93

titoti

преди 11 години

Изразявам ОТВРАЩЕНИЕТО си от такива типове като Бойко Борисов.Как може да се кълнеш във вярност към БКП и сега, виждате ли, АЗ ги хуля и мразя.Член на мафиотските структури, сега ще ми бръщолеви против престъпността.Ама и другарчето му Сергейчо не лъже - оръфаха българина до кокал.Голям театър разиграват другарите от БКП.Такива като тях трябва с камъни да ги посрещаме и изпращаме.Мошеници.

92

диян кукуто

преди 11 години

хората ходят на работа да работят ти като някой бей смучкаш пари ти ахмед доган ще задминаваш а

91

R2

преди 11 години

Изключително глупав човек.

90

Леда Христова

преди 11 години

Това ми е най-противния политик.Човек с тъмно минало и 2 пръста чело.Това да назначиш човек прокурист от EVN за министър или пък за шеф на ДКВР без диплома и след това да потвърдиш,че монополите са виновни ,не е в причината от 2-та пръста чело.Какво да кажем за министрите които ги намираше на кръстовищата?Не подкрепям Станишев, но този ми е най-противния.Нигога повече ГЕРБ.

89

*/*

преди 11 години

Га яде кифтаци ни рва а ?Тоз кат член на БСП(пардон БКП)...защотот никой не вярва ,че е възможно да си пожарникар,ченге и лична охрана на бай Тошо без да си комунист,сега седнал акъл да дава.

88

Анонимен

преди 11 години

Луд ,умора няма .Обикновенно на тях се обяснява по няколко пъти и пак нищо не са разбрали

87

Смях

преди 11 години

Борисов разсъждава...А който мисли, че не е смешно...нека неговото дете да разсъждава..като Борисов....

86

Анонимен

преди 11 години

Какъв имидж сте градили вие бе, самозванци недоучили?? Досъсипахте страната за отрицателно време и си уредихте ваши протежета навсякъде, че да можете да си безчинствате на воля!!! Пожарникари и мутри ще градят имидж, леле майко!! И да си тръгне това правителство, да не мислите, че вас ще избереме пак?!?

85

арес

преди 11 години

това правителство съм го назначил умишлено

84

Анонимен

преди 11 години

Нов, невиждан екшън се разигра на извънредната пресконференция на БСП, когато журналистката от радио К2 Илиана Беновска кресна на червения лидер: "Станишев! Гледай ме в очите!".Самият Станишев доста се стресна, защото нещо се беше замечтал и този крясък насилствено го върна в горчивата реалност."Взехте ли 3-4 милиарда лева от банката на ДПС - КТБ, за да подкрепите кандидатурата на Делян Пеевски за шеф на ДАНС?", атакува Беновска.///////////////

83

Анонимен

преди 11 години

Беновска направо разнищи Станишев , че първите стъпки на кабинета Орешарски и парламентът били да решат горещите финансови проблеми на хората. "И как ги решихте? Като първата ви работа беше да промените закона за МВР - за да извадите ДАНС оттам. А втората ви работа - да прекроите закона за ДАНС така, че на практика да го напишете специално за Делян Пеевски. Така ли решавате вие горещите, належащи и жестоки финансови проблеми на хората?", натисна здраво Беновска, а Сергей Станишев се опули в най-буквалния смисъл загуби говор и картина.

82

Анонимен

преди 11 години

Соломон Леви изкла и изгори над 14 000 мирни граждани по улиците, къщите и черквите на Ески Заара (днешна Стара Загора) през Руско-турската война. И верен на древните принципи на истинската си вяра изпрати 10 000 деца, моми и юноши в Истанбул за робска продажба.Соломон Леви Явиш е цариградско дьонме - ислямизиран евреин, европейски възпитаник, бивш професор по литература от Парижката сорбона, масон, който остава печално известен на българското общество с артистичния си псевдоним СЮЛЕЙМАН ПАША.

81

Възмутен

преди 11 години

С какви очи се обаждаш бе, *** ***! Ти, който узурпира цялата държава с мафиотската си клика! Ти, който докара целия народ до просешка тояга! Ти и твоите безропотни лакеи, които съсипвахте животи, цели семейства с публични унижения и скалъпени обвинения! Ти, който уби и минималната частна инициатива! Ти, който освен да се оправдаваш с предишните и да режеш ленти, биейки се в гърдите колко си велик, нищо положително не сътвори! Сретан Йосич за теб, *** нещастна!!!

80

ХА ХА

преди 11 години

Баш комуниста взел да плюе другите крадци .Дайте му властта да покани пак онова американско *** Дянков,да завърши плана ,жив българин да не остане.Бойко е американска *** и не мислете,че даже и да иска може да направи нещо за българите.

79

ВИНЕТУ

преди 11 години

Този излезе изключително долен тип,такъв интригант и манипулатор рядко се среща.

78

муспи

преди 11 години

Бойко, искам да се гушкаме - Станишката.

77

niki tesla

преди 11 години

До bariera_61А Бойко и Цветелина?!Аз познавам много хора с дребен бизнес,които не се страхуваха от нови начинания до 2011-та,а иначе държавата винаги правила нещата по-трудни за тях и особено през мандата на ГЕРБ,не,че при другите няма близки фирми и връзкари,но пак имаше няакви пари в обръщение за малките.Не всеки ,които се пробва на уж свободния пазар е комунист,при всяка власт има кръгове,не слагай ореоли на някои

76

niki tesla

преди 11 години

До bariera_61Не е толкова елементарно,риска е голям,има защити и с лихвите,не разбираш достатъчно,повече е злобата и завистта ти.Да мачкаме предприемчивите като през позледните години ли?!Далавери има по целия свят,политиката на САЩ е пример за подлостта на големите капиталисти,но ние сме твърде малки да се противопоставяме на тези игри,не вярвайте сляпо,логиката е спасението,факти и правилен анализ

75

niki tesla

преди 11 години

До bariera_61Аз лично се моля за хиперинфлация,защото си купих жилище с кредит и имам буксуващ бизнес с кредити,но няма да ме огрее дори и при това правитество ;-)))Моля се само за възстановяване на моралните ценности и за това децата ми да живеят в нормална среда,а това няма кой да го постигне наясно съм,дори и вездесъщия БойкоАйде лека!

74

niki tesla

преди 11 години

С тези глобални кризи какво мислите се случва?!