17

KeepWalking

преди 11 години

Хамстера най харесвания политик ,и БСП бие ГЕРБ.....Просто хамстере жалната ти майка....като дойдат избори...това ше ти кажа...Ше плащаш за всичките ти лъжи.....за всичките ти помии.....които направи...

16

Лъжи

преди 11 години

Червените ешалони щяха да открият 250000 работни места.Да съкратят ....ама броя на депотатите и придворния персионал.Там вървят нашите данъци.

15

KeepWalking

преди 11 години

Аз съм потресен,никога не съм виждал хора да правят всичко възможно да се затрият колкото се може повече....Защо обещавахте 250 хиляди работни места,какво стана с Белене? Пеевски,Бат Сали, областен управител Висаджия,зам-министър сикаджия!Нали щяхте да вдигате забраната за пушене?Миков алкохолика -председател на парламента...Доган в коалиция с Сидеров.Цялата държава вика ОСТАВКА две месеца подред,тея се правят че не виждат и си носят пенсионери и *** от селата с автобуси пред парламента!!!!

14

Богдан

преди 11 години

И какво толкова бяха събрали Виденов, Луканов, Кобурготски и Станишев, та го опапаха предишните за 4 години!? Тази е много нагла! Ама то в правителството на Олигарски все такива му бяха написани на листчето! Страшно надменна и отблъскваща жена, може би най-неприятната след серГЕЯ !

13

KeepWalking

преди 11 години

То има недостиг на всякакъв вид лекари,ама на всякакъв.....от всеки клас от всеки отрасъл на медицината.......и министъра ми говори че нямали да съкращават лекари....Боже опази...Заради едната овца оня ден починаха трима човека,да се прави на министър и да симулира работа и видиш ли не е направена отсечката от ГЕРБ а от нас....ся тая овца ми говори други глупости...Вчера ми ГАЛАП ми казват ,че Хамстера бил най харесвания политик,при условие че никога не е печелил избори...На къде вървим ????

12

KeepWalking

преди 11 години

Няма да има съкращения на лекари, увери Андреева Мухахахаха....*** ти *** ли си *** овца..Как може министър да се изразява като пълен ***,извинете....То няма кого да съкратиш бе ,овца...Всичките лекари ,които стават за нещо са отдавна в чужбина,отдавана още от преди 10-15 години....или в частни болници като Токуда.......Божее що за нелепо същество са сложили на тоя пост бе??

11

Рали1

преди 11 години

10000 са назначени само за 4 години и системата била тромава , пък имало незаети 700 работни места.Ами защо не си погледенете първо щатното разписание.От колко има нужда и,колко сте назначавали и не само за последните 4 години.

10

Анонимен

преди 11 години

до роро -на комунист не може се вярва- доказаха го през 23г. преход- след тяхно управление държавата е в пълнен батак - след Луканов, Виденов, Станишев- пълна лъжа са и обещанията за нови 250 000 работни места. На изборите всички трябва да гласуваме, защото *** и ДПС ни превзеха вече. Познайте новите *** партии с кого ще бъдат - разбира се с комунистите.

9

асдф

преди 11 години

съкращения ли? то няма кадри, те за съкращения говорят!

8

megi 55

преди 11 години

Коя администрация по точно ще съкратите искам да попитам като медицинско лице?Онази в държавните болници,която е сведена до санитарния минимум? Тази,от която трябва да започнете е в министерството и то не 10% а минимум 50%Как може такава наглост? Засрамете се поне малко и помислете за пациентите! Стига се правихте на "загрижени само на думи! Една преди вас-Мими Виткова ни докара тази "перфектна"система сега за да може още повече да се краде вие пък искате и второ здр.осигуряване!Това е наглост!

7

metyr i 60

преди 11 години

Нисък човек - големи проблеми. Висок човек - малки проблеми. Товачка, освен да създава проблеми и да лъже като велик болшевик, за друго става ли?

6

лекар

преди 11 години

Вместо да облекчат бумащината и да реформират системата - съкращашат защото е най-лесно, а кой ще поеме работата/писането/ на съкратените? и за какви пари?/щото ако е сгрешена и една буква- пари от НЗОК няма/ и най-накрая всички ще пищят - и лекарите и пациентие. Само онези дето търкат бюрата в МЗ и не са видели болен, ще си отчетат дейност!

5

П_Петров

преди 11 години

Лекарите сами ще избягат, няма нужда да се съкращават .

4

Лифтинг

преди 11 години

На тая тъпла мозъкът и се е бетонирал от ботокса.Оставка,бе,ведомствена любовнице!

3

Анонимен

преди 11 години

Те под реформа разбират само съкращаване, увеличаване на здравни осигуровки и пр. от сорта, а за качество на здравно обслужване и дума не става. Да не дава Бог човек да се разболее!

2

червени боклуци

преди 11 години

Па.а! Оставка!

1

Анонимен

преди 11 години

Аман от "реформатори" дето само правят съкращения. Тая е най прос*ата от всички министри в кабинета. Първо се прави реформата шма*ко а после се правят съкращенията.