20

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен (21)Ау, ама то смешните обвинения понякога водят до тъжни осъдителни присъди, да знаеш!

19

ентъртейнър

преди 10 години

Отдавна не бях писал, ама просто не мога да се сдържа.Да намерят повече от 350 000 годни бюлетини, готови за превоз и с напечатани данни за градове, и някой да обяснява, че това било "активно мероприятие" на Пенко и Гинко, а не опит за тотална фалшификация от страна на тези, които са поръчали бюлетините и не са осигурили контрол...това трябва да си безмерно *** или плазмодийно безморален. Или и двете.

18

Иванов

преди 10 години

"Първоначално от печатницата ги обявиха за брак, но после стана ясно, че те са абсолютно годни за употреба. Те бяха увити и надписани с различни градове."И герб не искали да фалшифицират изборите? Въпроса е колко не са хванати!

17

Иван

преди 10 години

Росен Желязков не е знаел че от първия ден когато е започнал печат е трябвало докато приключат изборите да седи в склада и да пази.Сега Бареков пак да излезе и да каже какво геройство е извършил - хората щели да си поделят едни пари за допълнителен печат.Е и Бареков не е останал на сухо.А каква пресконференция гледахме - какво участие на журналисти - сгъваха,разгъваха - страхотно шоу.

16

БГ - не гледай тъпо!

преди 10 години

Цялата работа с уж фалшивите бюлетини излезе активно мероприятие на Ахмед Доган, за да спечелят изборите и след това да крадат на воля! Вас също ви крадат. Вие, които гласувахте за БСП и ДПС. Червената мафия забогатява - вие обеднявате. Но продължавате като овце да гласувате за тях!

15

алеко

преди 10 години

Това хубаво, но кой се крие зад Желязков? Цецо, излез бе!

14

Анонимен

преди 10 години

Конграчулейшъна БИБИ да си признае за поръчката за да не страдат други заради болната му амбиция за власт!

13

джо

преди 10 години

Нали герберастите питаха кога е обвинят някого за бюлетините? Е, доживяхте!

12

аз

преди 10 години

Боже, боже!!!!!!!!!!!!!!!!! То бива ***!!!!! Бях писал ,че тоя още не е прокурор, а само главен.И след този *** какъв е?Май нещо много загрубяха нещата около Сарафов и Романчо.Съдраха се да ни правят на маймуни.До не са в един отбор с Барека?Боже, боже?Взимат ни за големи бонаци. Обиден съм!!!

11

Muntcho Demokrata

преди 10 години

след 10 години дело, евентуално ще го осъдят на една седмица общополезен труд...Докато не дойдат комунистите и го пратят в Белене - е тогава ще падне труд!!!

10

Muntcho Demokrata

преди 10 години

след 10 години дело, евентуално ще го осъдят на една седмица общополезен труд...Докато не дойдат комунистите и го пратят в Белене - е тогава ще падне труд!!!

9

pamet

преди 10 години

Какво стана с гръмките обвинения?Напънала се планината родила мишка /или съсел/.Какво стана с грубото нарушаване на конституцията в деня на изборите от лицата М Манолова Л Местан ССтанишев извършили престъплението довело до държавен преврат??????

8

gg

преди 10 години

И какво се оказва, че нямало да има манипулиране от страна на ГЕРБ на изборния процес. Защо тогава излязоха всички партии с обвинения срещу ГЕРБ в деня за размисъл с което доведоха до отлив на много гласоподаватели за горните. И сега ни управлява турчин ( Доган ) и един луд (знаете кой).

7

Spiro

преди 10 години

Другарите заорават бавно, но сигурно в дъното, и в безсилието си започнаха да вадят скелетите от гардероба. Безсилие другари, безсилие, това се вижда погледнато отстрани. Не може да управлявате България с платената подкрепа на ***, турци, пенсионери и силоваци от залите за вдигане на тежести. Не ви се получава. нормалните и мислещи хора в тази държава не ви покрепят, а без тях не можете, колкото и да ви се иска. Оставка, и се молете да се приберете здрави по домовете си!

6

BGN

преди 10 години

Из словата на ББ- Станишев, бих го, тия нарочно вкарват емигранти в софия, а ги бих 10 пъти вече, 40 000 ще съкращават, тия малките партии дето 15 пъти ги бих !!!Абсолютен комплексар!!!П.С. а то се вижда как е бил де !!!!

5

999

преди 10 години

Защо ли не съм учуден. Народът чака виновници,имена на Политици поръчали бюлетините. А какво стана за пореден път,обвиняват човек които без да има заповед не може да поръча и една бюлетина. Съдът и Прокурорите са в съглашателство с престъпната Политическа Класа и грубо и безцеремонно се присмиват на хората.Ето затова все повече сте стават хората като билкаря застрелял Банкерката,ще има убити Политици,Прокурори,Висши чиновници и всякаква *** превърнала Държавата в клоака. И после е революцията

4

1_българин

преди 10 години

Значи е обвинен в създаване на нагласи.То нагласите ги създаде Бареков. Нищо не разбирам. Прокуратурата в какво по-точно го обвинява.

3

Пенков

преди 10 години

Е, нали главния секрета на МС не е действал на своя глава - трябва да отговаря и служебния премиер, който се самоназначи на пост в Рим...

2

Анонимен

преди 10 години

невинен, ако искате да се обзаложим

1

dd

преди 10 години

Няма какво да се мотае из съда този, направо към затвора...и тези около него също!