11

бъдин

преди 10 години

Преди малко по БНТ Младен Червеняков каза директно, че е отдавна в политиката и отдавна нищо не го боли!Това е ИСТИНАТА:Боли го *** на червеняка кой ще пие-кой ще плаща!

10

Глупости и лъжи !!!!

преди 10 години

На този ли да вярвам или на очите си? По телевизията даваха някакви диви джагали от Сирия, на които им пишеше на челото - РЕЦИДИВИСТ ! На всичкото отгоре имаха и претенции към България. Не им харесвали условията !?!?!?!Да не говорим, че в София все по-често се срещат *** и харабели. И те ще останат тук и ще вършат престъпления, защото нямат пари да стигнат до Западна Европа.

9

Анонимен

преди 10 години

Затварянето на границата може да бъде само за бежанците а другите граждани да се допускат. И те го знаят много добре тия министърчета но просто ако ги спрат далаверата им ще секне защото за всеки един имигрант се отпускат по 1100 на месец колко от тях реално стигат до тия хора не е ясно но е ясно че 100 % се крадат част от тия пари. Аз до колко си спомням скоро имаше престъпление от сирийски гражданин и руска простотитутка в Несебар или изпотрошаването на частна собственост не е престъпление.

8

Валентин

преди 10 години

Някой май забравя, че е назначен за да брани интересите на народа. Това че бил отсякъл нещо си не е никакъв аргумент. Може да отсечеш и да се правиш на велик пред някой абориген. Пред народа ще изложиш аргументирана позиция, която отразява очакванията на народа, а не на куцо и сакато от къде що свари.

7

тоя ни успива якоо

преди 10 години

Не ме интересува БЕ, я затворете границата веднага бе.Я отиди в Австралия и кажи че си сирииски бежанец, и не само сирийски и веднага ще ти осигурят безплатен полет обратно, ама там хората имат закони, не като тука гледате в очите и те лъже!

6

Ro

преди 10 години

Еми, тук трябва да стане "нещо", за да се вземат мерки (евентуално). Както се казва - след дъжд качулка.

5

Анонимен

преди 10 години

АМИ ЗАЩО НЕГИ ВРЪЩАТЕ ОБРАТНО В ТУРСКО , ДА ВИДИМ ТУРЦИТЕ ПАКЛИ ЩЕ ГИ НАПЪДЯТ ДО БРАЗДАТА И ГОТОВО, ИДВАТ ГОЛИ И БОСИ БЕЗ ПАРИ , НА НАШ ГРЪБ ДА ГИ ХРАНИМ ,А ТУРСКИТЕ КАНАЛДЖИЙ ИМ ВЗИМАТ ПАРИДЕ

4

Анонимен

преди 10 години

"Криминални прояви имаме от лица от Северна Африка, които са без доходи..."И като я имаме тази констататция к'во пра'им?!!

3

Tina

преди 10 години

Маринов, никой не ви отразява брътвежите.Народът е този, който ще каже има ли престъпления или не.Нищо не можете да скриете днес.Скоро ще се чуят първите писъци на хората.Жалко, че няма да вашите.

2

4321

преди 10 години

Е нали за да затвориш границата трябва да имаш държавническо поведение. Гърция би хикса на турската граница и това е. Ние обаче се наведохме отново. Типично по български - васалски.

1

Momo

преди 10 години

Аз не искам затваряне на границата, а недопускането на нелегално преминаващи през нея!Няма много смисъл да ги хващате вътре на наша територия и псоле да се чудим какво да ги правим, нали г-да?Искаме ефективна охрана на границата, а не разграден двор!