45

Солидарност

преди 10 години

Според хартата на ООН България е длъжна да осигурява на бежанците безплатн храна , добър подслон, образование и безплатна медицинска помощ.Това е Солидарност и Социална Политика.Също така трябва да се вземат впредвид религиозните особености и да им осигурим места за молитви.

44

Анонимен

преди 10 години

Помюсюлманчването на Европа започва след Втората св.война, с докарването на милиони турци в Германия и другите европейски страни.Антихристът унищожава Християнството и бялата раса именно чрез мюсюлманите.Когато мюсюлманите завладеят с тази негова помощ Европа и вече си мислят, че привилегията им ще бъде вечна, ги чака нов "подарък" от аллах - масово преселение на китайци насам...

43

onzi

преди 10 години

Плана е голям и се осъществява от много години. Гледайте по-обширно на нещата, драги ***. Стига само сте плюли по хора, които бягат, не защото нямат пари или искат по-добро социално осигуряване. Те бягат за да спасят своя и на семействата си живот. Те са просто един голям план за световно господство на определена маса от "хора", който влезе в действие още със създаването на ООН. Мислете, махнете капаците поне за малко.

42

onzi

преди 10 години

Плана на *** и техните кукли на конци действа. Тази емигрантска вълна има за цел да се дестабилизира Европа. Естествено процеса ще отнеме време, но като цяло целта е една - чрез бежанците да се насади "терористично" население, в една досега сравнително спокойна Европа. Чрез това "великите световни нации" сами ще си дадат причина впоследствие да инсценират няколко атентата тук-таме и да кажат - "Бежанската вълна доведе терористите в Европа, нова намеса от наша страна е необходима" ...

41

До Гурбетчия

преди 10 години

Като си гурбетчия значи вече си видял, че и в Европа не са по-добри. Нима немците искат турците? Нима датчаните искат арабите? Нима австрийците искат арабите? Нима англичаните харесват пакистанците? Не е ли истина, че арабите живеят в арабски квартали, някой, от които гета. Това е защото са "интегрирани" и приети от другите "хуманни" страни. Нали "хуманните" англичани не искат българи и румънци... така че да не говорим колкото другите са по-по-най, а ние непомагащи...

40

фройд

преди 10 години

Обрязания гурбетчия пак е тук! Не му се връзвайте. Мюсюлманите има дълбок психологически проблем следствие на обрязването. Представете си какви дълбоки психологически травми оставя в едно 6-7 годишно момченце ,някакъв миризли чичо -сюнетчия да му реже нещо от чурката. После цял живот комплекси и омраза.

39

Анонимен

преди 10 години

Православни брате ГРЪК, вие сте издигнали стена 5 метра, ама ИМАТЕ НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНИ ПОЛИТИЦИ, а ние имаме интернационални дупедавци и похамериканчени тикви! Иисус да ни е на помощ!

38

Анонимен

преди 10 години

ЧЕ,ТО ИМА ЛИ КАКВО ДА СЕ ЗАТВОРИ :D

37

Анонимен

преди 10 години

Арабите са най-неграмотната и нагла *** на света. Идват си с идиотската религия, размножават се като ***, живеят на социални помощи и не се интегрират никъде. Достатъчно живях в Европа за да се нагледам как в училищата протестират против спорт защото трябвало видите ли децата им да се заголват а не да ходят с чаршафите, протестират срещу празници защото в корана ги нямало и още хиляди подобни просташки безумия. Не ни трябват такива животни в БГ. Пропищяли са от тях в цяла Европа.

36

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

До времето на ЖивковБългария по времето на Живков изгони 1 000 000 Български турци , та Талибани ли тръгна да защитаваАМИ КВО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ БЪЛГАРИ ?! ПРОСТО НЕ СТЕ ХОРА !! НЕ Е ВИНОВЕН РЕЖИМА НА ЖИВКОВ ,БЪЛГАРИТЕ ПО ПРИНЦИП СА СИ ГАДНЯРИ ПО ПРИРОДА !

35

Анонимен

преди 10 години

В моето населено място има две къдъни, и двете въртят черни магии! Аре заминавайте за УСА!

34

syria

преди 10 години

Nie haresva evropa i bulgar. Iska golam mosk. Iska islam w bulgar.

33

Анонимен

преди 10 години

Сирийските християни са добре дошли, чалмалюги терористи последователи на лъжепророка НЕ, НЕ И НЕ! Ислямът е шейтанска религия, на черномагьосници и зверски убийци!

32

Анонимен

преди 10 години

FKB 0-0 SEV

31

времето на Живков

преди 10 години

България по времето на Живков изгони 1 000 000 Български турци , та Талибани ли тръгна да защитава

30

pinko

преди 10 години

До 28Че ще се отделят няколко милиона за бежанците,не е заплаха за сигурността-ти си пълен ***.Сигурно се стряскаше сам от идиотизма си.Това е хуманитарна трагедия,даваш ли си сметка?Нали уж искате Европа,ама май само когато ви изнася.

29

Анонимен

преди 10 години

до пинкоТургам го на макяти и ти увеличавам гените!

28

омраза-завист-злоба

преди 10 години

Българина така или иначе има проблем с другите по света , тоест различните които не са Българи , така ги науче Тодор Живков навремето , омраза-завист-злоба

27

Анонимен

преди 10 години

Аааа Криси, можем, МОЖЕМ! Тия дето въоръжават бунтовниците алкайди да си им берат грижата! А ти, ти си една кариеристка и нищо повече! ДГД!()

26

Анонимен

преди 10 години

Абре пу..о майна 10 000 бежанци на бедна България са не заплаха ,а гибел за националната сигурност.Онея ду..та от ЕС вместо си го местят в крачола ,да вземат те да им дават подслон ,вместо да сейрджиистват.