173

Анонимен

преди 10 години

Бойко се надяваше да скара атака с БСП, само че БСПарите мазно му го набиха. Сега се чуди как да се извърти.

172

Някой да те насилва

преди 10 години

До Селянинпродаваш земя на турци? Не но те на силват да я продаваш на мутри на безценица. И пак си роб. Само че на мутри.

171

румен221

преди 10 години

Договора с Е.С. е НИЩОЖЕН!Защото включва отстъпване на НАРОДЕН СУВЕРЕНИТЕТ, а не е утвърден с референдум!К-яЧл. 1. (1) България е република с парламентарно управление. (2) ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ ПРОИЗТИЧА ОТ НАРОДА. Тя се осъществява от него НЕПОСРЕДСТВЕНО и чрез органите, предвидени в тази Конституция.(3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция (ПАРЛАМЕНТА Е САМО ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ) или отделна личност (ПРЕЗИДЕНТА) не може да си присвоява осъществяването на НАРОДНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ..

170

Анонимен

преди 10 години

неТИКВА,ПОДВЕДОХТЕ СЕ ПО ПРОСТОТИЯТА СИ.ЧЕТЕТЕ ЗАКОНИТЕ КАКВО СТЕ ОБЕЩАЛИ ПРЕД ЕС И ЗАЩО

169

Анонимен 1

преди 10 години

до 185/ Турция се очаква да бъде присъединена към ЕС, не след 10 додини, а 2015 година......

168

Българин

преди 10 години

Този пак не знае ,този пак не видял ,този пак не е виновен.Писна ми от глупостите ,които "ръси" всеки ден. Подвели го бе!Наивникът.Скрий се !

167

ghostmeister

преди 10 години

До Анонимен 184+а е от мен за шегата

166

Анонимен

преди 10 години

Тиху Тиху ББ-бая глупости слушахме вече

165

1

преди 10 години

Не е вярно ,че всички се подведоха,наѝ-мразената партия дпс ,още веднъж доказа ,че са по-българи от останалите партии,драги ми тиквооооо.

164

besen

преди 10 години

Определение за ***- да правиш едно и също нещо и да очакваш различен резултат!

163

Анонимен

преди 10 години

Патриотизма е присъщ на личността или на хората от определен район,а патриотизъм в една държава е вече национализъм,а национализма не се приема никъде по света.Нека истинските патриоти сами да решават на кого да продават земята си (ако притежават някаква земя въобще).Нали никой не може да ни застави да продаваме или не нещо,което е наша собственост.

162

Анонимен

преди 10 години

Ами ако искате да ви теглим по една ***. Може да ви ощастливим.

161

Селянин

преди 10 години

Всички сте *** по форумите ви.Някой от вас да е виждал и копал с мотика? На нас,селяните,ни трябва техника и спокойствие,и от време на време субсидии заради природата,но правилно разпределени.Да има ограничение за продажбите на земя.Вие представяте ли си,ако Турция след 10 год глупаците я приемат в ЕС,тук какво ще стане?Богатите турци ще купят всичко и ще сме отново роби,но този път завинаги.Тук германци няма да дойдат.

160

Анонимен

преди 10 години

Изключително интелигентен умен и образован Пък и хубав

159

Язе

преди 10 години

Позната ми е физиономията от снимката "Кой ми *** в гащите?"

158

Анонимен

преди 10 години

Егати ***.Едно свестно нещо да се направи и веднага ще се отметне.Нали Барозу ще му дърпа ушичките после.НЯМА ТАКИВА *** НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ КАТО НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ!!!!

157

Анонимен

преди 10 години

Чудя се как избрахме тоя *** да ни управлява толкова време.Все не чул, не разбрал.Днеска едно, утре обратното. Такъв *** няма!!!!

156

Vril

преди 10 години

Едно нещо за България да направят като хората и да обяват че, са били луди за малко и затова са го направили. Не, луди сте си поначало, а тогава Духът ви е докоснал за малко - свършили сте работата и ви е оставил на обичайните ви бесове!

155

Анонимен 1

преди 10 години

Kak е гласувал Боко?!

154

Атаглисти

преди 10 години

Ти си типичен платен атаГлист. Това ви е реториката на вас. Преди да плямпаш глупости, си извади главата от *** на Местан и тогава се огледай кои са най-жалките протурски *** - еничари и предатели на своите избиратели в тази държава.