25

Анонимен

преди 10 години

Имам чувството че тези там по цял ден се занимават с безумни глупости

24

кл

преди 10 години

а кой те употреби и изплю Майче

23

Анонимен

преди 10 години

Когато един министър на отбраната не си върши домашните задължения се получава ето това - "*** овца" !

22

Journey

преди 10 години

До ХрельоЯ си пий хапчетата и лягай под юргана.Какви терористи те гонят бе, man?

21

Journey

преди 10 години

Текезесарката отново бълва глупости.Комунистите са били и винаги ще си останат едни селяци, със селско комплексирано мислене.Народа се идентифицира с тях и затова си ги преизбира.Интелигентните хора, с прозападно и модерно мислене, не могат да понасят селяни и селянки като тази от снимката да ги управляват и да им дават акъл, защото много добре знаят, че са некадърници.И затова все по-малко ще са образованите и квалифицирани хора в България. Те просто не издържат простотията тук.

20

Анонимен

преди 10 години

Тихо мъртвият казал: Не, комунист/ката Мая/

19

Хрельо

преди 10 години

Комунистически *** от герп и бсп, не ви ли е срам да занимавате обществото с глупости докато държавата се пълни с *** терористи. ВИе сте абсолютна ***!

18

Анонимен

преди 10 години

требе ясно да се знае: всички избори, в които печли друг, а не БСП са фалшифицирани и манипулирани! тва го знаят и в Европа, и в Америка, за Русия да не говориме!

17

разбирач

преди 10 години

Когато една женска стои дълго време ненае*на, или е, но много некачествено, се превръща в острие. Представете си тогава какво и е на тази женица, за да се превърне в политическо острие...

16

Ив

преди 10 години

Манипулация зашита неумело с червени конци, защото повечето я усетиха с грубото нарушение на закона в деня за размисъл. Тогава всички настоящи управляващи влязоха в ролята на хиени. И сега се държат така, а само 20% им е подкрепата. Полицията ги пази, иначе отдавна да са аут.Появи се надеждата, че скоро няма да е така.

15

kaput

преди 10 години

поредната марионетка на кукловодите от ДС, които го употребяват и след това ще го изхвърлят на бунището... Примери в това отношение има много, но той е много ***, за да го проумее ...

14

Българин

преди 10 години

Има ли някой ,който да си мисли ,че тези бюлетини са били напечатани просто " ей така" ?Има ли някой да си мисли ,че не се е подготвяла грамадна измама ?Има ли някой ,който да си мисли ,че това е ставало без знанието на управляващите ?Ако има -то означава ,че си заслужаваме съдбата .и

13

парцал

преди 10 години

ти си по-употребена и от парцалите на околовръстното. Купи си поне едно фенерче.

12

denim58

преди 10 години

Мая, прокуратурата е на друго мнение! Да не би да оспорваш авторитета на Цацаров?!Време е Делянчо Пеевски да стане Главен прокурор, нищо че няма изискуемия стаж, Вие ще промените законите удобно! ОСТАВКА!

11

мдаа

преди 10 години

Трябва да си изключително изветрял ,за да си въобразяваш че комунистите могат да спечелят нормално избори и да смяташ ,че някой иска да ги победи чрез фалшификация.

10

mor

преди 10 години

Тя бе категорична, че е имало опит за фалшификация на изборитеКато е много отворена,защо не иде да го каже на съда,ами ми говори глупости и заучени сегейизми пред камерите?Може би,защото съда работи с доказателства,а не с празните приказки на Мая,агент Павел или украинеца?Смешна си овцоооо,смешнааа!

9

Бай Андрей

преди 10 години

Няма по-нахална и арогантна от тая дама-жалко,че е член на нашата партий-абе как всичките ни ръководители излязоха все "от един дол дренки"?!Все сметкаджии,все чисти и неопетне ни,все с крокодилски сълзи се кълнат в "истината",все много работа свършили и... НИЩО ,веч но другите им виновни,постоянно сипят интриги и зловредни слухове и накрая "бащински" ни потупват по раменете и загадъчно усмихвайки се със сатанинска усмивка заявяват:"Така е би ло и така ще бъде!"Че не искаме да е така-майната ни!

8

Мая

преди 10 години

Перманентно неадекватната госпожа трябва да бъда привлечена под отговорност за манипулиране на изборите чрез черен пиар.

7

рурк

преди 10 години

***,освен за употребяване и изхвърляне за друго не ставаш,гнусна продажна и анти-българска ***!Какви бюлетини,какви 5 лева-вие с онази *** *** направихте този цирк,спонсориран от Мустака и Пеевски!Сигурно не си употребена за поправката Ванко 1,за закона за банките и стотици други предатрелства,за които масата от *** народ не може да отвори интернет и да прочете!

6

Анонимен

преди 10 години

За всички е ясно,че имаше опит за фалшификация на изборите.500 000 бюлетини не се печатат "за всеки случай".Имаше фалшификациии и на предишните избори,а така също и на избора за президент.Не сме забравили за чувалите с бюлетини които се изнасяха от НДК от депутати на ГЕРБ.Така,че судът и прокуратурата да погледнат по-сериозно на случая,а не да имитират правосъдие,за да не се повтарят тези безобразия.