7

vse oshte mi puka

преди 10 години

До умен гущерВаш Боко бе поздравен първо от Ердоган! Ваш Боко преди година ли, две, заяви, без никой да го пита, че подкрепя влизането на Турция в ЕС! Ваш Р.П., послушкото на ваш Боко, тайно вечеря (като изгони българските журналисти) със заместника на Ердоган. Така че сега ваш Боко играе циркове само и само да се добере пак до властта! СЪВСЕМ СКОРО ПЛЮЕШЕ АТАКА, ВЧЕРА Й ПРЕДЛОЖИ ОБЩИ ДЕЙСТВИЯ! АБСОЛЮТНА БЕЗПРИНЦИПНОСТ В ИМЕТО НА ВЛАСТТА!

6

Tina

преди 10 години

Въобще не ми пука от процедурите и наказанията на ЕК и ЕС!Така или иначе те само вредят на България.Тази земя няма цена!Тя не е на ЕС, за да се разпорежда с нея. За първи път виждам обединение на български партии в името на националния интерес. Много ясно се видя за пореден път, че ДПС са турска партия.

5

vse oshte mi puka

преди 10 години

Разходете се из България - то и сега има цели селища и квартали в Банско и по морето, където собствениците на апартаментите и земята в комплексите са чужденци. Нещо ще се промени ли? Не ни искат да ги издържаме и издаваме документи, не строят джамии, не налагат своите културни особености (е, освен пиянството). ВАЖНОТО Е КОГО ПРИЕМАМЕ. За сирийците и др. подобни, особено от неидентифицираните, шматкали се из отрядите на свободната армия с всичките й ал-кайдни клони - никакво заселване в България!

4

Аз

преди 10 години

Не знам за какво ни е членството в Европейския съюз и НАТО. До сега само си плащаме а те казват ,,Затворете си АЕЦ-а", ,,Продайте си земята"", ,,Приемайте ислиямиски бежанци" е няма толкова глупост в тая държава. Сега аз съм за референдум за излизане от тия вредни за България структури.

3

Анонимен

преди 10 години

Да благодарим на Мадридския крадец, Кукумявката Кунева и другите знайни и незнайни преговарящи довели ни до това дередже !

2

От Агенция Блиц

преди 10 години

"Представителят на Сирийска свободна армия у нас Осама Башир каза пред Нова ТВ, че би било добре, ако правителството им предостави обезлюдените села в Югоизточна България, в Странджа, за да могат неговите сънародници да се настанят там.Башир поиска още сирийските бежанци, които ще дойдат у нас, да не бъдат разделяни на различни места, а да живеят в един регион. Засега у нас има няколко десетки сирийци, настанени в лагер за нелегални емигранти. " Не спете, българи!!!

1

аз съм българче

преди 10 години

"Но можем да направим като останалите страни членки - да поставим условия и бариери в закона, които ще направят продажбата почти невъзможна"Не че ще ни уплашат с поредната си наказателна процедура, но посоченото ми допада като резервен вариант.