86

megi 55

преди 10 години

Предсрочни избори ще има,но теб Овчаров( Чобанов) няма да те има!

85

17

преди 10 години

До УикицитатНа коча вечене се клатят!ДПС му ги изяде на курррбан байряма,за Ахмед на коча макарите бяха като мед а за Местан бяха му таман!!!

84

Анонимен

преди 10 години

До д-р Психаусей, колко точно написано браво!!!овчара си е овчар,и министър да го направиш освер да вика ррррр, и да се опитва да дои стадото за другоакъл няма!

83

д-р Психаус

преди 10 години

Хем съм хубав, хем съм умен, и образован, а те ми завиждат, затова не ме признават за финансов министър... Защо сте толкова злобни? Дайте ми шанс, искам да съм министър още три години!

82

ИВАН-СОФИЯ

преди 10 години

НАЙ ДОБРОТО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ 24Г НАСАМ!

81

Снежанка

преди 10 години

Чобанов, Вие огледало имате ли???

80

Анонимен

преди 10 години

Правилно,цялото правителство са марионетки,които не знаят какво правят,съмнявам се дали могат и да крадат.Този финансист на 24г. е бил главен експерт в БНБ.С нищо неизвестната му ямболска фамилия се спряга в далавери за стотици хиляди.Най-вероятно са от милионерите-куфарче.

79

Психиатър

преди 10 години

Ей,! Що не се върнеш в болничното заведение, от където си избягал?

78

Анонимен

преди 10 години

Чобан Петров- експерт?

77

Анонимен

преди 10 години

Ама как няма да е сигурен, нали кукловодите са зад това управление и финансовите инжекции са доволно много. Крадене му е майката . Като за последно.

76

Анонимен

преди 10 години

Много страшно е това,което се случва в България.В момента БСП подобно на фашистка или мафиотска организация стяга редиците си заедно с ДПС.Работи се върху структурата и кадрите на двете партии.Няма значениие друго качество на членовете освен вярност към организацията.Ако пак гласувате за тези 2 партии ни чака цензура,терор и бачкане за 200? заплата.

75

моше

преди 10 години

А бе вие не разбрахте ли ,че само евреи ви управляват.Прочетете нещо смислено и не се занимавайте с глупости.Играят си с вас на демокрация ,*** *** .Шалом алейким е наш.Пътнико свиден е наш и тъпият ви химн е наш,мръсни скотове неграмотни.Вашата кръв ни принадлижи долни гойски ***.

74

Уикицитат

преди 10 години

Тодор Живков цитат от уикипедиа - "Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мъдите се клатят, ама не падат! " СЕГА Е СЪЩОТО :)

73

социолог

преди 10 години

Ало прости и необразовани червени ***. Като няма предсрочни избори какво ще му направите на Б.Борисов. Нищо но от сърце. Ще страдат всички бедни хора с обещанието , че ще стане по добре в края на мандата. А до тогава камъни ли ще ядат или обещанията на тройната мафия. Сиренето е 10 лв. килограм а кашкавала 15 лв. , а увеличението на пенсията 4.50 лв. Хайде сега радвайте се , че БСП-ДПС-Атака-ДС ще са на власт и ще крадат 4 години , а за народа един по дебел.

72

Веси

преди 10 години

Толкова са ми нагли и противни тези хора ,немога да се сетя за по тежки думи от тези.Да се намърдаш във властта без да те искат и да се показваш пред 80% от българите които не са гласувари за теб просто е ужастно.Първанов,Петков и др.лисици ще ги управи нагле ците те го умеят.

71

varg

преди 10 години

ЕлегияКажи ми, кажи, бедний народе,кой те в таз рабска люлка люлее?Тоз ли, що спасителят прободена кръстът нявга зверски в ребрата,или тоз, що толкоз годин ти пее:"Търпи, и ще си спасиш душата?!"Той ли, ил някой негов наместник,син на Лойола и брат на Юда,предател верен и жив предвестникна нови тегла за сиромаси,нов кърджалия в нова полуда,кой продал брата, убил баща си?!Той ли? - кажи ми. Мълчи народа!Глухо и страшно гърмят окови,не чуй се от тях глас за свобода:намръщен само с глава той сочина *** избрана - рояк скотове,в сюртуци, в реси и сл

70

Анонимен

преди 10 години

Ще видиш ти един дългосрочен хоризонт, *** смешна! Българина може да е търпелив,но е и отмъстителен. А крайният радикализъм дебне зад ъгъла...!

69

Анонимен

преди 10 години

Мамин убавец!Каква осанка,какъв респектиращ поглед.Самата ерудиция е!Дори не изчетох статията,че вече ми се повръща от техния популизъм.

68

Анонимен

преди 10 години

Проституиращите Герберасти могат не могат на КОЧА МЪДЕТЕ да разклатят, камоли цяло правителство.

67

Анонимен

преди 10 години

Ле леее.... ама този ли прави финансите на България.