51

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПроблемът с кражбите на бежанците е решен вече.Ще обвиняват президента за тях.Той вече отговаря за сирииците :).В тоя дух всякаква смрат е добре дошла.Атака си намери нов враг вече пред който поне за сега не се налага да кляка в парламента и всичко е пушка

50

Анонимен

преди 10 години

Те какво да не вземат да прегласуват бюджета на НСО като свалят охраната на Цветанов, и тея 40 хиляди да ги раздадат?Само циркове бспарски.То не го разкарваха по институци колко да го снимат камерите, не беха тефтерчета флашки и бюлетини.Едно си знаят от ДС едно си правят

49

Анонимен

преди 10 години

До съдникБюджета, както и много други неща в тази държава ги плащам аз, от собствения си джоб! Може да не си чул, ама има една дума - данъци. Е, такова плащам, и то стабилно, и очаквам адекватна реакция от държавата, не до нас да живеят *** и чалмосани г-жи и да ме е страх да се прибера. Този *** вместо да приказва глупости, да измисли нещо по повод кражбите, които солидно зачестиха като се напълниха общежитията, а тепърва идва и зима

48

съдник

преди 10 години

До Анонимен (54)Освен това, ако сумата е вярна, то с месечните разходи за охрана на Цветанов, могат да се издържат малко под 40 бежанци или пък съответните десетина служители на НСО, биха могли да охраняват един лагер за бежанци в София, например. Или методически да ръководят охраната на всичките бежански лагери в България!

47

съдник

преди 10 години

До АнонименЩо пък да не се дъвка, бюджета на НСО да не го плащаш ти от собствения си джоб или НСО ти е бащиния?!

46

Анонимен

преди 10 години

Какво се дъвка само тази тема? Какъв е тоя Цветанов, какво му е толкова важното? Какво му е работа на тоя смехундер да коментира работата на НСО? НСО си има бюджет и си преценява как да го харчи. Бежанците ни завладяха и престъпността покрай лагерите расте, а тоя смехундер ми говори за охраната на Цветанов. Тотално неадекватни са тия от БСП, от както са дошли на власт гледат само техния интерес, няма едно решение, което да е в полза на хората. ДПС поне си мълчат и краднат. А-така - no comment

45

Мильо ВИПОНДов

преди 10 години

Всъщност не е проблема дали на Цоко и Боко им трябва охрана. Проблема е че НСО има доста голям щат от гавази на които трябва да се търси работа... Съответно раздутия оперативен щат води и до раздут административен такъв - а там са набутани все "отбрани люде". Ако се намалят гавазите, ще трябва да се махат и канцеларисти. Обаче как да стане това като гавазите са видяли и чули много и ще е кофти да се разсърдят на които и да е управник.... а канцеларистите са "хора на хора"

44

съдник

преди 10 години

До Анонимен (50)Кой закон?! Кога е обнародван?! Къде е публикуван?! Сайта на НСО, Сиела, Норма, lex.bg, сайта на НС, къде?! Омръзна ми цял ден да питам къде четете Закон за националната служба за охрана?!

43

бъдин

преди 10 години

До ЗАМИНАВАМ50 Когато попаднеш във бяла държава ще видиш, как хората те поздравяват(на улицата), защото те уважават като ЧОВЕК!

42

Анонимен

преди 10 години

Панчо ми стани и ти министър и ще те охраняват.В закона са опоменати лицата ползващи услугите на НСО

41

ЗАМИНАВАМ

преди 10 години

В тази"държава" нито една институция не функционира както трябва за 23години нищо не върви нормално! И сега с тези " бежанци" продължава не функционирането на държавата!- Е...тогава какво ме задържа в тази мафиотска "държава".....

40

Панчо

преди 10 години

Чудно ми е,с какво животът на Цветанов е по-ценен от моя собствен или от живота,на който и да е друг български гражданин?!Някакъв световно известен политик,на който се крепи Световния мир ли е,велик учен,откривател или нещо,за което може би не сме чували?

39

akud

преди 10 години

иофчеф не мисли цветанов, надявам се скоро на теб да трябва охрана

38

Анонимен

преди 10 години

Я да си спомним чия улица беше обградена от половината полиция в София да го пазят. Не се ли казваше Йовчев?

37

Стършел

преди 10 години

..... то и тебе Цветлине не ти трябва охрана...и пеша можеш да ходиш на работа, ама те взимат всяка сутрин от НСО и те карат със служебната кола, тебе от кой те пазят а?.... нали си от "честните и почтенните" от какво те е страх?...от престъпниците по улиците ни трябва на нас обикновенните хора охрана! Стига с тая демагогия! На всички ни е ясно какви и на кой обслужваш интересите, само тия от ГЕРБ не разбраха, каква змия си бяха сложили в пазвата. Е, рано или късно истината излиза на яве!

36

Daniel_BG

преди 10 години

А нещо за охраната на Доган няма ли да каже Йовчев или понеже ДПС е патерицата, това е тема-табу ? Баси смешника имаме за вътрешен министър. И какво право има той да коментира НСО, след като то е на подчинение на президента все още ? Йовчев май по-добре да си знае гьола, че много взеха да им стават гафовете на тия "експерт-министри".

35

Сънчо

преди 10 години

Явно освен борисов и цветанов ,ген. Тодор Коджейков трябва да пази и кметицата на шопето а защо не и семействата им, все пак нали са елита на обществото пък и при тозе скъпи горива как да си поддържат лични автомобили !!!! Той цецо кола ли поддържа, пари за щерките ли да заделя ,за адвокати трябват , е откъде толкоз мангизи ????

34

Анонимен

преди 10 години

A за охраната на Доган дето е 2 милиона на година си мълчиш а Йовчев? Лошо , много лошо Йовчев! Не така !

33

Nasko

преди 10 години

А на Ахмед Доган, трябва ли му охрана, а бе Йовчев?:))

32

просто аз

преди 10 години

Разбира се, че няма нужда от охрана, нито той, нито, който и да е от дебелосер.ите в черните лимузини. Защо обач