83

Ясен

преди 10 години

Орешарски, довърши си работата! Довърши ни нас, работещите, данъкоплатците. Довърши ни, че много обичаме да ни бие полицията, на която ние плащаме заплатите, да ни се присмивате вие, "народните представители", с лицемерните си мазни усмивчици, да ни смачква бюрокрацията по всички държавни институции, да товарите с още повече таксичики, данъчета, комисиони и др. благинки. Само се чудя, като отидем и ние в чужбина, откъде ще вземете пари за пенсии, социални помощи и безплатни кебапчета на Бузлуджа

82

фенка- бабаПенка

преди 10 години

Орешарски най го обича арния момък Мишо Шамара. Ама много го люби. Ето, на, сега го гледам по Канал 3 и пак туй рече. Днес ша доди на пилоните на НДК-ту под ръка с Орешарски и ща заформим с наборките от Бузлуджа не контрапротест, а туй новото (как му беше името) а, май му викат гей-парад! И ша тръгним по паветата чак до 4-ти километър, а който от наборите оцелее- добре, който не- нищо, ша остава по пътя... Щото ние сме на всеки километър и така до края на света! Или поне до края на България!...

81

эллл бэнди

преди 10 години

Като гледам възрастта на протестиращите и интелектуалният им заряд изразен от живия класик на Социалистическата култура,темела на левите отвсякъде интелектуалци,духовният им учител Шамара,ведро спокоиствие ме обзема за бъдещето на държавата.Сполуката ни е гарантирана,тя е в края на мандата на бившия гаден СДС-р ,но прогледнал ляв политик Орешарски-.СПОЛУКА,ВЕЧНА ДРУЖБА,

80

Ехчо

преди 10 години

Казват, че подписите са на едни и същи баби и дядовци, защото на следващия ден не помнели, че вече са се подписали. Да са живи и здрави. Сакън само, че не разбраха,, че кабинетът не снася пари всяка вечер като кокошките на село. Не разбраха, че техните пари ги изкарват младите, които работят. И не желаят да живеят в "тяхната", а в нашата България.

79

ivo.borisov.79

преди 10 години

Bokluci mrusni dolni nagli, samo boi zaslujavat.

78

Анонимен

преди 10 години

В ЕДНА ТЕТРАДКА МОГАТ ДА СЕ ПОБЕРАТ ОКОЛО 300 ПОДПИСА ,ЗНАЧИ 100 000 ТЕТРАДКИ СА 300 000 ПОДПИСА ,КОЙ ФИНАНСИРА? ,КЪДЕ СЕ СКЛАДИРАТ ,ТА ТОВА СИ Е ОБЕМ КОЛКОТО ДВЕ СТАИ ...ГЛУПОСТИ КОЛКОТО ИСКАШ ,ИМАТ 300 000 ПОДРЪЖНИЦИ , А НА НДК САМО СТО ЧОВЕКА ,РОДНИНИТЕ Н А ПРАВИТЕЛСТВОТО

77

KK

преди 10 години

Абе хора, вече е 21 век 2013 година и просто не е нормално да ни управляват комунисти.Работя в западна фирма дваме работа на 120 човека и собственика сериозно се замисля да затвори и да се изнесе от България. Мнението се споделя и от други запдани инвеститори на малки и средни фирми. Плащаме всички заплати официални и всички данъци средната заплата е над 1000лв, но собственика казва че не е инвестирал тука да става заложник на руски интереси.

76

Анонимен

преди 10 години

За едно съм сигурен : Комунисти вече няма ! Всички са богати демократи!

75

Анонимен

преди 10 години

Ако се подписват под: "Искате ли кремвирши като от преди 30 години" сигурно ще съберат над 6 милиона.Ако помните референдума за Белене как беше извъртян въпроса: "Да се развива ли ядрената енергетика в България като построим АЕЦ Белене". Така ще ни развие, че не може да се завием после.

74

пет

преди 10 години

Държавата на зомбитата

73

аа

преди 10 години

Заразно зло!Комунистически сериал!

72

Анонимен

преди 10 години

Интересно в тая жега дали ще намерят поне 28 пенсионери, които да носят кутиите? Че сигурно половината от привържениците им ще откажат да дойдат, че вдигат кръвното заради жегата. Боже, Боже! Чак ми е мъчно за горките пенсии! Намалиха им тока с 1 (!) лев и те вече говорят колко много направил Орехчо за тях!

71

M.D

преди 10 години

До до 51Първо бизнеса ми е в интернет и касов апарат нямам, второ си плащам данъците и трето все ми е тая кой ще е на власт стига да не е тоя пожарникар

70

искрен

преди 10 години

Този човек /Орешарски/ обИча само себе си и властта. Спомнете си от къде тръгна и защо бе изхвърлен от СДС. Но по-страшно е друго, че се срещна с още по опасен ненормалник какъвто е Станишев. Той обеча същото което обича и Орешарскил Дори по лошо - той се мисли за месия. Той ще освобождава България от ГЕРБ. А, че я набутва в ръцете на Русия - това за него не е толкова важно. Пък и в края на краищата тя е негова родина. Тези двамата са опасни за обществото и държавата ит рябва незабавно..

69

антикомунист

преди 10 години

Тия пенсии не хванат да си гледат старините и да дадат път на младите, а само се пречкат и спират развитието на България !

68

Гражданин

преди 10 години

Хващам се на бас, на каквото искате, че няма подписки с 260 и 370 хиляди подписа :) :) :) На каквото искате ! Комунистите са ПАТОЛОГИЧНИ лъжци ! И Бойко лъжеше непрекъснато, но тези го слагат в малкия си джоб :)

67

ИИИ

преди 10 години

Който не се учи от историята, историята се повтаря.....На 4 ноември 1993 година правителството на СДС е свалено и ДПС с подкрепата на БСП, поставят начело на България кабинета на Беров, който е контролиран изцяло от Ахмед Доган.

66

Анонимен

преди 10 години

Тези 260 000 подписа са на кандидатите за 250 000 нови работни места.

65

Нина

преди 10 години

До M.DОткакто БСП са на власт бизнеса ти върви ли?????Натрупа ли парички???? Що са безмозъчен тип трябва да си, за да си дадеш гласа за някой, който не те кефи, за да не е друг, който не те кефи????С такова мислене никога и бизнес и каквото и да е няма да е нормално в тая държава.......

64

Анонимен

преди 10 години

Тия дъртите си мислят, че Тодор Живков сега ще стане от гроба и ще заживеят както преди 50 години. Добре ли ви беше тогава, вашта майка?