къде спиш???

43

Анонимен

преди 10 години

Ще се справим КОГА КОЙ ВЕК

42

Конспирация

преди 10 години

За да се осъществи "плана" трябва да се случи следното:1.Обедняване на населението.2.Всяване на страх / висока престъпност, неефективна съдебна система /3.Снишаване грамотността на населението.Резултат:1.***,беден и изплашен народ е като овче стадо - лесно се управлява и не роптае.2.За така мечтания ЕС си оставаме една външна филтрираща зона за емигранти и така нужния кош за отпадъци от всякакъв вид.Спасение:1.Терминал 2.2.Протести до дупка или до запълване на дупката наречена НС.

41

Kamen

преди 10 години

Някой вярва ли им все още на обещанията на тия. Това с битовата престъпност го обещаваха още преди изборите, а резултатите са единствено увеличаване на престъпността. И нови работни места обещаваха, пък то увеличение на безработицата :).

40

Bace

преди 10 години

Глупостта е като смъртта ! Мъртвият нищо не чувства а живите страдат ! г-н Йовчев подайте си оставката за да не страда народът който вие излъгахте и сега ви заобикаля и плаче от вашата вопиюща не компетентност и невежество ! ОСТАВКА НА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО , ПАРЛАМЕНТ и ПРЕЗИДЕНТ ВСИЧКИ СА ОТ ДЕСОРА ЗА ЗАТВОРА

39

Класация

преди 10 години

ЦвъЦвъ е най-отвратителния и най-некадърния министър на вътрешните работи за всички времена! По-некадърен и отвратен дори и от министър Начев, който щипваше миски по дупетата докато разстрелваха полицаи с калашници

38

Черен Петър

преди 10 години

Когато цъфнат налъмите ли или когато заработи фабриката за ***?

37

Овчев

преди 10 години

В най-новата история само ген.Пиночет се е справил с битовата престъпност и с още нещо...

36

партиен член

преди 10 години

До- С.А . А пък на мен ми направи впечатление че едни водещи задаваха неудобни въпроси на един министър председател по БТВ и след това веднага ги махнаха . що бе?Истината е че сега престъпноста основно битовата се увеличава.

35

arhar

преди 10 години

Др. Цветлин упорито продължава да мълчи и да не казва кой е ' кръстника ' на мафията, който създаде ВИС, СИК, ИН - 80 , Иво Карамански, Емил Кюлев, Илия Павлов и сие ...Защо др. Цветлин абдикира от служебните си задължения и каква борба води с мафията, след като не казва кой е нейният ' кръстник ' и респ. да го арестува с белия автобус ?Л. Гоцев от кръга ' монтерей ' казва, че нямал нищо общо с мафията и не си е говорил нищо с Маджо при посещението му в ресторанта му на 28.01.2014 г. , където е бил и В. Вълков .Цветлине , ЕК очаква да кажеш кой е ' кръстника ' на мафията ...

34

С.А.

преди 10 години

Г-Н ЙОВЧЕВ ЧЕТИРИ ГОДИНИ НИТО ВЕДНЪЖ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ НЕ ДАВАХА ПРЕСТЪПНОСТА ПО СЕЛАТА А СЕГА ЗАПОЧВАТ С РЕПОРТАЖИ ОТ НЯКОЕ СЕЛО БТВ И НАЙ ВЕЧЕ НОВА ТВ - ГОВОРИХМЕ СИ С ПОЗНАТИ И НА ВСИЧКИ ИМ Е НАПРАВИЛО ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЧЕ ДОСТА СЕ ПРЕСТАРАВАТ РЕПОРТЕРИТЕ КАТО ЧЕ ЛИ НАСТРОЙВАТ ХОРАТА ПО СЕЛАТА ПРОТИВ УПРАВЛЯВАЩИТЕ МОЖЕ БИ ТАКА ИМ Е КАЗАНО ОТ НЯКОИ ПРИТЕЖАТЕЛИ НА ТЕЛЕВИЗИЯТА НО ТАЗИ ПРЕСТЪПНОСТ Е ОТ ГОДИНИ А НЕ ОТ МЕСЕЦИ - ИЗЯСНЯВАЙТЕ ТОВА Г-Н ЙОВЧЕВ ЗАЩОТО ХАРАТА ОСТАВАТ С ДРУГО ВПЕЧАТЛЕНИЕ