12

Анонимен

преди 10 години

кога полицейските автомобили ще бъдат изрядни като нашите?ни гуми ни застраховки ни винетки а ще проверяват нас - смешници.

11

Nobody

преди 10 години

Мдам, на 20 градуса ще караме със зимни гуми....

10

КАТ

преди 10 години

ДА ЩЕ ВИ СПИРАМЕ И ПРОВЕРЯВАМЕ А КАТО СТЕ В НАРУШЕНИЯ ЩЕ ИМА АКТОВЕ.И КОЛКОТО АС ТЕБЕ ХРАНЯ ТОЛКОВА И ТИ МЕНИ ХРАНИШ НА МЕНЕ ДЪРЖАВАТА МИ ПЛАЩА НЕ СЪМ ОПРЯЛ ДО ТВОИТЕ ПОЧЕРПКИ И РУШВЕТИ ТЕЗИ НОМЕРЦА НА ЖЕНАТИ И ЛЮБОВНИЦАТА СИ ГИ ПРЕДЛАГАЙ

9

Емо

преди 10 години

пак се хвърля прах в очите. Реално погледнато, най-слабото звено в автомобиля е задкормилното устройство, и нарушенията, извършвани от същото - отнемане на предимство, превишена скорост, употреба на алкохол. температуритене са паднали чак толкова за димни гуми, чистачките не знам кво ще им гледат, ама работещото парно е също толкова важно колкото и чистачките. Ако говорим за фарове, то колите със заслепяващите останалите ксенони са много по-опасни от без фарове.

8

бати

преди 10 години

първо зимните гуми не са задължителни по закон и нека спазваме европеиските закони не скандинавските да караме на фарове .Вземете пример от Германия не от Норвегия !!! Като карате на фарове бензиностанциите и маисторите са наи доволни толкова сме бедни и изстрадали да ни тровят допълнително !

7

е кво сега

преди 10 години

бизнес гумарите сега натиснаха,след спад в ПРОДАжБИТЕ

6

Пипи

преди 10 години

До сега "хранехме" един полицай - този който ни спира. От сега ще храним цял взвод катаджии- който ни спира, неговия колега, който проверява и началника на смяната, който кеси и следи да сме проверени. Не знам кой измисли тоя метод - да спират на куп, това е пълна простащина. Ще ни размотават за всякакви проверки само и само да измъкнат нещо и до закъснееш за работа. Трябва незабавно да се забрани.

5

NAT

преди 10 години

Евалата на майо' К'асими' Костов от о'ганите на Пътна полиция! Надявам се, че и днешната му лекция е била с рисунки :)

4

Нов ЗДпП!

преди 10 години

Променете закона най-накрая! Зимните гуми в момента не са задължителни! Минималната дълбочина на протектора не може да е под 1.6мм. и това е! Ако зимата ви спрат и сте с летни гуми нищо не могат да ви кажат за съжаление. Тия акции са абсолютна бутафория...

3

Танас73

преди 10 години

Не знаех, че зимните гуми били задължителни?! :)

2

ррррррррр

преди 10 години

Нали им забраниха да спират просто така, за да видим "к,во прайм сега".

1

Анонимен

преди 10 години

ДОТ на гумите е още по-важен!След 3-4год стават пластмасови дори и с 8мм