42

Анонимен

преди 10 години

Глупости! Точно имунитетът им гарантира, че не могат да бъдат задържани! Могат да ги задържат до установяване на самоличността им и след това по закон трябва да ги освободят, освен ако същевременно не е паднал имунитетът им. При известни политици, като Сидеров това няма как да стане.Дори и убийство да извърши пред полицаи, могат да му отнемат оръжието и да чакат евентуално сваляне на имунитета.

41

удри

преди 10 години

АТАКА беше създадена да спре рекета на Доган към Българският народ.Но кой ще повярва че патриота Сидеров ще се наведе.За това ще получи ритник на изборите

40

удри

преди 10 години

Страх ли ви е от Цецо а?

39

Х

преди 10 години

ЦАЦАРОВ ЩЕ ИЗДАДЕ ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТУВАНЕ НА СИДЕРОВ, НО ТРЯБВА ДА ИСКА РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ДОГАН.

38

Zdr

преди 10 години

"...Мисля си, че Волен Сидеров много добре знае каква е неговата грешка, заяви още Цацаров...". А аз мисля, че вие се правите , че незнате какви са ви ЗАДЪЛЖЕНИЯТА !

37

защо

преди 10 години

Хора защо е тази злоба.Толкова ли ниско сме паднали,че не можем да разберем истината от лъжата,доброто от злото,да различим лицето на честния човек от това на лъжеца.И стига с тия партийни пристрастия -всички сме потърпевши и ако не го разберето по скоро,още дълго ще сме на тоя хал.А тия нагаждачите,които протестират защото ще се промени тяхното статукво,ако дойдат другите -разберете те мислят само за себе си и собствените си доходи дарени щедро от господарите им - ще ви излъжат

36

Анонимен

преди 10 години

ама как бързо започна да ви липсва полицейщинката на бойко и цецо,бюргерчета народе!!

35

Анонимен

преди 10 години

Тук някои коментиращи, поради своята ентилигентност, не могат да разберат не само какво казва прокурора, но дори значението на думите.Но това е обяснимо. В света на Цецко, Боко, фидераските филията с мас и Винету са върхът на мисленето, културата и възпитанието.

34

Рудолф Хес

преди 10 години

Я се пробвай, да ми сложиш още един път ограничения. Хах.

33

Анонимен

преди 10 години

Цацаров,стой и чакай на някой съвсем да му прикипи и да начупи манерката на Сидероглу-или може би това ти е целта

32

gogo

преди 10 години

Когато прокуратурата не работеше никой с морал не се обаждаше.Сега когато започна да работи както трябва по закон хората с ,,морал" започнаха да се тревожат.

31

Анонимен

преди 10 години

Бе тоя кво се прави на ударен...На никой не му пука дали Волен е с имунитет или не. С искането за "сваляне на имунитета" му се целеше да му се повдигнат обвинения за всички тъпотии, които каза и направи през последните седмици. Вече съм сигурен, че Волен не е за лудница... Той е си е за затвора, при това при най-строг режим!

30

Аврам

преди 10 години

Как си по дяволите "парламентът сам контролира правилата на работата си." Каква е тази автономна и независима "божествена" институция, с аура на непогрешимост!? Егати "демокрацията" безконтролна! Нямат страх от нищо, защото нищо не им се е случвало, това е истината! Няма случило се нещо, което да им държи влага така, че да имат обица на ухото! Нагли и ухилени!

29

михаил

преди 10 години

може да бъде арестуван, колкото ти можеш да отслабнеш!

28

49!

преди 10 години

Разликата между Цацаров и Пеевски са 2кг.

27

teo

преди 10 години

ЦАЦАРОВ, ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОКАЗА, ЧЕ ИЗПЪЛНЯВАШ ПОРЪЧКИ! ТВОЯТ ПРЕДШЕСТВЕНИК МНОГО ПО-ХИТРО НЕ ПОКАЗВАШЕ , ЧЕ ЗАЩИТАВА ЧЕРВЕНО-ТУРСКИТЕ МАФИОТИ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБЕ! СРАМ ЗА НАШАТА ПРОКУРАТУРА! КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА НАПРАВИ СИДЕРОГЛУ, ЧЕ ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН, ЗАТОВА МУ СВАЛИ ИМУНИТЕТА И ПОКАЖИ, ЧЕ СИ ПРОКУРОР НА БЪЛГАРИЯ, А НЕ НА БСП-ДПС-АТАКА!!! ТАКА И ЩЕ СВАЛИШ НЯКОЙ КИЛОГРАМ!!!

26

эллл бэнди

преди 10 години

Продънихте ни ушите за злоупотребите на Боко и Цвинокио,повдигнатите обвинения говорят ,че са по невинни и от ангелчета небесни.Сега какво ще ги осъждаме ли или паметници ще им правиме.

25

Денислав

преди 10 години

Този се събуди, сам ли се самосезира или имаше нужда от помощ. Цитат:"Волен Сидеров извърши хулиганска проява" - щом използва глагола "извърши", да разбирам ли, че не носи отговорност за това което е "извършил" до момента. Тоест, това което е направил до момента, няма да се наказва, но ако направи още нещо - може и да се накаже.

24

Анонимен

преди 10 години

Мачкай Цаца!

23

С вчерашното "екзотично" (хаха) обвинение срещу Цветанов, тоя шишко тотално се самоокарикатури. Пълен смех, докато не загърмят калашници по улиците, тия все ще си играят на стражари и апаши.