307

Анонимен

преди 10 години

Борисов по време на радиационият дъжд ядеше череши и марули затова порастнамалко повече ама радияцията не му действа много само като минава покрай телевизоритеи се чупят самички!Един приятел си хвърли телевизора като видя Борисов вътре внеговият телевизор!

306

Анонимен

преди 10 години

НОВ ПРЕЗИДЕНТ!ПРЕЗИДЕНТА Е ПОБЪРКАН ЕКСТРЕМИСТ!

305

Бариерестия

преди 10 години

Ало бариерата, ти на психиатър бил ли си?

304

БСП

преди 10 години

Тръгнали да ни плашат с манифестация! Ох колко ни е страх! хахахахахахххаахахахх

303

Агент Дунав

преди 10 години

На въпроса агент "Буда" отговори:-не християнин съмВ град Буда и Пеща от другата страна на реката също са християни!Агенти на ДС се търсят в Будапеща.Будали!

302

Анонимен

преди 10 години

До Обществеността Уважаеми Дами и господа,ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД в лицето на собствениците на дружеството, се запозна с излязло в медиите днес намерение, да се закупи Клубът, което бе заявено от господин Александър Тодоров. Изразяваме своето задоволство, че освен нас, и други личности обичащи ЦСКА, искат да помогнат в този кризисен период. Подчертаваме своята готовност да предоставим акциите на дружеството на посочените, като група бизнесмени, абсолютно безвъзмездно. За целта уведомяваме уважаемите кандидат-купувачи, че вратите на Клуба са отворени за тях. Ние ще ги

301

are_kulata

преди 10 години

Февруарските протести прокараха разделителния м/у народа и политико-олигархичната мафия на всички управления.Днешните прокараха такава м/у обикновените хора, тези на улицата били ''ентелигентните,усмихнатитем, които имат деца''другите са грозните, тъпите и стерилните.Пфу, да ви *** в *** безподобни...

300

ДЮДЮ

преди 10 години

Ей го днеска протеста..."3000"...:)85.14.28.164/d/images/slideshows/0000043904-middle.jpgНека са 3000, ако на някой му е "добре" да си зарови главата в пясъка за да бъде опънат ритуално - то на много не им се иска да е така и ще го променят. Докато платените писачи наоколо изкарват за биричка. Въпросът е, че след това - ще им излезне бирата през нослето...ама под формата на пяна! :)

299

АГЕНТ ДУНАВ

преди 10 години

Будали!Агент Буда-Пеща!Агент Пеща вика Буда?Агент Пеща не е разкрит до сега!Будали!Буда-Пеща!

298

ДЮДЮ

преди 10 години

Викам е време, платените писачи да стягат куфарите към Анадоля...защото ще бъдете разкъсани с голи ръце нейде след време. :) Аз като гражданин на тази Република ненавиждам немощни душички, които за 20 кинта на ден са способни да пишат глупости, да дубират акаунти, да се правят на шутове и пажове на този или онзи - с една цел - да заблуждават. Ще дойде Видов ден...

297

фазан

преди 10 години

Колкото и да се напиняте другари от герб, на всичките ми познати им е ясно какви долни комунистически *** сте, с бсп една игра играете и само си подавате топката, мафиоти нйедни!

296

ДЮДЮ

преди 10 години

До истинската бариера! Не им се давай!:) Ако трябва си смени ника с нещо, което не могат да "дублират", но не им се давай! Друго не могат. Камък връз камък не могат да сложат - могат само да сеят объркване. Но и това вече не минава. :) И ги е яд. "кошмара", ако го помниш - газ пикае, защото е НЕЕФЕКТИВЕН, дори и за кондом не става вече. :)))

295

До bariera_61

преди 10 години

komentaritevdnesbg.wix.ппп/infoЗамени ппп с ком на латиница и виж за какво иде реч и как се случва точно "подмяната" на никове от позитанци, делянопеевски и сидеровски мъзги. Поздрави за нормалните хора!

294

Анонимен

преди 10 години

Ванко, това е телефонът на Мая Манолова и цената е сто пъти на горе!Мръсни сикаджии!ХАХАХАХАХА!

293

vanko

преди 10 години

До aneliae kak me navi samo 30 za 3 moje li

292

Анонимен

преди 10 години

Ето тук виждаме поредния случай на тежко истерясал герберски активист- 6502. Каква пара дават на пост?

291

Анонимен

преди 10 години

Аз пък искам да знам защо пиарките на герб са на протестите, и те ли са срещу герб или само срещу сегашното правителство, погледнете профила във фейсбук на г-ца кириливова.

290

Анонимен

преди 10 години

Ми има хора с раздвояване на личността, други по- надарени се разтрояват и т.н.

289

Осман

преди 10 години

Удри, Всевишният благославя добрите хора, а тези които споменаваш се благославят самички!

288

Анонимен

преди 10 години

Дуелът на Странджите- класика!