202

СПАС

преди 10 години

Току що изхвърлих един студент, който стоеше пред вратата ми и каза, че е окупирал апартамента ми. Нямало да ме пуска докато не се проведат избори???????? Такива текмета му теглих, чак до входната врата, че свят му се зави!!! Щял да окупира дома ми??????? Аз плащам само за входа по 15 лева всеки месец, а къде ще спя?!!! Сега ги разбирам студентите дето искат да учат!!!!! Да влязат в СУ и с ритници да изхвърлят крадците!!!

201

Анонимен

преди 10 години

А февруари кой окУпира паветата пред народното събрание??? Но Бойко си подаде оставката, защото преди всичко е МЪЖ, а не *** като тея сегашните завалии, които не пускат кокала за нищо на света. Защо студентите да нямат мнение по тези въпроси, след като това ги касае и тях самите и след като бюджета на СУ за новата година е в пъти по-малък от предните!?То и в хралупа да живееш пак ще усетиш некадърността на Новата Тройна коалиция! Сега няма да ядете асфалт, ОК, въздух яжте!

200

anonim1000

преди 10 години

Българите трябва да разберат, че ги очаква още много глад и мизерия. Те самите го искат. Никъде няма богати хора в комунистическа държава. Дори и Китай, където са национал-социалисти, а не комунисти народът е беден в огромната си част. В Китай не са комунисти, защото разрешават частната собственост, частното предприемачество, дори го насърчават. Подобна е политиката в нацистка Германия - една партия в държавата, но има частна собственост

199

Анонимен

преди 10 години

Така е щото образованието им се субсидира от държавата, за общежитие плащат символични наеми, за храна в стола и там символично, а на всичкото отгоре ги мързи да учат и по цел ден се чудят каквъ зулум да направят, я да махнта държавната поръчка и субсидиите от държвата и да си плащат всичко като САЩ да видиме дали ще ми правят окупации ........Келемета с келемета

198

metro57

преди 10 години

Тия защо въобще ходят да трошат пари на родителите си? Ако не им дадат дипломи, ще блокират ректора и той веднага ще им издаде. Само че тогава по какво ще се различават купените от "постокупираните" дипломи"? ПО ПОЛИТИЧЕСКИЯ БЛЯСЪК, РАЗБИРА СЕ. Явно някои не искат да хващат овчарската гега, предложена им от вожда, нито пък терминал 2, с който плашат гаргите /като че ли в чужбина ше им постелят балдахин.../ То ако беше хубаво, щяха ли да се върнат Василев, Велчев, Дянков и оня дето окупирал двора

197

борисов

преди 10 години

протестиращите като не искат да учат да си търсят работа защото на мен. ми удържат пари и за тяхното образование.За да вървят нещата всеки трябва да си гледа работата и да не пречи на другия да върши своята. Като не им се чете защо да не постачкуват малко ? Какво са дали до момента на тази страна и народ ?

196

anonim1000

преди 10 години

Ако се запази комунистическата власт в България тук няма да останат много хора. Турците и досега продължават да се изселват в Турция и на запад. Умните българи бягат от тази комунистическа държава. *** ще останат, но това дали е утешение?

195

иво

преди 10 години

Както вие потдържате турското правителство в България, така са останали и малко патриоти в тази смешна страна. Да му пикая на Доган! Оставка!

194

до Борьо

преди 10 години

Не и българските студенти. Къде бяха през февруари? Къде бяха досега? Защо точно сега?! Ами защото някой ги подстрекава и явно им обещава нещо! Жалки са!

193

anonim1000

преди 10 години

То е хубаво да се види какво става и да се анализира.Във всички комунистически страни хората въставаха срещу комунистите и всички бяха против комунистите.На страната на комунистите беше само армията (която беше част от режима). а тук се вижда, че ако стане патаклама комунистите ще имат подкрепа от народа.Горките българи, горката България.Ясно е, че щом българите искат комунисти на власт ще ги получат.Всички недоволни ще избягат (а те са по-голяма част от народа) и тук ще останат само комунистите

192

Анонимен

преди 10 години

Нямаше да имат смелост да окупират Университета ако нямаха силна подкрепа от някоя Партия

191

student

преди 10 години

ае какви глупОсти, протестиращи - контрапротестиращи...щом тия контрапротестиращи" да наричат окупаторите" - *** на Борисов"...това ми напомня обръщенията на един белокос фашист в парламента...Не закачайте студентите че ЛОШО!

190

борьо

преди 10 години

Студентите винаги са били най будната част от обществото.Щом предприемат тези действия значи нещата са назрели .Тези които грабят народа винаги са били кротки студенти,които са мислили само за ученето си-"учи мама да не работиш".Не ми ги хвалете кротките!Промените винаги тръгват от лудите глави.

189

Венелин

преди 10 години

И аз съм недоволен от правителството, ама се чудя, ако окупирам някоя банка полицията дали ще ме охранява, като другите окупиращи?

188

Анонимен

преди 10 години

Абсолютно нахалство е да окупираш университет, в който си попаднал временно и случайно, с цел да учиш и да бъдеш полезен на хората. Не ден, а час да е затворен е недопустимо. Що за младежи са посегнали на науката и са превърнали университета във вертеп? Те не заслужават да бъдат студенти.

187

Kobe

преди 10 години

Десетки,демек от10 до 99. Бравж много са

186

К

преди 10 години

Така се управляват хората-разделяй и владей !Вие всичките и протестиращ7и и контрапротестиращи сте оснавата за бъдещата гражданска война -нали все пак глобализма иска само 500 000 000 хорица да населяват земното ни обиталище

185

кос

преди 10 години

До 214А ти близкай орехи и си гушкай снимка на серГейчо и сънувай как добре ще те подредят

184

Анонимен

преди 10 години

Група ***, насъсквани от СДС преподаватели, се заключили в университета...Толкова ли няма група яки момчета да влезе вътре със сопите и да отвори универсисета за тези, които искат да учат?Който иска да си прави окупации, да си окупира където ще другаде!

183

Анонимен

преди 10 години

Герб са крайно вредни *** за България. Предават се предимно по полов път.