111

damata

преди 10 години

А бе що тия двамата престъпници се разхождат още на свобода , досега ЦЦ и бб трябваше да търкат наровете в Софийския затвор?

110

бай Петко

преди 10 години

Айде бе, тоя търси арапи с бели бради. Цецо, толкова си смутен, че не знаеш как да лъжеш, ами недей подвежда и адвоката си. Пука му на него и недей да се пазариш като амбулантен търговец за полицейското си досие, нещо което си подписал и ти. С твоите камъни по твоята глава. Ами като си *** признай си бе, не като Иван Костов отказа, когато цял президент Петър Стоянов му се примоли. Какво чакаш, бойко ли да ти се моли, или и неговия гръб пазиш? Рано или късно ще пропеете взаимно... Запомни !!!

109

бай Тъпчо

преди 10 години

Абе Цецко,момче младо,ти не знайш ли,че който сий навирил главата нагоре и се ша са намери некой му я тика надоле бе...ми то и ти така прайше,па и преди тебе другите-също,ми то се от един дол дренки сте бе...ама виж сега,ич да ти не дреме,щото нивгаж на никой министер нищо не са напрайли,та и на теб нема ти сторят бе...ама ти имаш още да учиш щото ония вяк и нящо са учили па ти си още в трето оделение де-ша им свикнеш и другият път направо в десетката ша ги лумкаш-ама ела та ти похортувам малко

108

nedjlko.grozev

преди 10 години

Така е "казал"адвокатът на цв.цв.,защото така му ярадисква,но какво е официалното второ обвинение?Когато се разбере - какви ли ще са коментарите?!

107

2013

преди 10 години

Този няма нужда да бъде обвиняван, достатъчно е само да се погледне престъпната и гнусна физиономия, с която Господ го е наказал. А този менков, дето си го менкат в мутренското им съсловие, не можа ли да измисли още по-смешно обвинение. Тъй де. толкова много цуцка от Мафиозо, да се понапъне още малко.

106

СЕГА

преди 10 години

СЕГА ТРЯБВА ДА СЕ ИСКА ОСТАВКАТА НА ДЕБЕЛАКА ЦАЦАРОВ ,ТОЙ ИЗПЪЛНЯВА ЗАПОВЕДИТЕНА ДЕБЕЛАКА ПЕЕВСКИ----ЦАЦАРОВ ВЪН ,ВЪН ДЕБЕЛ ПЪН

105

Анонимен

преди 10 години

Колко мъка има по този свят, боже! Тези от "правораздаването" се оляхя! Някой разбра ли чии бяха костинбродските бюлетини? Някой знае ли какво значи подслушване по времето на процъфтяващия комунизъм? И дано никога да не узнае! Адвокатът защитавал Галеви?! Това му е работата, ако някой не знае!

104

Анонимен

преди 10 години

Пълни безумия. Второто е по зле и от първото обвинение, а двете при това си противоречат. Първото, че бил създал условия някой нещо си да бил бил подслушал. Второто не позволил подслушване за дребни кражби.....Ако ще го съдят - да го съдят за контрабандата на цигари, защото това е "бизнеса" на ББ и ЦЦ. Всичко друго е пълна глупост.

103

леле

преди 10 години

Само едно се чудя, в Европа ще се смеят ли или ще плачат, като разберат за смешното обвинение. Излагаме се пред света ей, ако е виновен да го обвиняват с нещо сериозно.

102

политолог

преди 10 години

Просто човек се чуди къде живее в Европа или в Африка. Извън политическите пристрастия Цветанов е човек и не може с такава злоба и настървение да се чуди Соте Цацаров какво обвинение да измисли. Имат комунистите-социалисти да си отмъщават. Добре а как могат да бъдат сигурни, че и на тях и на Гл. прокурор няма да им се случи същото. Това просто не е прокуратура , а наказателен отряд от партизани. Бог забавя, но не забравя г-н Цацаров.

101

TARABATA

преди 10 години

Народе събуди се! Да свалим новата шефка на НЗОК Румяна Тодорова - сестра на Илияна Йотова от БСП, евродепутатка! Това е поредното шуробаджанашко назначение от БСП! Утре с лозунги против Румяна Тодорова! Аман от комунисти в *** България!

100

ВВС

преди 10 години

Някои съфорумници ''умеят'' само да ''плюят,храчат''и демонизират Цветанов,без да могат да аргументират позицията си! Очевадно е че,повдигнатите обвинения от прокуратурата са несъстоятелни и обслужват интересите на олигархията!Жалкото е че,главния прокурор се ''използува'' за разчистване на лични сметки.

99

Анонимен

преди 10 години

Това обвинение Цв. получава по дело, което се води срещу Флоров уж, че взел подкуп в дойче марки през 98г.. Флоров до днес няма повдигнато обвинение, а за Цв. вече е подготвен и обвинителен акт. Според правилата на НПК, ако няма връзка между делата, това за Флоров трябва да бъде отделено, което става с Постановление на прокурор, а то може да се обжалва, тогава какви са тези 20 дена, които Цацаров изрече и как така Цв. е и свидетел по същото дело, но срещу Флоров. Това са недопустими неща.

98

СЯД

преди 10 години

БУТАМЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО И СЪС СЛЕДВАЩИЯ ПРОТЕСТ БУТАМЕ И ПЕЕВСКОТО ИЗЧАДИЕ.....ЦАЦАРОВ !!!

97

x2x3x

преди 10 години

Шенген ще го гледаме през крив макарон. С такава съдебна система, подвластна на ДС и БКП, това в случая е последната нагла подигравка с всички! Тези от Първомайци са баси коравите бандити.

96

5f5

преди 10 години

Това е наказателна операция-та нали Цацаров подписа специалните разузнавателни средства -подслушванията по делото на бившия министър на отбраната Цонев.....

95

Анонимен

преди 10 години

Вече на цял свят му стана ясно, че България от 1/4 век се владее и управлява от КГБ посредтсвом БСП и ДПС, понастоящем в лицето на Доган и Станишев...

94

ОМОНИМА

преди 10 години

МРАЗЯ ГЕРБ ОТ ЦЕЦКО МИ СЕ ПОВДИГА А КАТО ВИДЯ ББ НАПРАВО ПРЕВКЛЮЧВАМ НА ДРУГ КАНАЛ НА ВСЕКИМУ-ЗАСЛУЖЕНОТО ГОСПОД ЩЕ ГИ СЪДИ!

93

ранчо

преди 10 години

Граждани, четете точно информацията. Повдига се обвинение за отказ да се подслушва бившия директор на ГДБОП във Велико Търново. Адвокатът му го извърта за някакви пързалки на детски кът. Имало е данни, че Орлин Тодоров има нерегламентирани контакти и е забъркан в далавери. Затова е искано подслушването му. Цветанов не е разрешил, тъй като е негов човек.

92

Анонимен

преди 10 години

Обвиненията срещу Цв. са правен абсурд. Ако нещо е направил нека да бъде обвинен с правилните обвинения. Даже за кражба на кокошка разследването се води по два месеца, заради трудното събиране на доказателства по тъпия НПК, а тук за сериозни деяния по почти мъртви текстове на НК Цв. получава обвинения като на поточната линия. Дори Цацаров обяви и дата на обвинителния акт, който по мои сметки тези дни трябва да се внесе, ей тъй без да се види ще има възражения на защитата! Това е много странно!