44

Бонева

преди 10 години

Все пак си дават сметка, че паднат ли от власт няма да се върнат повече. Голям страх ги е подгонил.

43

antiES

преди 10 години

Егати и хората веднага го осъдихте.И *** да е ,кое от това което казва е лъжа.

42

Анонимен

преди 10 години

Боже ,боже и това доживяхме!Пропаднали в живота и кариерата да ни дават наклон на ...Като не е платен защо не се подложи на детектора на лъжата?Пълен ***!И като певец беше пълна нула ,а като човек да не говором -"00"

41

стоян петров

преди 10 години

Мишо голям *** си. Вервай ми!

40

Бойко Борисов

преди 10 години

Аве Мишо, мен ли имаш предвид,а? Аз колко пъти отстъпвах от моите решения пред хората? Ти на това ли му викаш диктат, а? Айде сега с хаир да си ползваш намаленията на Бесепе и икономическия разцвет който те ще донестат в БГ-то.

39

Анонимен

преди 10 години

Бат Мишо направи некой лев и браво на него.Кат и дават взимай ,кат те гонят бегай! Голяма услуга му направиха миналата година дето го арестуваха че не вярвал в ГЕРБ. Един *** стана борец за свобода на словото.Напълно нормално е да се възползва максимално от неочакваната медийна слава,след като 10г. бе в забвение,особенно след като солташака му Хайванко 1 влезе в паделата и после стана чалгар.Давяйте колкото павече го псувате и мразите толкоз повече ще бъде по медиите за пари.

38

o.k.

преди 10 години

защо му взимат интервю на тоя ид*от като цяло - това е интересно,представяте ли си до каде е стигнала деградацията на нацията ................

37

пи4а

преди 10 години

Иначе да - диктатори са тия които сега са на власт...4 месеца протести и не подават отставка...

36

Анонимен

преди 10 години

Никога няма да се оправим, след като има такива хора като 35,34 и др.. Мишо шамара може да е всякакъв, но казва истината. И се учудвам на хора , които мислят, че разговора на ББ за Мишо бирата, разговора с Кокинов и мн. др. нямат значение. За тези разговори в други страни този човек няма да излезе от затвора до края на живота си.А тук му ръколяскаме, като ни погали по главата. Ние не сме хора , а ***!

35

pora

преди 10 години

Тоя мишо мишката смотана дето не му се чува гласчето може ли така да се излака - пълен клоун при това платен - БСП са му платили яко за да говори глупости и да плюе - Мише - толкова ли го закъса за пари бе? Едно време изкара яка музика, къде се захвана с неща за които трябват акъл!!

34

Анонимен

преди 10 години

Тежко ни горко, щом и този *** започва да дава интервюта!?!?

33

Учуден

преди 10 години

Оти не се изсели в Северна Корея та да се радва на СоциализЪма???

32

Анонимен

преди 10 години

Мишо- Чехъла

31

Гунчо

преди 10 години

Шамара - борец за демокрация и права :D Вземи се скрий, бе, безмозъчен продажник!

30

N

преди 10 години

То се видя кой е диктатор.При управлението на ГЕРБ докато започнат протестите човека сиподаде оставката,въпреки че не бяха против него а против сметките за тока кооито тройната ламя ни уреди.Около 100 000хил. протестираха против правителството и то само в София и пак не си подават оставката.То се видя кой е диктатор *** селски бек.

29

Незнайко

преди 10 години

Кой е този неприятно изглеждащ човек и защо трябва да ни вълнува какво е казал ?Баба ми вчера каза, че е много топло за ноември, ама не виждам някой да пише статии за това...

28

Aia

преди 10 години

"Аз добре се справях, допреди mp3-ките да съсипят всичко.." ....ей хора, спрете да сваляте mp3-ки се песните на Мишо, че не му стигат парите....мъкааааааа, колко мъка....

27

Атакист

преди 10 години

Мише браво че предпочиташ да не си подкупен, а да караш спокоен и сигурен живот. Обаче да те светна едно : Най-пагубното нещо за една страна е да има диктатор който не е лидер. А най-доброто нещо което може да има една страна е лидер който е диктатор. И не се препознавай с Бойко той не е нито едното нито другото, той е просто един клоун, и самохвалко,слушащ какво му се казва от вън, и залагащ предимно на рекламата!

26

ТОЗ ТЪПАК ....

преди 10 години

...Е "НИКОЙ"!!!!САМО ТОЙ СИ МИСЛИ ,ЧЕ Е "НЯКОЙ"!

25

Орехарски

преди 10 години

Що не се подложи на детектор на лъжата като те караха бе мишок?