213

absurd

преди 10 години

До azстрах лозе пази

212

мастия

преди 10 години

ДПС + АТАКА = ПОБЕДАаа...ЕВАЛА бе лютвене...МАШАЛА бе волене... ОХ ПОБЕДА, ОХ КЕФОХ КОАЛИЦИЯ, ГОЛЯМ КЕФЮРИйй ние сме ОТЗАД...

211

Ние сме бъдещето!

преди 10 години

Ние, високо моралните окупатори на Квартална кръчма "Доставка", отново заявяваме, че ще продължаваме да отстояваме своята позиция до падането на поне три правителства. Блокадите на Ранобудните са си тяхна работа, само дето възпират свободното придвижване на студентки до "Доставка". Това ни амбицира и на таз вечерната оперативка решихме да оставим Ранобудните без студентки. Ние знаем как, а и студентките знаят, че за бъчвата си трябва ***.

210

az

преди 10 години

iskaha ostavkata na boiko..toi e dade. sega se iska ostavkata na koaliciqta...davat li e?! ot kakvo gi e strah sled kato vsichki tvurdqt che imat 19 miliona izbirateli?

209

qur4u

преди 10 години

СЕРгейчо ще яде хурката ако реши да отива при Кеворкян. Чакат го изненади големи. хората са настръхнали.

208

bgsoldier

преди 10 години

ОСТАВКА!

207

НРБ

преди 10 години

До до НРБ ами не хърватите а хърватските националисти които са *** на запада. Премиера на Югославия Бранко Микулич 1986 1989 хърватин казва Милошевич и СР Сърбия са сред най заслужилите ръководители на Югославия , Тодор Живков безрезервно казва Ср Сърбия е лицето а др.Милошевич същността на бъдещето, министъра на земеделието и горите Алекси Иванов казва за Милошевич че той е спасението на социализма Югославия и Сърбия , Стипе Шувар хърватин лидер на ЮКП Има Милошевич има Югославия няма го няма ни има Нас

206

ацо

преди 10 години

И отново най-другарски поздрави за всички канибалски ***-мафиоти от др. бисерофф...схемите,сметките,ограбеното...всичко се знае другари...документи,записи,имена..Доказателства.

205

Анонимен

преди 10 години

До хахххаа *** първо се научи да пишеш или си *** и неграмотен като тиквата боико

204

Аз

преди 10 години

Смешни напъни. Смешни протестиращи. Абе, българска работа и социализма ни беше такъв и прехода към демокрация и протестите и стачките и какво ли не -просто българска работа!

203

Анонимен

преди 10 години

Нека *** протестиращи да обяснят КАКВА Е ИДЕЯТА НА БЛОКИРАНЕТО НА УЛИЦИ???Защото така не пречат на политиците, а на обикновените хора, и тези обикновени хора ПСУВАТ ***, А НЕ ПОЛИТИЦИТЕ!!!

202

Даола

преди 10 години

Напишете исканията си и ги окачете на стените на централния вход на университета - и срокове за изпълнение. Ако искате смяна на системата, кажете го ! Другото е пустословие и губене на време.

201

Hansens

преди 10 години

268,И какво са 20000 човека! БСП,ДПС и Атака имат общо над милион гласоподаватели. Значи 20000 трябва да се наложат над един милион. Е къде го има това??? Правителството е легитимно и е дошло на власт след законни избори неоспорени от никой. Нелегитимни са тия шепа *** наричащи себе си студенти. То в България вече всеки е студент,така,че това не ги прави нещо по-различно от 1 милион други хора! така,че дърво по тях и това си е!

200

do NRB

преди 10 години

Тоз същият Милошевич, който босненците и хърватите ритуално смачкаха, а след това албанците символично го стъпчаха като за десерт ли?

199

НРБ

преди 10 години

До Одисей 1 Не Милошевич а вие седесарите сте Престъпници . Не случайно Слободан Милошевич казва през ноември 1988 на среща с министъра на земеделието и горите на България Алекси Иванов че България може да върви напред само начело с Тодор Живков като заявява че възродителния процес е хуманно дело и че Българите и Македонците са един народ . А седисето и костов *** и ти с твойте седесе *** доведохте икономиката до нула изгонихте хората от работа и се гъзите на запада

198

Анонимен

преди 10 години

За червените всички знаем,че и майките си ще продадат само и само да изпълнят заповеите от Москва.

197

Анонимен

преди 10 години

Декадентска прява = похода на справедливоста.

196

qur4u

преди 10 години

А къде са Орешарски, Станишев, Местан........??? Защо не излязат да си "поговорят" със студентите??? Или са се сврели по дупките си и само чакат сводки от башибозуците?

195

...

преди 10 години

Оставка!!! И след това погром над червените превратаджии, взривявали църкви както в Южна Корея!

194

Анонимен

преди 10 години

Докато г-н президентката прави предателски *** на франсетата, тиквата лашка неколко хлапета с гепените кинти. Мили родни картинки. Очаквам Фидосова, гола като амазонка и с пламнала коса, да поведе оцелелите легионери да щурмуват севернокорейското посолство.