94

Stefanoff

преди 10 години

До 99Аз съм същият този докторант, който плюете. Отговарям на всички: 1. Тези, които не искат да протестират в момента, са съгласни със системата, защото пасивността означава подкрепа. Не е достатъчно да се пише по форумите, да се псува наум комунизма, ББ, и прочие. Протестът винаги е по-добра форма на съществуване, отколкото пасивното наблюдение. 2. Ако се измисли партия, това отново е подкрепа на същата система, защото тя ще участва НАРАВНО с останалите партии в едни избори.

93

eyeless

преди 10 години

До ЛЯВТова, което не можеш да разбереш, е че в тази игра няма значение дали си ЗА или ПРОТИВ, играта е нагласена така че щом я играеш да губиш, и единствения начин да спечелиш е да не я играеш... Това което аз избирам да правя, но уви, една птичка пролет не прави, докато останалите хора са глупави и наивни подобно на теб ще бутат корумпираната система напред и нищо никога няма да се промени.

92

желязко

преди 10 години

Хубаво че Генка Шекерова ги заклейми, та " емоциите" им отминаха

91

Окупаторите

преди 10 години

да си върнат парите на Бориславова и Прокопиев

90

ЛЯВ

преди 10 години

До eyeless"А те какво искат - оставка, че да може властта да се завърти още един път, че да се върне тиквата на власт. " - ако това не е връзване то не знам какво би могло да бъде.Позиция (включително и протест) има значение за управляващите в момента а не за нещо минало-бешело. Има три възмовности: 1 За, 2 Против и 3 Няма мнение/идор под формата против всички/. Твоята позиция явно е 3тата. Кого ли обслужва тя? Кой се възползва от нея?

89

Анонимен

преди 10 години

Do 88I kakvi sa drugite varianti???????? Kostov i negovite proizvodni???? SUper!!! Kakto nqkoi po-dolu napisa, napravete edna partiq, izmislete neshto novo, daide predlojeniq i togava se pravete na reformatori svalqshti pravitelstvo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

88

Анонимен

преди 10 години

Сегащното състояние на държавата е такова защото зависи от миналото,настоящето и бъдещето-все здраво свързани неща!Затова се научете да уважавате себе си после миналото за да имате БЪДЕЩЕ!!!Иначе не става само с ПРОТЕСТИ иска и АКЪЛ!!!

87

Анонимен

преди 10 години

(Ред от хаоса )-Девиз на 'масонит.В момента това се случва в България тотален хаос,а този хаос започна с изпълнението на оня прословут план Ран-Ът,който цели само едно унищожение на българският етнос и освобождаване на територията,кято сега обитаваме за един друг по (специален)етнос дето се самотитулуваха (богоизбрани).Срещу това трябва да се борят младите хора,а не срещу поредната кукла каквъто е Орешарски,за да дойде друга ,която пак ще е поредната марионетка на Вашиндтон,Брюксел и Тел авив

86

Анонимен 1

преди 10 години

до 88/ Струва ми се, че ти се опитваш да мислиш вместо хората, прочети си сам писанията, и точно твоя език и словоред, събужда подозрения що за пишман-докторант си!

85

Анонимният

преди 10 години

Есента дойде. Жълтите павета опустяха!Заглъхнаха вувузели и тъпани, *** и барабани, няма ги клоуните и балерините, нито бляскавите пърформанси и хепънинги, жизнерадостните дефилета и променади, няма ги мама и татко с бебе и куче, даже белият роял го няма; никой не плажува пред Парламента (наплажуваха се лятос, наваканцуваха се). Изхарчиха летните герберски парички. Сега им трябва нещо топло за студените дни..Защо не Университет?

84

eyeless

преди 10 години

До ЛЯВЗащото протестирането не може да промени нищо и работи единствено в интерес на политическата система, кошница в която няма ни едно яйце което не е гнило. Питаш ме защо не хленча пред тия хора и не чакам на тях? Ами може би защото не съм ***. Мотива ми далеч не е да подкрепям която и да е власт, през живота си нито съм членувал някъде, нито дори съм гласувал за някой от тия ***, проблема ми е че хората продължават да се връзват и с това да позволяват на тоя цирк да продължава.

83

Върви на Запад

преди 10 години

Аз мисля че Горбачов е виновен с неговата ПЕРЕСТРОЙКА!СЕГА НИЕ СМЕ ЗАПАДА за АРМЕНИЯ,ТУРЦИЯ,ИНДИЯ!!!А те слупат песента на Пет Шоп Бойс -Го уест...

82

ЛЯВ

преди 10 години

До eyelessкато казваш че и едните и другите са *** (съгласен съм) защо не протестираш срещу тези които сега правят безобразия а се занимаваш с минали неща които не могат да се променят?ПО ТОЗИ НАЧИН ПОДКРЕПЯШ *** БСП

81

ПРОТЕСТ

преди 10 години

Този човек сигурно цял живот е служил на комунистите и с една пенсия забележете 500леваПЕНСИЯ мисли че ще се оправи всичко...Протестиращите са ЦИРКАДЖИЙ но не са в точхия ЦИРК!!!За мен герб са КОМУНСТИ,измамници,некадърници и хора оскверняващи думата ПРОТЕСТ!!!

80

eyeless

преди 10 години

До ЛЯВМежду герб и бсп няма "по-добър" нито "по-лош" - и двете партии се движат от корумпирани престъпници, и двете партии са лоши по техния си начин. Разликата е, че едната се гъзи на изток а другата на запад. Не съм казвал, че бсп трябва да остават на власт защото са по-добре от герб. Това, което казвам е, че да се сменят едните *** с други няма да постигне нищо за държавата и народа, от тази жалък медиен цирк може да спечели единствено тиквата и неговите ортаци. Никой друг...

79

Анонимен

преди 10 години

до 83Хехе, ти се опитваш да мислиш вместо мен. Що не дойдеш в университета и да ми кажеш, че подкрепям ГЕРБ, а тука ми пишеш за кратуни. Ето по това личи кой какъв е, по епитетите които използва. Аз също никога не съм харесвал ББ, но вие мислете само в следните категории - Станишев, Борисов, Доган. Има и много други варианти, само че никой от вас не ги е подкрепял, и явно няма да ги подкрепи.

78

Анонимният

преди 10 години

Група от няколко човека, които се виждат на някои клипове, се държат агресивно и засилват напрежението между хората и органите на реда. Крясъци, неприлични изблици (жестове и скандирания) и агресивно поведение се демонстрира от провокаторите, с цел да се стигне до сблъсъци. (това се вижда в едно от видеата)

77

eyeless

преди 10 години

До DrunderskiДа бе, едни и същи маскари които се изреждат на държавата и хората и вече десетилетия изведнъж ще им се пръкнат принципи и морал, сигурно...Хайде като са толкова кадърни и толкова подкрепяни тия студенти, да си направят една партия, да спечелят изборите и да променят България? А те какво искат - оставка, че да може властта да се завърти още един път, че да се върне тиквата на власт. Чакат добро от тия, които направиха всичкото лошо - ами съжалявам много, но са жалки пионки...

76

Непознат

преди 10 години

Я си ходете на лекции и упражнения!Не се занимавайте с политика, че ако хукнат редовни проверки от полицията по общежитията за марихуанка, ще ви се стъжни живота!Родителите ви никак няма да са доволни, Трябва и тез проверки да ги излъчват по новините.

75

ЛЯВ

преди 10 години

До eyelessс какво ГЕРБ са по-лоши от от БСП та е лошо да се върнат на власт? Дали в тяхната история има атентанти, убийства, "народен съд", спиране на плащане на външен дълг, купонна система ...?