191

Shop

преди 10 години

До АтакистA ти какво се кефиш, като и толкова не протестираш? Не те кефят комунистите, но те кефи, че ще пребият някой, който протестира?

190

Атакист

преди 10 години

Ей вие, протестиращите...с вас съм, амо когато скочите на бой! Трябва кръв, трябва рушене на парламента на министерски съвет, бой с полицията...така пада правителство...така падна 97-*** на Жан, така падна тази година на Борисов...С разходки по улиците ,можете да ми разходите оная работа само.....Толкова ли сте *** ве?

189

Колецо

преди 10 години

Защо ли винаги се пускат кадри от началото на протеста а не от разгара му.Май на някой му е угодно да се показва че няма хора.Винаги след 19:30 протеста е от Мария Луиза до края на площад Батенберг .

188

Монархист

преди 10 години

Всички ***, които винаги избират "по-малкото зло" просто трябва да им бъде забранено да гласуват! Не после да се оправдават, "ама то това беше по-малкото зло", "ама аз кво съм виновен, то това беше по-малкото зло от ония" и т.н. и т.н.

187

Анонимен

преди 10 години

Логични искания:1.Оставка на Станишев2.Оставка на всички политически и особено ДПС назначения,за е правителството това,което беше обещано3.Ревизия на предишното4.Проверка на всички лицензионни режими и всички фирми,коитоса се оказали монополисти на пазара5.Намаление и съобразяване на всички въведени акцизи с доходите в БГ,отстояване на товапред ЕС6.Ако не се изпълнятпредишните точки оставка на правителствотоТоваеедин възможен пример,ако тия центъра са за народното благоденствие

186

Атакист

преди 10 години

до 262Ще си умреш на площада или пред компютъра викайки за промяна!*** са на власт и не че се кегя че са на власт, а защото са непреклонни пред такива скапани овце като теб, които си мислят че с викане по площадите ще си подадат оставките.Кефя се как ще ви го ***...защото са готови и водни струи да използват ако се разгневите като турците. Готови са да ви смачкат скапаното робско самочувствие за една нощ.Но......Но още даже не са се раздразнили ***.

185

Shop

преди 10 години

До АтакистAre You talking to me?

184

Анонимен

преди 10 години

Ама сте всички супер компетентни!Атака създадена за това,бсп за онова,а сте такива шарани,че се ловите на ***!Царя ви излъгакато малки деца,сега сте полудели по Мутрата,гласувате (не гласувате) като малоумнии сега се чудите кое е по-малкото зло,за да дадете на поредния кокала,вместо които и да е той да му поставите конкретни исканияи ултиматум и срок за изпълнение.Това е граждаско общество,а не надули ***.Като се махнат тия другите ще са честни?!Доволни сте отГЕРБ?!

183

Атакист

преди 10 години

до 257Дава ви заето вече 8 години! Nice, a?

182

Shop

преди 10 години

На мене пък най-смешно ми става като попитат Волен откога не е ходил на психиатър и той почне да дава заето с веждите. С веждите почва да тиктака като стенен часовник. Аха да изкука като кукувичка ама преди това ще изсвири през ушите като локомотив, щото много дига пара. Изсвирва и изкуква. Ту-туууу!

181

АТАКА ПОБЕДА

преди 10 години

ГЕРБ е проект на САЩ и ЕНП, да саботира България и да унищожи българският народ

180

Атакист

преди 10 години

до 253ООпппп, малко задръж парата..нали Атака беше проект на Доган? Пък после стана на КГБ от Русия, а сега е на БСП? ПОследно: Костов има ли пръст в партия Атака?

179

bariera_61

преди 10 години

Атака е проект на БСП, просто трябваше да има партия като Атака, която да плаши турците и те да са винаги в бойна готовност за гласуване за ДПС, която съшо е проект на ДС на БКП-БСП и се управлява точно от бивши агенти на ДС като агент Сава, а сега агент Павел. Ролята на Сидеров, която му отредиха кукловодите от прехода беше да подкрепя ББ докато БГ успее да премине през кризата, през това време ББ да натрупа негативи от непопулярните мерки, които ще бъде принуден да направи и тогава Сидеров си отегля подкрепата, правителството пада и БСП се връща на бял кон във властта. Но напук на тайните пл

178

bariera_61

преди 10 години

Наблюдавайки безкрайно наглото държане на еничарчето Сидероуглу ефенди не се учудвам, че сме били тъпкани от турците 500 г! Този продажник и лъжец сам си сложи феса и се обряза за пари! Има ли поне един човек, освен Марио-37 който още да вярва на лъжите на това менте националистче потурджия Сидерко?! Видя се, че много държи ДПС да ни управлява, което доказва че са от една люпилна ( ДС), управлявани от Кремъл! Всичко беше един цирк за наивници - българи и турци! Сега вече окончателно му лъсна продажническата същност на менте националист!

177

bariera_61

преди 10 години

Атака никога не е била истинска националистическа партия! Създадена уж като такава, нейната цел беше да плаши турците да гласуват масово за ДПС ( Другата Партия на Социалистите), но вече стана ясно дори и на най-заблудените истинската същност на еничерчето Болен Сидероуглу! Толкова ясно пред цяла България се продаде на турците и комунистите, че вече е аут от политическата сцена като националист! Този продажен тип български хитрец е описан още на времето от Ботев в стихотворението му Патриот!

176

bariera_61

преди 10 години

От психиатричната клиника на 4-ти километър съобщиха, че Болен Сидероуглу вече е по-добре! Но все още продължава да се застоява пред огледалото и да се любува на фаса си, подарък от Доган бей!

175

Атакист

преди 10 години

Остров МАЙОРКА да се чете като пътуване до МАРС за някои хора тук!

174

Атакист

преди 10 години

до 244Той и съседа ходи за седмица на Майорка. И да, взел е кинти от заплатата си и е отишъл тоя съсед....Да му се чудиш как ги е заделил И ТО за МАЙОРКА!

173

нов 9-те Септ !!!

преди 10 години

Това правителство са руско -турски *** дошли на власт с измама...За да я има България - тях трябва да ги няма !За освободим Родината от руско -турския башибузук, който вилнее над бащино огнище !

172

Shop

преди 10 години

До сте ОБРЕЧЕНИ!Никой не пречи на правителството, господине. Да си разплита колкото иска. Нима протестите по някакъв начин пречат на прокуратурата? (Само да Ви обърна внимание, че правителството има други задължения)