18

х

преди 11 години

Не трябва да се забравя,че БСП-БКП не е нормална партия, а секта и в нея важат сектантските правила. Едно от тях е че каквото и да се говори и прави, каквито и престъпления и глупости да се правят от членовете на сектата , хората членуващи в нея /сектантите/ винаги ще ги поддържат и пазят от нормалното общество, когато то се опита да им потърси сметка. За това трябваше да се забрани БКП със закон както направиха много държави от бившия соц. блок. Ние не го направихме и това ще ни убие.

17

!!

преди 11 години

Днес, почти точно 90 години след деветоюнския преврат, така наречената Българска Социалистическа Партия се запъти към историята, след като окрупни тайната полиция и се опита да назначи един полугрaмотен мошеник за неин началник. Тези хора не си научиха уроците и сега тръгват натам, където им е мястото: в архивите. Може би така е по-добре. Благоев със сигурност ще се успокои ако гледа от някъде. С холдинга, регистриран под названието "БСП" той надали щеше да иска да има нещо общо. Амин.

16

Анонимен

преди 11 години

Има много кадърни хора в БСП, с които партията ще дръпне напред. Махнете този ***.

15

stanislav.dedev

преди 11 години

*** *** и капута и в партията му е нежелан и неще да се маха!!!Ей ГЕЙ долен тва не ти е игра на МОНОПОЛИ,жена ти да си реди правителство,министри и комисии!!Да се махате всички че скоро ще стане страшно.,и полицията няма да ви спаси!

14

Ъц

преди 11 години

До 11 който писа:ПЕТЪР МЛАДЕНОВ: НАЙ-ДОБРЕ ТАНКОВЕТЕ ДА ДОЙДАТ!--------------Невъзможно е колега! В бг армия,май не останаха и танкове.

13

Бай Гуй

преди 11 години

Столетницата и нейното завило много вляво внуче е време да се разкарат от политическата сцена. Изобщо не ме интересуват Би-сехуалните. Т.е хем п***раси, хем лез***ки.Ха сега си представете - ако сърГей е най - читавия от всички БСПари, ... божееее, аз познавам по-читави хора, дето навремето им симпатизираха.Олигархски да го подкрепяш... и това си е самоубийство.Та: Излезли ни СКЪПИ крадци! Махайте се! Не разбирате ли, че не искаме да ни крадете!

12

Гацо Бацо

преди 11 години

А синдикатите къде са ?

11

Гацо Бацо

преди 11 години

Трябва да се лее кръв или да излязат всички /почти/ и се блокира изцяло икономиката .Това ли иска Станишев ? Чака до края .Него проблем

10

Анонимен

преди 11 години

ПЕТЪР МЛАДЕНОВ: НАЙ-ДОБРЕ ТАНКОВЕТЕ ДА ДОЙДАТ!

9

Yoyo

преди 11 години

Станишев Ефенди трябва сега да си даде оставката защото ско остане един мандат той знае че ще мъ е за последно и ще ни ограби доволно .

8

Иван

преди 11 години

ОСТАВКА! ОСТАВКА! То бива, бива ***...ама тяхното - за разтрел са!

7

Вие сте ми мили

преди 11 години

Ама аз съм си по-мил.Клана Станишев няма разбиване.Само си представете, че " капичнат" Сергейчо, а ?И на сън няма да стане. Та нали нашите " ЗАДКУЛИСНИ " другари, ДА-ДА, тия дето имената им се произнасят шепнешком, са готови да пречукат всеки протегнал ръце към имането им.

6

тия акъл нямат

преди 11 години

ДОВИЖДАНЕ - *** иска жезъл, дадоха дупе, дадоха и Ботев - ***

5

Анонимен

преди 11 години

Трябва снопчето от партии да се обедини, за да сте силни заедно. Докато не се обедините оправия няма - разберете. Оставете цветовете зад гърба си. ДПД трябва да напусне парламента и тогава ще спрат протестите.

4

Анонимен

преди 11 години

Така казало ръководството на левицата - виж заглавието.Ами нали ръководството на левицата е самият той?!Каква тъпня!

3

Анонимен

преди 11 години

Господа обещаващи,къде са ви 250 000 работни места,не си крийте очите ТОВА е най важното което трябваше да направите ама не виждам как освен с по 10 заместници на финансов министър?

2

JORO

преди 11 години

TEZI BOKLUTSI S HUBAVO MAI NIAMA DA SI IDAT BORISOV PONE IMASHE DOBLEST DA SI PODADE OSTAVKATA

1

bgsoldier

преди 11 години

Е, дали са по някой лев да се успокоят страстите, той Станишко е най-кадърният, но ще му дойде от някъде скоро!