76

681

преди 11 години

Смята ,че не е била това волята на хората , и че с тези бюлетини дето нещо се забравиха изведнъж,тази *** си докопа власта,и едва ли когато в моя град а и в много други имаше хиляди по улиците пред март ,хората искаха да се случи това,сега даже нагласите около мене масово бяха ,че най-много се страхуваха да не се върнат тези и то виж кво стана...Може ли да са правели толкова злини за тая нация и сега да се усмихват нагло и безочливо,ако имах възмоцност и аз щях да протестирам,както и мн други

75

Анонимен

преди 11 години

Ба*си усмивката!

74

Дида

преди 11 години

Вие мазохист ли сте,другарю Орешарски?За какво са Ви тези напъни пряко възможностите Ви?След като Ви е трудно,вървете си!По този начин ще се постигнат две неща:Вие ще спрете да се мъчите,а ние ще отдъхнем от злокобните ви планове!

73

681

преди 11 години

До електорат матрялов За купуването на гласове е ясно разбира се ,че всички участват ,но на тези избори понеже съм работил като доставчик в северна България и съм обикалял доста обекти,пък и мои близки са ми споделяли от дпс е било нещо страшно ,цели ромски махали половин градчета и т.н за по няколко кобика с дърва ,било е некав ужас,пък и като знам един приятел дето беше в комисията на изборите ми казва ,че 70% от хората в негавата и съседна комисия са били под 40ти набор ,и яко за Бсп ....

72

A?

преди 11 години

"На моето правителство се падна" - абе ви на белот ли играете, на 3 5 8 ли играете, че ви се падат така от небето някакви неща??? Паднало им се, а дали вие не си го правите??? Оставка Олигарски, за да не ви се пада вече - ще ви е по-спокойно!

71

До Българин Няма партия дето не е купувала гласове. За съжаление. Тези дето най-много се оплакват от това - на следващите избори отиват и правят същото. Върха през 2009та беше че хванаха турчин да купува *** гласове за Атака. Ама тогава набързо се покри историята.... Е наскоро се видя логичния и завършек.

70

Анонимен

преди 11 години

ЗА КАКВИ СТО ДНИ ГОВОРИ ТАЗИ МАРИОНЕТКА ЖАЛКА.НЯМА ШАНС И 50 ДНИ ДА ИЗКАРА

69

Българин

преди 11 години

Управляващите имали 2 мил. гласа..смях в залата,купените масово гласове на дпс за по няколко кубика дърва и т.н,масовото отблъскване на хората преди изборите да не гласуват ,едвам ги докопа до властта и то с общо не повече от 1.2 мил.гласа ,от който ако 700 -800 хил,са реални е та на,а останалите 7--8 милиона българи по света и у нас ги ненавиждат и има защо , всичко при тях е една шуро баджанащина примесена с евтин популизъм и трохи за най-слабите.

68

До Optimisti4no И друго - реално протестите легитимират правителството - най наблюдаваните от външни наблюдатели избори след 1990та бяха преди 40 дена, срещу правителството открито застават 20 000 човека в София - дори районен кмет не могат да изберат с толкова гласове. Хайде за 1-2 депутата или общински съветника стигат...

67

До 6reeeeek Кабинета е съставен от партии получили 2 млн. гласа - а тези които не го искат са нямат и 20 000 човека..... Преди 40 дена имаше избори - това си избрахме !

66

аз

преди 11 години

аре махайте са ве.герб веднага си подадоха оставката,тия лапачи още упорстват

65

ORCE

преди 11 години

Nema nikakva dilema dali ovaa vlast ce ja bide ili ne prasanjeto e zosto za ne tolku ozbilna kriza Bojko podnese ostavka.Po tezina golem covek a inaku nevidena kukavica.Ne moze taka be brat Bojko samo malku zort i odmah begaj,a sega dajte mi ja vlasta.NE ti NE SI POVECE za vlast.Na zivci mi idese uste koga go tolerirase gnasata Bozidar Dimitrov i zamisli koja supelka ti bese sovetnik pa normalno e da dozivees brodolom.Ajde begaj na selo i kopaj kompiri ne si za premier

64

милото

преди 11 години

Тоя даже няма физически данни да издържи психически ще рухнат,още малко да се радват

63

4

преди 11 години

за бсп и дпс могат да се изпишат милиони думи,но всичко може да се каже с 4: ДА ИМ Е.. МАЙ...

62

Ф.С.В

преди 11 години

махайте коминетата и после сложете Герб на властт че да може после да правим още по големи Протести !!!! 2013 г ще е най печалната за политическата власт- Принципа на БГ политиците е като на митничарите - Ден година храни !!

61

6reeeeek

преди 11 години

само не разбрах кой му е казал че ще управлява 100 дена Тия се взеха на сериозно и не чуват какво става на площада.Хайде Олигарски и компания ВЪН и повече не си и помисляйте за власт

60

"Дойче веле&quo

преди 11 години

На 14 юни сутринта Станишев е казал на своите депутати, че ако Пеевски не оглави ДАНС, правителството ще падне. Звучал е така, сякаш е казвал: заплашени сме от мутри, така че само мутра може да ги пребори и да ни спаси кабинета. Само че най-вероятно е имал предвид нещо по-вярно: нямаше изобщо да получим наше правителство, ако не бяхме обещали този пост на Пеевски. В този смисъл ако Пеевски не оглави ДАНС, ДПС ще събори кабинета.

59

баба Пенка-Растата

преди 11 години

Този Ханс Свобода явно изобщо не е наясно какво се случва в България и защо хората по улиците скандират оставка на правителството.

58

vyara dimova

преди 11 години

Прав е - всеки премиер заслужава поне 100 дни толеранс!

57

boyko_stoew

преди 11 години

ПОНЯТИЕТО"КАТАРЗИС " се разбираОТ СТАНИШЕВ като" Прочистване" за Освобождаване на МЯСТО И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА НАТРУПВАНЕ НА НОВИ ИЗПРАЖНЕНИЯ".....Ако Правителството на Борисов беше олицетворение на НЕГРАМОТНОСТТА И БЕЗХАБЕРИЕТО,то това правителство на Орешарски е олицетворение на НАГЛОСТТА,БЕЗПРИНЦИПНОСТТА,ЛИПСАТА НА ВСЯКАКЪВ МОРАЛ,ПРЕДВАРИТЕЛИ ДОГОВОРКИ,НЕПРОДОЛИМА ЗАВИСИМОСТ ОТ ИКОНОМИЧЕСКИ СУБЕКТИ .