35

Анонимен

преди 10 години

До KOSTAS LINKEТова се казва дефектни гени. Русите и червените коси са рецесивни гени и се проявяват само ако и двамата родителя ги имат. При *** това става при кръвосмешение в семействата. Повечето имат здравослновни проблеми, тези са извадили късмет явно. Иначе за тва русото казаха, че има проблеми със зрението, явно не само на косата му се е отразило.

34

Панчо

преди 10 години

Искаш си я........*** да е ..а,да ти плащам от мойте пари за това,че си си правила кефа,*** долен!

33

KOSTAS LINKE

преди 10 години

ТОВА НЕ ГО ВЯРВАМ..ТАЗИ УРОДКА ДА РОДИ 3 РУСИ И ЕДНО ЧЕРВЕНОКОСО ???ОСВЕН МАРИА, РУСИ СА ОЩЕ ЕДНО ГОЛЯМО МОМИЧЕ И ТОВА МОМЧЕ, А И ИМА ОЩЕ ЕДНО ЧЕРВЕНОКОСО. = 4 ДЕЦА С НОРДИЧЕСКИ ГЕНИ ???ТОВА НЕ МОЖЕ ДА Е РЕАЛНОСТ. ОСВЕН АКО ДОЛФ ЛУНДГРЕН НЕ Е БАЩАТА.

32

Алов

преди 10 години

Е тва русото и го направи Цветанов.

31

умерена

преди 10 години

Леле, но защо не ги колят тези ***?! Само тежат на бюджета!

30

Анонимен

преди 10 години

До TulskiТова не са скандинавци, а албиноси, и се раждат, когато има брак между близки роднини.

29

Писна ни

преди 10 години

Аман от *** истории, вече 10 дни занимавате цяла България с едно *** докато хиляди българи умират от нищета,глад,мизерия и покосени от коварни болести.

28

Анонимен

преди 10 години

"Ссскъм си а какоооо ... многоoo си a бичам" ...ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ако върнете детето на *** !!!

27

бат Васко

преди 10 години

След 20-30 години в България ще има само безработни *** с по 10 деца, които чакат помощи, които няма от къде да дойдат, защото няма да има кой да работи. Какъв парадокс, а?

26

metro57

преди 10 години

Тая колкото и да я "избелвате", пак няма да докажете, че е майка на Мария. Още повече, че родителство не се доказва с ДНК тест, а само отхвърля. Сходството пък с другите й деца също нищо не означава. А на нейните глупости, че не й дала име защото това ставало само в църква, изглежда могат да повярват само от нашето МВР на принципа, че си е признала. /какво обаче?/ Странното е че сагата съвпада с освобождаването на В. Боевски и че от Евророма казват, че "майката" не е ***, а ТУРСКОГОВОРЯЩА.

25

Карата

преди 10 години

Ударихме дъното с тия *** толкова голямо медийно внимание за тези маймунски истории.. Аман вече

24

бат Васко

преди 10 години

Повечето българи не могат да си позволят и едно дете, тая ги нацвъкала десет.

23

до 16

преди 10 години

А ти Господ ли си или какъв се явяваш, че да решаваш кой има право да живее и кой не. Това са правилата на живото, които ние сами сме си поставили и следваме, а тези кърлежи са резултатът от това, което ние правим. Когато едни човек не поддържа добра лична хигиена, рано или късно започва да има здравословни проблеми с разни паразите, ако ми следиш мисълта - такова ни е "обществото" и те са резултата, а ти като месия промени обществото и нещата сами ще се регулират и без призиви за насилие. Айии

22

дада

преди 10 години

До The KingШегуваш се! Какви 25-30 години? Тогава вече България ще е само географско понятие...

21

Sotir

преди 10 години

***.

20

The King

преди 10 години

*** във Бълггария ако са 400.000 и средно на семейство ако се падат по 5 деца то след 18г те ще са 1.600.000 със още 200.000 новородени от майки на по 15-16 годишна възраст. Което означава че до 25-30г във България ще има повече турци и *** от колкото България а тогава господ да ни е на помощ.

19

!!!

преди 10 години

Смърт за такива "родители" и кастрация на всичките им деца

18

Анонимен

преди 10 години

Предлагам вместо да пишеме по форумите да себърем пари за по един билет и да ги пращаме такива я в Германия, я във Франция, я във Холандия все страни с висок морал, развито общество готово да помогне и най - вече с идеи за интеграция на тези първосигнални ***. Та просто такива да им ги пращаме с еднопосочен билет и те да си ги интегрират като граждани на Европейският съюз. И *** доволни от високите помощи и ние, само политиците няма да са, защото ще губят "електорат". %"+#$%#*@(_&*$)#

17

според мен

преди 10 години

не е изобщо искрена тази ***. Погледнете и как някои от децата изобщо не приличат на тях с изключение на по-голямото момиче. Има нещо много долно скрито от тези ***.. дано не съм прав..

16

do fatalno 13

преди 10 години

Otkachalka si be kotio .