41

anonymous

преди 10 години

Nie plashtame taksa investicii, te bi triabvalo da pokrivat tochno takiva nesha. Az jivea v Selo German. Tam po 3-4 puti na den spira toka na cialoto selo za po 10 min !!! Veche imame grumnali 3 ustroistva. Eto i otgovorite ot CHEZ : Бихме искали да Ви обърнем внимание, че съгласно чл. 46, ал. 4 от Общите условия на договорите за използване на електроразпределителните мрежи на ЧЕЗ Разпределение България АД, електроразпределителното предприятие не е задължено да изплаща обезщетения за вредите

40

до 'оня'

преди 10 години

Може би трябва да тръгнеш от 'движение на електроните' за да е всичко научно?

39

123

преди 10 години

Това са празни приказки нищо няма да се получи на практика! Докато го има безполезното и даже вредно ДКЕВР нищо не ще се промени!

38

Шoп

преди 10 години

Човека му обяснява, че тригодишен срок за оплакване от тока е лудост, но алкохолика Куюмджиев си знае неговото.

37

Оня

преди 10 години

До *** 39!160 волта е напрежение, а не ток! Това първо. Второ - би ли ми казал къде и в кой документ се посочва понятието "качествен ток" и какви са му параметрите? Когато не си в дадена материя не се прави на интересен и на знаещ.

36

Шoп

преди 10 години

Крайно време е да разберете, че монополисти в БГ няма, защото има ДКЕВР. това в момента е популистко извиване на ръцете на електрокомпаниите.

35

Качествен ток?

преди 10 години

За тези които се чудят какво е качествен ток и как се установява - вместо да наливат вода в мелницата на монополистите и Боко - да прочетат пост 27.

34

Даола

преди 10 години

Нека комисията проучи подробно как биват дащитавани гражданите в ЕС при подобни ситуции и да приложат същите законови правила у нас ! Едва ли гражданите на Париж ще чакат 10 дни поред нарушено снабдяване с електричество, за да получат компенсация - 3 дни най-много. Или цяла седмица превкючвания, които спират тока за 5 минути.

33

Оня

преди 10 години

Скоро не бях чел по смешно нещо...Какво е некачествен ток? А качествено напрежение? Как се доказва? А за некачествена вода мога ли да не плащам? Ами за некачествени пътища мога ли да не си купувам винетка? Нещо друго популистко да измислите????????

32

ЧЕЗ

преди 10 години

А к,во стана с таксата за включване Явор ефенди?Или само си дрънкаме за пенсионери и *** да викат колко си велик?

31

Knock

преди 10 години

Идея как ще докажеш, че тока е некачествен??? И то да го направиш КАЧЕСТВЕНО, че да хване дикиш пред *** монополисти????? Ай ше вий*** популистите скапани! ОСТАВКАААА!

30

$

преди 10 години

За сетен път се убеждавам че в БГ живеят много прости хора. Това са промени в закона, които са в полза на потребителите, но някои пак намират какви глупости да напишат. На МАСОВИТЕ протести през февруари, хората искаха точно такива мерки срещу монополистите. Сега когато нещо се случва пак няма угодия. Забравете за политическите си присрастия , и си гледайте собствените интереси.

29

Анонимен

преди 10 години

Идеята е прекрасна, но кой и как ще каже с какво качество е тока. От месеци борим ЧЕЗ заради проблеми с тока на работа, разпечатал съм им данните от UPS-а как за два месеца е имало над 600 прекъсвания, пада на напрежение и т.н, ония това не го приемат за доказателство, предполагам и в съда ще е така.

28

Скептик

преди 10 години

Кой по-точно ще се определя кое е "качествен" и кое "некачествен" ток? Как ще става това?

27

Анонимен

преди 10 години

До До 19е как не ви омръзна да повтаряте едно и също при всяка тема, при всеки проблем, какво е това късогледство, така доникъде няма да стигнем, освен че политиците ни използват, нищо друго не постигаме, дайте да вникнем в проблемите, оставете политиката, богоизбраните и без нас се оправят няма защо да им слугуваме

26

Алов

преди 10 години

Как да го проверяваме тока дали е качествен? Няма вкус и не мирише на развалено.

25

Ботев

преди 10 години

Сега ако си мислите че ще имате качествен ток - много се лъжете.Качество се постига с пазарни мерки. С конкуренция. Не с административни мерки. Комунистите с техните чугунени тикви не го разбират. Комунистите разбират (но наистина разбират) само три неща: да лъжат, да крадът и да правят пропаганда.В малките села, където няма качествен ток сега просто няма да има ток. Защото на монополиста ще му е по-изгодно да им го спре. Ще видите..

24

Праве 22!

преди 10 години

В много страни е така - електромерите просто не отчитат ако тока е извън параметрите.При мен (на село) като дойдат виладжийте през уикенда и пуснат котлончетата - става 160 волта! За какво да плащам? Все едно в магазина да ми резнат 700 грама месо и да искат да платя килограм!Може да се направи и не е трудно - но монополистите не им отърва!Момент още - да кажа Браво на правителството да може хейтърите да поплюят на воля и споменат с блага дума ББ че им дигал тока!

23

Деян

преди 10 години

Тази глупост ме подсеща за една гатанка: 'Какво е това, което пука, трака, пращи, трещи, дими, вибрира подскача, само в г*з не влиза? Отговора е - Руска машина за влизане в г*з'Кога ще раздават волтметрите, за да започнем да следим ЧЕЗ, дали ни доставят ток в нормите? Предлагам да се приеме същото и за Софийска вода (ВиК-тата) и за Топлофикациите. Уникални ***.

22

Анонимен

преди 10 години

Браво на управляващите!Вчера се грижиха за българите в "неравностойно положение" и обществените поръчки,после за военните-300 имота военни ще бъдат разпродадени(новите заменки),преди месец намалиха тока с 0.0001 лв.,днес и за некачествен ток заговориха.САМО ЧЕ НЕ ИМ ВЯРВАМ!Пак ще си плащам като поп за тока,тея 0.0001 лв. намаление въобще не ги усещам,нямам пари да си купя имот на военните и т.н.Но благодаря,че ми отворихте очите към Европа.