135

Питащ

преди 10 години

Моля другарко, а на църква може ли да ходим?

134

Анонимен

преди 10 години

А така ли бе *** Орешарски? А тези чиновници които ви подкрепят ги оставяте нали? Що за Държавна Сигурност пак се опитвате да върнете. ОСТАВКА лаещи *** такива

133

БГ

преди 10 години

*** КОМУНИСТИЧЕСКА. НЕГОДНИК И ПРЕСТЪПНИК. РУСКИ ***.МИРИЗЛИВЕЦ.

132

Анонимен

преди 10 години

това е ФАШИЗЪМ... трябва да се забрани тази партия

131

Анонимен

преди 10 години

До doncho68 Държавния служител трябва да е неутрален на работното си място, а какво ще прави извън работата в частния си живот смятам,че не е работа на никой, освен на него самия.Колкото до Министър-председателя това е най-високия пост на изпълнителната власт в държавата. А държавата трябва да работи в интерес на гражданите си, но чудно защо държавата застана срещу децата си,то не е толкова чудно/ все пак се грижи предимно за децата на определен потенциален гласоподавател срещу финанси/.

130

Анонимен

преди 10 години

Г-н Орешарски, тъкмо мислехме, че с нищо не можете да ни изненадате.. и ... тадаааа. Браво! Това е отчаян ход. Историята няма да бъде милостива.

129

Анонимен

преди 10 години

СЛУЖИТЕЛ ТРЯБВА ДА СЕ УВОЛНЯВА ОТ РАБОТА ПОРАДИ НЕСПРАВЯНЕ С РАБОТАТА, НЕ ПОРАДИ ПАРТИЙНИТЕ МУ ПРИСТРАСТИЯ.САМАТА АЗ РАБОТИХ 17 ГОДИНИ КАТО ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ ВЪПРЕКИ СМЯНАТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПАРТИИ И МОИТЕ ПАРТИЙНИ ПРИСТРАСТИЯ.ТА ЕДИН ДОБЪР И КОМПЕТЕНТЕН СЛУЖИТЕЛ НЕ СЕ СЪЗДАВА ЗА ЕДИН ДЕН И САМО СЪОТВЕТНОТО ОБРАЗОВАНИЕ НЕ Е ДОСТАТЪЧНО.СПОРЕД МЕН ТОВА РЕШЕНИЕ Е ПОРЕДНАТА ГЛУПОСТ НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И НА ТОЗИ ПРЕМИЕР.

128

Питащ

преди 10 години

Как се събират оперативните данни другарю ???

127

факти

преди 10 години

Фашизирането е последният стадий на една агонизираща власт. Орешарски не знае какво говори. В неговия случай това издава една изключителна гражданска и юридическа некомпетентност. А като си спомним, че той е преподавател, картинката става още по-стряскаща. Това е срамно петно върху УНСС. След ректор-доносник, въпросната печатница на дипломи дари страната с фашизоиден премиер. Ако погледнем състоянието на икономиката у нас, трябва УНСС да бъде закрит- поради некадърност на преподавателите.

126

Анонимен

преди 10 години

Нормалните държави по света се управляват от такива хора като Орешарски - образовани,с опит в държавното администриране.Но задкулисието в лицето на БСП,ДПС,ГЕРБ,Атака и други знайни и незнайни няма как да допуснат той да управлява.Това е проблема.

125

Богдан

преди 10 години

Всички да изгониш,сам със съсела да останете тук,пак ще си ненавиждан,отвратителни сте

124

дядо Боцко

преди 10 години

До всички *** дето се правят на демократи /напр-Ант-Кутев в сутр.блок на Нова / В И Ж Д А В И С Е К Р А Я Т !!!!!!

123

dim

преди 10 години

коѝто е не лоялен уволнение коѝто е лоялен на орлов мост.брутални мрьсни комунисти

122

Анонимен

преди 10 години

То не беше ли противоконституционно да те уволняват заради политическите ти убеждения? Всъщност щом комунистите са на власт няма нищо странно в това да се нарушава конституцията. Дали има някой уволнен задето е ходил на контрапротеста?Съветвам уволнените да си хванат адвокат и да осъдят България в Стасбург. Така Поне ше получат една двора парична компенсация от държвата.

121

Castor

преди 10 години

Като си политически пристрастен не означава, че не си гледаш работата! Истината е, че човека иска послушковци..."нащи момчеат и момичета"!

120

дядо Боцко

преди 10 години

Г-на с очилата да вземе да прочете Конституцията на РБ - в РБ има и такъв Закон ! И по - точно чл.6 ал. 2 Не се допускат никакви огранич.и привилегии ... на п о л и т и ч е с к а п р и н а д ле ж н о с т . Изключая др. Закон напр. ЗМВР за деполитизираните .

119

Иван

преди 10 години

И как ще им стигнат 49 млн за подслушване с такива мероприятия.На второ четене да вдигнат двойно че 3-4 митинга ще им изядат бюджета за оперативна информация.

118

Анонимен

преди 10 години

Като се замисля , то цялото правителство са държавни служители .... и са политически пристрастни ............

117

5f5

преди 10 години

Новото звено за подслушване работи....Полицията прави лов на вещици по политически причини...Какво ли още ще видим?Граф Дракула наистина е изперкал......

116

Анонимен

преди 10 години

Другарки и другари,С младежки 70-80шен плам да се събереме на Орлов Мост утре в 12,00 и да им покажеме на тия фашисти..... (Опааа- тия вече са от наште) , на тия анадолски......(Опаааа - и тия) абе да крякаме там за наште идоли-мултимилионери. И после кой откъде е - села, паланки и коптори. Венсеремос - ние сме на всеки......заден изход!