53

Киро

преди 10 години

Оляхте се с тия *** бре цяла седмица ни занимавате

52

Анонимен

преди 10 години

Не знам какво ги псувате бежанците при положение, че са 100 пъти по-нормални хора от повечето същества в тази държава.

51

Анонимен

преди 10 години

България отново е к**** номер 1 пред целия свят. Но какво ли се учудваме...щом е някоя зверска гн*сотия, винаги има българска следа.

50

evgeni_dinev

преди 10 години

До STARBUCKS-USA.................БЪЛГАРСКАТА СЛАВА И КУЛТУРА СЕ РАЗНАСЯТ ИЗ ЦЕЛИЯ СВЯТ!

49

STARBUCKS-USA

преди 10 години

Точно в този момент показват това дете и родителите му по CNN.Репортер е Karl Penhaul.

48

evgeni_dinev

преди 10 години

Колкото и да ми е болно, но гръцките села греят като слънце, докато нашите са мръсни, сиви, мизерни като след чумна епидемия.

47

evgeni_dinev

преди 10 години

Пътищата до тях са като след война. Как така селата са едно до друго и са толкова различни. Да речеш, че в България хората нямат пари, че са премазани от живота, че едва свързват двата края. Да, това е оправдание. Обаче все има 1-2 къщи в селото, които са на по-богати хора. Пред тях се вижда я джип, я някоя лимузина. И въпреки че имат възможности, къщите пак са сиви, мръсни и грозни. Пак сякаш са строени като да се слеят със сивотата около тях.

46

evgeni_dinev

преди 10 години

Влезте, в което и да е гръцко село. Което и да е. Дори най,-най-близките до българската граница. Къщите на гърците са бели, светят. В двора е спряно тракторче, с което гръкът си оре, каквото не го е мързяло да засее. В градината гъркинята е посадила цветя. От къщата на гърците лъха чистота, приветливост. Минавате границата и на 2 км. е българското село. Толкова близо и толкова далеч, както се казва. Къщите са сиви, рухнали, смачкани..

45

evgeni_dinev

преди 10 години

Балканските сравнения не са в наша полза. Ако има нещо, в което бием всички, то е упадъкът. Днес България е болният човек на Балканите, нещо повече, тя е болният човек на Европа. С упадъчно и деградивно общество, с тоталния нихилизъм и пълната незаинтересованост на политическия елит към бъдещето на страната България с уверени крачки върви към съвсем скорошния край на своята история.

44

evgeni_dinev

преди 10 години

Третото нещо, което прави впечатление, е разрухата. България изглежда като Сталинград след войната - разрушени заводи, разрушени селски стопанства, разрушени къщи, читалища, училища. Последното нещо, което прави впечатление, е липсата на хора. Селата са празни, градовете пустеят, а там където се виждат, те подсилват първото впечатление - ***.Балканските сравнения не са в наша полза. Ако има нещо, в което бием всички, то е упадъкът.

43

И сега какво,...

преди 10 години

...русия ангел ще се окаже ***-албинос,а :D :D :D

42

evgeni_dinev

преди 10 години

Минавайки BG граница много често първото нещо, което се вижда, са ***. В каруци, в одрънкани коли, просещи край КПП-то, проституиращи по пътя, в катуни около пътя, в гнусни махали около големите градове и села на страната. Второто нещо, което се набива на очи, е мръсотията. Всепоглъщащ прах мъчи българските градове и села, пътищата са потънали в трева и храсти, които бавно ги превземат, *** са нахвърляни навсякъде - от входа до изхода на страната ни.

41

Анонимен

преди 10 години

СКЪПИ МОЙ СЪНАРОДНИЦИ "КАКВАТО НИ Е РОДИНАТА ТАКИВА СА И ***"!

40

СРАМ МЕ Е!

преди 10 години

СРАМ МЕ Е! ГЪРЦИТЕ НЯМА ДА ВЪРНАТ ДЕТЕТО НА БЪЛГАРСКАТА *** И МИЗЕРНА ДЕИСТВИТЕЛНОСТ! ТОВА СЪОБЩИ Г-Н КОНСТАДИНОС ЯНОПУЛОС ДИРЕКТОРА НА ГРЪЦКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ "УСМИВКАТА НА ДЕТЕТО" КОЯТО СЕ ГРИЖИ ПЪЛНОЦЕННО ЗА ДЕТЕНЦЕТО И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ПО-НАТАТЪЩНОТО МУ РАЗВИТИЕ!

39

Анонимен

преди 10 години

Момиченцето няма *** черти. Ако беше албинос, пак щеше да има *** физиономия. Или майката или някоя от бабите е спала със скандинавец и така...

38

Анонимен

преди 10 години

Мизерия отвсекъде.Станахме световен резил.Най-бедната страна в Европа с най-бедните и мързеливи ***.Как да го интегрираш,как да го направиш човек?Детето е израснало при нормални условия.Да се намери начин да се осинови от нормални хора в Гърция.В България човешкият живот няма цена.

37

Анонимен

преди 10 години

До ммИ аз това се чудя, как така за ДНК анализ на много по-големи престъпления се чака с месеци, а за този случай става за ден?!

36

Анонимен

преди 10 години

Гръцката преса пише че детенцето в гръцката катуна е живяло при условия като на "Хотел Хилтън" в срабнение с българската катуна! Искрено и откровено дълбоко се срамувам.....до къде сме я докарали нашата родина! Работя в гърция 10 годинии и съм минала през гръцката катуна на град фарсала, нищо общо с нашата мизерия....хубави къщи, чисто, бяло и подредено и пред всяка къща по една кола, а при нас е ужасно и потресаващо, то за това никога не е имало гръцки *** да обикаля европа за препитание....срам е да се наричам българка!

35

Мильо ВИПОНДов

преди 10 години

Селянин преди 49 минутиЦял свят разбра, че в България се върти търговийка с деца и че тук няма ДЪРЖАВА! ------------------ Там където се върти търговия с деца - НЯМА НАРОД !

34

Анонимен

преди 10 години

гледам Станишев в ляво ,гледам това *** в дясно и да ви кажа честно ,*** ми е по-симпатично