449

Анонимен

преди 10 години

До българка800000+1000=1000000000.Добре смяташ .

448

basiprostotiata

преди 10 години

Stanishev, 4 neshta ot tebe iskam samo:* Stani!* Mirno!* Krygom!* Begom-marsh!

447

Popai9

преди 10 години

Достатъчно сме писали.Говедата ясно казаха, че нямат намерение да подават оставка.За нещастие, явно трябва да умират хора и наистина ще стане както в Румъния при свалането на техния Тодор Живков.

446

1

преди 10 години

кого обслужва Станишеф, пита се протестът

445

Всезанйко

преди 10 години

Хей мишок, ако не си разбрал до сега да ти кажа: Тези протести обслужват единствено и изцяло БЪЛГАРСКИЯ НАРОД и ти нямаш повече работа тук. Измитай се!!!

444

megi 55

преди 10 години

до ВСИЧКИ ИНТЕЛИГЕНТНИ И ЗДРАВОМИСЛЕЩИ ХОРА ТУК! Не се опитвайте да обяснявате на Анонимния ,който пише навсякъде без да има нещо общо с темата тъй като той е платен комунистически продажник! Сега на тези утре на други!Той е от платените комунистически провокатори,които протестираха февруари и докараха по най нечестния начин в историята ни на изборите това правителство! Разпознаваем е както и много други.Не може да провокира на тези протести-ще бъде линчуван!Затова стои тук и пише по нареждане!

443

Adela

преди 10 години

Хамстера не може да подаде оставка, дори и да иска. Първо свалиха правителството на ГЕРБ, а после организираха медийната истерия с която съсела дойде на власт.Но г-да олигарсите похарчиха няколко стотин милиона за свалянето на Бойко.И сега си ги искат с лихвите.Точно затова бюджета се натоварва с 1,5 милиарда допълнителни харчове.Тези пари ще отидат директно в джоба на олигарсите или със станишев е свършено.Така че не очаквайте оставка.Турци и комунисти се ринат с булдозер

442

emil

преди 10 години

stanishko--mishko jorata ne vi iskami varvete na maynata si 4ervena mujall.

441

Плуж Еко

преди 10 години

Станишев е обладан от някакви демони с образа на Бойко Борисов. Вместо само Борисов да му се привижда и денем и нощем, е време да се замисли как ще изчисти имиджа на кръжока БСП/ДПС, защото не само децата разбраха какво представляват, а вече и цяла Европа. Или си мисли че хората ще забравят бързо и ще ги заобичат безгранично. Баси откачалката! Трябва наистина да му се помогне медицински на това мекотело.

440

Анонимен

преди 10 години

До АнонименКоментарът ти не е адекватен на написаното от мен. Просто не искам този дълг, тези пари могат да се набавят с по-евфективна събираемост и с по-малко крадене... А, Станишев и компания са алчни наведени *** и обслужват всичко друго, но не и бг интерес!

439

просто аз

преди 10 години

До Анонимен 483Първо да ти кажа, че не съм от София и второ, не е нужно, а и няма как всички да са на площада. Трето, с тази подписка можеш само да си обършеш г.за. Преди два дни един чичка се опита да ме излъже да се подпиша, за разлика от теб аз с очите си видях, как лъжат старите хора да се подписват без да знаят какво всъщност подписват.

438

Анонимен

преди 10 години

До румиТе нали новите избори ще са ни пък безплатни и всичко необходимо ще ни падне от небето

437

руми

преди 10 години

До АнонименМи тогава срещу подписите да ви зачислим пропорционална част от 1 000 000 000 дълг и се оправяте... ние не искаме да го плаюаме! Душици малки...

436

руми

преди 10 години

А бе... ходи си там да те обслужва Вигенин и изчезни!

435

Анонимен

преди 10 години

До просто азKollko golqma chast? Nekolcina lumpena koito nqmat druga rabota i samo digat shum v Sofiq vmesto da ostavqt pravitelstovoto da si vurshi rabotata :D nestavai smeshen. Kolko ste v Sofiq? A kolko podpisa v podkrepa na pravitelstvoto se sabraha.

434

rothmann

преди 10 години

И мен ме обслужва протеста. Правя милиарди от него :) хахаххахахСтанишко не разбираш ли, че хората не Ви щ'ът мазните и коумпирани мутри в НС.

433

Аз

преди 10 години

Мен обслужват! Оставка!

432

просто аз

преди 10 години

До Анонимен 473Крайно време е да разберете, че по-голямата част от народа НЕ иска това правителство. Да приемат читав изборен закон и да се махат!

431

Анонимен

преди 10 години

По важност има един по важен и основен въпрос,а той е ,кого обслужва правителството.Българските граждани са поставени в тотално унижение от политици,институции и всякакви проформи качили се от земята на хасъра.Така,че причини за протести има хиляди.Причини да стоим вкъщи и да си кютаме-няма

430

bg

преди 10 години

Никой ли не разбра, че проблемите ги прави незаконната партия дпс като предлага хора и закони, с които се опитва да ни ислямизира , да заграбва българска територия и да си оправя икономически фирмите си.Кога най-после някой политик или медия ще каже публично това ?!