68

off

преди 11 години

какви са тия *** на снимките ?

67

гг

преди 11 години

Ами да се делим на шпицкоманди и шумкари, и да се мятаме

66

angelov99

преди 11 години

ФЕВРУАРСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ БЕШЕ ТОЛКОВА РЕВОЛЮЦИЯ КОЛКОТО ДОГАН ХИДРО ИНЖИНЕР А РЕВОЛЮЦИОНЕРИТЕ ПОЛОВИНАТА БЯХА С МАСКИ ЗАЩОТО БЯХА НА ТАБЛАТА ЗА ИЗДИРВАНИ ЛИЦА В РПУ И РДВР А КОНТРА РЕВОЛЮЦИОНЕРИТЕ ДНЕС СА С ДЕЦАТАСИ С ОТКРИТИ ЛИЦА И ДОБРОНАМЕРЕНИ .

65

Богдан

преди 11 години

Бисер Миланов, с прякор Петното, от Национално движение Свобода, предложил, ако правителството не може да предприеме адекватни мерки срещу платените протестиращи, да даде воля на нашите членове да използваме доброволни отряди, съвместно с органите на реда за разкриване и залавяне на всички тези организатори - КРАДЕЦА ВИКА "ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА" -ТОЧНО НА НЕГО И ШАМАРА ИМ ПЛАЩА СЛАВИ БИНЕВ!

64

Анонимен

преди 11 години

*** на Борисов и Прокопиев пръскат рядка диария. Айде взимайте, докато има, дано съберете некой лев за морето

63

Stealth

преди 11 години

Днес танцувам ПОСЛЕДНИЯ валсда си вземем сбогом, любима;ще те помня до сетния час,с теб танцувахме цяла година...БЛАГОДЕНСТВИЕ ти обещаи нали беше млада, свенлива,аз повярвах на тази ЛЪЖА -с нея ти беше много красива...ПОСЛЕДЕН валс... Сбогом, любима...Ще си спомням за теб дории под новото име......Да засвирим ПОСЛЕДНИЯ валсза НЕВЯРНАТА моя любимаи да помним до сетния часкак танцувахме цяла година...И да помним до сетния час че ПРОМЯНА... НЕ МОЖЕ да има...

62

asdf

преди 11 години

Няма по нагли *** от комунистите.В това число и тези двамата ,на снимката.Трябва да се отвори стадиона,да се натикат вътре,заедно с антуража си за да се възцари мир.другият изход е по 4-*** на стълб,да не пада стълба.

61

П_Петров

преди 11 години

Те това с инструктажа на медиите комунистите го знаят, като споменахме монополите, Гергов и Пеевски го прилагат на практика. Само че това не е демокрация, а комунистическа диктатура, която се доказа като недъгав и вреден социален инженеринг. Прости да управляват прости не доведе до нищо добро вече 70-години.Грубата държавна намеса в икономиката неминуемо води до тотален срив. Виденов след само една година удържане докара инфлация 305%, Орешарски и Станишев ще фалират НЕК,БЕХ и държавата само за 6 месеца. Ако и токава не избесим комунистите тази държава и народ нямат никакво бъдеще!

60

Анонимен

преди 11 години

Щом и тоя Петното е с тях си представете какви престъпници има в правителството

59

ексцесия каменова

преди 11 години

Червените абсцеси очакват това, което по прово, априорно, контекстно, експертизно и най - вече екзактно им се полага. Затова гледат да грабят като за световно. А двамата *** на снимката обсъждат как да разтурят седенките и после да се потулят някъде...

58

Анонимен

преди 11 години

Verno li sergei 6teli da go garmat kato lukanov ryskata mafiq

57

Анонимен

преди 11 години

Razkritiq kom faktor bg

56

Анонимен

преди 11 години

Robite na dogan sa ot balgariq

55

Анонимен

преди 11 години

I decata znaqt 4e sergei i dogan sa mafiqta na balgariq

54

срамота

преди 11 години

Освен от настоящето престъпно правителство, дошло на власт чрез манипулации, трябва да се срамуваме най-вече от тези, които го подкрепят - престъпници Петното/***, жени със съмнително поведение - Нина Гергова и една *** под пилоните, един малограмотен лилипут, защитаващ престъпници (Ванко1) - Мишо шамара/лайнара. Тези са позор за гордите българи. Септември е за вас.

53

аз-българина

преди 11 години

До добряк! Ти не си добряк,ти си ***! Или малко си чел,или си още ***,който не е сърбал попарите на тази ***.Не ме връщай назад във времето.Само погледни как живееш и виж "белите страни"на какво ниво са?Дано да имаш мозък в главата си и да разбереш,защо сме "тоалетната"на Емропа.

52

Анонимен

преди 11 години

Аз че дойдем с десетина с по неколко винкела сс вестници да не цапаме винкело. Мене ми не требе квартира у Софиу. Трън, Перник и Брезник че ви изкълчиме от тепане...

51

5f5

преди 11 години

До АнонименАбе той мачка ,само че и ти си при смачканите,но не можеш да го разбереш!!!

50

Анонимен

преди 11 години

Алоо, *** на Борисов! Като ви канят на диалог, общувайте! Стига само с голи призиви за оставка. Така показвате, че сте платени!!

49

Анонимен

преди 11 години

Тия, които свалиха Бойко бяха СТОТИЦИ ХИЛЯДИ отчаяни,доведени до ръба на оцеляването Българи ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА !!!! Ментета са тези 2-3 хиляди ***,които в последните два месеца се разхождат по площадите в София ,с благосклонното съучастие на Фандъкова и спонсорството на "Отворено общество" и мафиотската групировка около Прокопиев и Бориславова. И с цялото си нахалство тези платени народоотстъпници претендират ,че те били "елитът на нацията" ! Боже опази нацията ,ако това е елитът й !!!!